Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ανόητη ερώτηση αλλά τώρα δεν το βρίσκω...

Έχω 30 καρτέλες ανοιχτές...

Πώς μπορώ να τις βάλω στα bookmarks όλες μαζί?

Και όχι μια-μια :P

Το είχα κάνει παλιά αλλά τώρα δε το βρίσκω...

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει...

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κανα καλο bookmark manager για Windows εχτε πετυχει? Ειχα βρει ενα με ωραιο περιβαλλον αλλα μολις εκανα Import το bookmark file ετρωγε error, Λογω του μεγαλου φορτου που επρεπε να κανει parse.

Θα προτιμουσα ομως καποια εφαρμογουλα και οχι Online υπηρεσια τυπου delicious, xmarks, κτλ.

Δημοσ.

Μου βγάζει τα bookmarks αριστερά στην μπάρα πατώντας το εικονίδιο με το αστεράκι ("Σελιδοδείκτες") όπως φαίνεται και στη φωτό. Αλλά εγώ θέλω να τους δείχνει οριζόντια ακριβώς κάτω από την adress bar. Drag & Drop δε δουλεύει το δοκίμασα και από ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι. Για δώστε τα φώτα σας...

post-245992-0-79284400-1368277481_thumb.jpg

Δημοσ.

Μου βγάζει τα bookmarks αριστερά στην μπάρα πατώντας το εικονίδιο με το αστεράκι ("Σελιδοδείκτες") όπως φαίνεται και στη φωτό. Αλλά εγώ θέλω να τους δείχνει οριζόντια ακριβώς κάτω από την adress bar. Drag & Drop δε δουλεύει το δοκίμασα και από ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι. Για δώστε τα φώτα σας...

Το drag and drop δεν σου δουλεύει διότι δεν έχεις ανοιχτή την Εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών, αλλά κάποια άλλη μπάρα.

Άνοιξε την Εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών και από οτι βλέπω οι σελιδοδείκτες σου βρίσκονται ήδη εκεί.

Επίσης με δεξί κλικ προσαρμογή (πάνω από την μπάρα αναζήτησης) υπάρχει και άλλο "κουμπί" για τους σελιδοδείκτες.

• Like 1
Δημοσ.

Σσσσσωραίος,  πέταξα το άλλο κουμπί εργαλειοθήκης και όλα οκ (μάλλον αυτή τη λαλακία είχα κάνει και μέσω προσαρμογής το είχα βγάλει)

Btw μετράει άσχημα ο maxthon, τώρα τον δοκίμασα σε portable έκδοση απ' το γνωστό portableapps.com και είναι αρκετά καλός (για δεύτερος browser βέβαια γιατί δεν έχει τόση υποστήριξη σε addons)

Απλά μια απορία γιατί όταν τον εγκατέστησα (portable όπως είπα) μου έβαλε μέσα αυτόματα όλους τους φακέλους και τους σελιδοδείκτες από τον ff? Έχω βάλει chrome,opera,safari,firefox όλα portable αλλά ποτέ δε μου 'κανε αυτό.

Δημοσ.

Απλά μια απορία γιατί όταν τον εγκατέστησα (portable όπως είπα) μου έβαλε μέσα αυτόματα όλους τους φακέλους και τους σελιδοδείκτες από τον ff? Έχω βάλει chrome,opera,safari,firefox όλα portable αλλά ποτέ δε μου 'κανε αυτό.

Εννοείς έτρεξες και όχι εγκατέστησες λογικά.

Πέρα από αυτό δεν ξέρω. Δεν χρησιμοποιώ maxthon.

Παρόλα αυτά τον κατέβασα αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι. Γιατι σε αυτη τη σελιδα http://www.youtube.com/html5 μου βγαζει οτι δεν υποστηριζει h.264? Θελει καποιο επιπλεον codec? Aυτο το ανακαλυψα οταν σε μερικα βιντεο μου βγαζει οτι δεν υποστηριζεται η μορφη. Προς το παρον ο firefox ειναι main browser μου και μονο δοκιμασα και σε ie οπου τα βιντεο παιζουν κανονικα. Γινεται να ενεργοποιησω το h.264 κατα προτιμηση χωρις να βαλω καποιο επιπλεον ad-on/plugin

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι. Γιατι σε αυτη τη σελιδα http://www.youtube.com/html5 μου βγαζει οτι δεν υποστηριζει h.264? Θελει καποιο επιπλεον codec? Aυτο το ανακαλυψα οταν σε μερικα βιντεο μου βγαζει οτι δεν υποστηριζεται η μορφη. Προς το παρον ο firefox ειναι main browser μου και μονο δοκιμασα και σε ie οπου τα βιντεο παιζουν κανονικα. Γινεται να ενεργοποιησω το h.264 κατα προτιμηση χωρις να βαλω καποιο επιπλεον ad-on/plugin

Κανε true στο about:config το  media.windows-media-foundation.enabled

• Like 2
Δημοσ.

παιδια με τον firefox 19 και 20 εχω θεματα με το hardware acceleration...εχω windows 8 και πριν καποιο καιρο ειχα την amd 3870 με τους 13.1 drivers και δεν ειχα θεμα..πηρα την 7850 και με τους 13.1 αλλα και  με 13.4 ειχα προβληματα..πλεον εχω την 7870xt και τους 13.4 και παλι εχω προβληματα..να φανταστω ειναι θεμα του firefox??εννοειται οτι εχω κανει επανελειμενα καθαρη εγκατασταση των drivers και του firefox...αμα απενεργοποιησω το hardware acceleration ειναι ολα ενταξει..

Δημοσ.

το εχω παρατηρησει στο chat του facebook οτι οταν ανοιγω το παραθυρο που βλεπεις ποια ατομα ειναι online για να συνομιλησεις αυτο το παραθυρο γεμιζει με μαυρα στιγματα σε διαφορα σημεια και αμα εγω πηγαινω το ποντικι πανω απο αυτα τα στιγματα εξαφανιζονται ενα ενα αναλογα σε πιο στιγμα θα πηγαινω..επισης μερικες φορες μπορει να ειμαι σε μια καρτελα με ενα site και να μου δειχνει για λιγα δευτερα το πανω μερος του site που ημουνα στην προηγουμενη καρτελα αλλα ολο το υπολοιπο site να ειναι το κανονικο και αμα παω πανω το ποντικι στο σημειο εκεινο μου εμφανιζει κανονικα το πανω μερος του site που ειμαι εκεινη την στιγμη..(ολα αυτα δεν γινοταν ολη την ωρα αλλα γινονται αρκετα συχνα)περιμενω να δω με το σημερινο update του firefox αμα μου κανει κολπα...

Δημοσ.

Ευχαριστω! Λειτουργει μια χαρα!

πολυ καλο! ειχα και εγω προβλημα....αυτες τις "θαμενες" ρυθμισεις ποιος τις ξερει να αλλαξουμε πραγματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...