Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την απεγκατάσταση έσβησες και το προφίλ ή είσαι με το ίδιο;

Διότι λογικό να μην άλλαξε κάτι αν είσαι με το ίδιο προφίλ.

Μπα, κράτησα το προφίλ για να μη χάσω σελιδοδείκτες, cookies, κωδικούς.

Από βδομάδα που θα έχω χρόνο, θα κάνω εξαγωγή σελιδοδεικτών-κωδικών, και καθαρή εγκατάσταση απ' την αρχή γιατί δε βρήκα άλλη λύση και με κουράζει να σερφάρω με διαφημίσεις δεξιά κι αριστερά.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό όταν πατάω σε κάποιο αποτέλεσμα αναζήτησης στο google δεν μου το ανοίγει αλλά μου φορτώνει ένα link newsbusters.com...... και μετά αμέσως αυτό (click.sureonlinefind.com/ads-clicktrack/click/jump1....) και δεν δείχνει τίποτα, λέει loading..Αν το κάνω αυτό 3-4 φορές, μου ανοίγει κανονικά την καταχώρηση..Έχει καταντήσει σπαστικό..Κάπου είχα πετύχει μια αναφορά για κάποια πρόσθετα αλλά δεν ξέρω ακριβώς..Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη κι ευχαριστώ πολύ..

post-76791-0-22000000-1369482495_thumb.png

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό όταν πατάω σε κάποιο αποτέλεσμα αναζήτησης στο google δεν μου το ανοίγει αλλά μου φορτώνει ένα link newsbusters.com...... και μετά αμέσως αυτό (click.sureonlinefind.com/ads-clicktrack/click/jump1....) και δεν δείχνει τίποτα, λέει loading..Αν το κάνω αυτό 3-4 φορές, μου ανοίγει κανονικά την καταχώρηση..Έχει καταντήσει σπαστικό..Κάπου είχα πετύχει μια αναφορά για κάποια πρόσθετα αλλά δεν ξέρω ακριβώς..Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη κι ευχαριστώ πολύ..

Δες εδώ. Μάλλον κάποια Επέκταση ή Πρόσθετη λειτουργία σου κάνει τη ζημιά.

Τρέξε και το Malwarebytes

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ενα υπολογιστη με τον επεξεργαστη της AMD A10 5800K (εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων). Τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με τον Firefox 21.0 και το YouTube.

Οταν ανοιγω να δω ενα βιντεο αργει παρα πολυ, ειναι συχνο να σταματαει η αναπαραγωγη για να μπορεσει να αποθηκευσει δεδομενα. Οταν δοκιμαζω με Chrome ολα δουλευουν σωστα. Δεν εχω δοκιμασει με ΙΕ.

Η συνδεση μου ειναι περιπου 12mbps και κατεβαζει πραγματικα τοσο.

Υπαρχει καμια ιδεα;

Δημοσ.

παιδια εμενα μου βγαζει πολες φορες αναφορα προβληματος και τα κλεινει ολα ξερετε σε τι ωφειλετε? μπορω να το φτιαξω?

Δημοσ.

(Και στους δυο από πάνω). Όταν πρόκειται για προβλήματα σταθερότητας ή κολλημάτων, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σαν λύση, πέρα του καινούριου προφίλ, και του να είναι ενημερωμένα flash, java και gpu drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Chrome.

Το firefox ενώ μου αρέσει περισσότερο σε design δεν με βολεύει καθόλου ο συγχρονισμός που κάνει  :mellow:

Δημοσ.

Προκαταβολικά συγνωμη.

Ειναι η 3η φορα που το ρωτάω και ακομα δεν εμαθα.

Λοιπον, κατι εγινε και προχωρησα σε αναγκαστικο κλεισιμο του ff απο τη διαχειρηση εργασιων.

Εκτοτε δε με ρωταει να αποθηκευσω τις καρτελες που εχω ανοιχτες.

Αλλαξα στο about:config την επιλογή browser.showQuitWarning σε true ΑΛΛ¨Α μονο με προειδοποιεί οτι θα κλεισω τις καρτελες. Δε με ρωτάει αν θελω να τις αποθηκευσω κιολας..... :cry:

και το warnOnquit ειναι true  αλλά και παλι δε με ρωταει να τις αποθηκευσω...

HEeeeeeelp... :cry:

Οχι, τιποτα άλλο, αλλά ουτε επαναφορα συνεδριας δεν έχω τωρα...

Δημοσ.

Προκαταβολικά συγνωμη.

Ειναι η 3η φορα που το ρωτάω και ακομα δεν εμαθα.

Λοιπον, κατι εγινε και προχωρησα σε αναγκαστικο κλεισιμο του ff απο τη διαχειρηση εργασιων.

Εκτοτε δε με ρωταει να αποθηκευσω τις καρτελες που εχω ανοιχτες.

Αλλαξα στο about:config την επιλογή browser.showQuitWarning σε true ΑΛΛ¨Α μονο με προειδοποιεί οτι θα κλεισω τις καρτελες. Δε με ρωτάει αν θελω να τις αποθηκευσω κιολας..... :cry:

και το warnOnquit ειναι true  αλλά και παλι δε με ρωταει να τις αποθηκευσω...

HEeeeeeelp... :cry:

Οχι, τιποτα άλλο, αλλά ουτε επαναφορα συνεδριας δεν έχω τωρα...

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση, αν δεν γίνει τίποτα: http://support.mozilla.org/el/home

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση, αν δεν γίνει τίποτα: http://support.mozilla.org/el/home

Απεγκατάσταση και ακολούθως εγκατάσταση Firefox, χωρίς να ξεκινήσεις με φρέσκο προφίλ (π.χ. σβήνοντας μόνος σου τον φάκελο που αποθηκεύεται το προφίλ ή επιλέγοντας το ρητά από το σχετικό checkbox του installer), είναι σαν να κάνεις μια τρύπα στο νερό. Η επόμενη εγκατάσταση του Firefox θα εντοπίσει και θα χρησιμοποιήσει τον φάκελο με το παλιό προφίλ, οπότε  θα καταλήξεις ακριβώς στο ίδιο σημείο από το οποίο ξεκίνησες.

Προτείνω την πιο δραστική λύση του νέου προφίλ, στο οποίο θα κάνουμε restore τα σημαντικά στοιχεία (bookmarks, passwords κλπ) που θέλουμε να κρατήσουμε από το παλιό προφίλ. Backup/restore μπορεί να γίνει με το FEBE, το MozBackup και διάφορα άλλα utilities/addons...

• Like 1
Δημοσ.

Τα browser.tabs.warnOnCloseOtherTabs και browser.tabs.warnOnClose είναι true;

Ναι ειναι true.

Λοιπον δε ξερω τι εγινε αλλά σημερα με το που ανοιξα τον υπολογιστη και παω να ανοιξω τον ff, μου βγαζει το παραθυρακι πως καποια καρτελα δε παει καλά και ακυρωσα μερικές.

Παω να τον κλεισω και εκ θαυματος μου βγαζει κανονικά το παραθυρο που με ρωταει αν θελω να αποθηκευσω τις καρτελες.

Μαλλον κολλημα έφαγε... :unsure:

Α οχι, ισως φταιει που χθες απενεργοποιησα ενα addon και μετα εκλεισα υπολογιστη...

browser.showQuitWarning -------> prepei na einaitrue

Δημοσ.

Oταν ανοιγω τον firefox στο linux mint ενω ξεκιναει κανονικα μολις πλοηγηθω σε ξενη ιστοσελιδα, γυριζει ολο το μενου στα αγγλικα και δεν επανερχετε ουτε οταν μπω σε ελληνικη ιστοσελιδα.(screenshots). Mονο αν του κανω επανεκκινηση.

post-243715-0-61489500-1370863929_thumb.png

post-243715-0-57653900-1370863937_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...