Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας ποιος θα μου το ξαναθυμίσει;

Πριν από πολύ καιρό το είχα κάνει μα τώρα το ξέχασα,θέλω από το abour:config να αλλάξω το scrolling για να ανεβοκατεβαίνει η σελίδα πιο γρήγορα.

πιστεύω πως με καταλάβατε,σας ευχαριστώ.

Δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνεις! Πηγαινε  "πινακας ελεγχου" και πληκτρολογησεις στην αναζητηση "ποντικι" θα σου βγαλει ενα πινακακι με τις ρυθμισεις του ποντικιου. Εκει θα πας στην καρτελα "τροχος" και θα ανεβασεις τον αριθμο γραμμων κυλισης προς τα πανω (οσο σε βολευει).

41776809.png

14919360.png

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για σας ποιος θα μου το ξαναθυμίσει;

Πριν από πολύ καιρό το είχα κάνει μα τώρα το ξέχασα,θέλω από το abour:config να αλλάξω το scrolling για να ανεβοκατεβαίνει η σελίδα πιο γρήγορα.

πιστεύω πως με καταλάβατε,σας ευχαριστώ.

mousewheel.default.delta_multiplier_y

Άλλαξε την τιμή από 100 σε 200, 300... ή όσο εσύ το θες να πηγαίνει!

Δημοσ.

mousewheel.default.delta_multiplier_y

Άλλαξε την τιμή από 100 σε 200, 300... ή όσο εσύ το θες να πηγαίνει!

Σ'ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν. :-)

Δημοσ.

Μονο σε μενα συμβαίνει και παρουσιαζει προβλημα ο συγχρονισμος του firefox;;;

Ο τελευταιος εγινε λεει τριτη 00:05!!!!

Οσες φορές και να πατήσω να συχρονιστεί μού βγάζει σφάλμα...

αναβαθμισαν τους σερβερ.

λογικα τωρα θα εχει φτιαξει.

Δημοσ.

Ααααααα...μολις έκανα αλλά επιμενει να λέει πως ο τελευταιος συγχρονισμος εγινε τριτη 00:05! :mad:

Δημοσ.

Έχω ένα περίεργο προβληματάκι που μου εμφανίστηκε για πρώτη φορά! Έιμαι στην έκδοση 20.0.1 και για κάποιο περίεργο λόγο που δε γνωρίζω κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση τον Firefox, και κατ' επέκταση τον υπολογιστή, χάνεται η σειρά που έχω βάλει στα 20 search engines που έχω και γίνεται η ταξινόμηση αλφαβητικά! Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ίσως είναι κάποια ρύθμιση στο about:config αλλά δεν ξέρω...

Δημοσ.

Έχω ένα περίεργο προβληματάκι που μου εμφανίστηκε για πρώτη φορά! Έιμαι στην έκδοση 20.0.1 και για κάποιο περίεργο λόγο που δε γνωρίζω κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση τον Firefox, και κατ' επέκταση τον υπολογιστή, χάνεται η σειρά που έχω βάλει στα 20 search engines που έχω και γίνεται η ταξινόμηση αλφαβητικά! Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ίσως είναι κάποια ρύθμιση στο about:config αλλά δεν ξέρω...

Η λύση τελικά ήταν στο about:config όπως φαντάστηκα...το browser.search.useDBForOrder ήταν false αντί για true...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω το ιδιο προβλημα φιλε metalmike εκανα αυτο που εγραψες παραπανω,αλλα το προβλημα παραμενει.

Δοκίμασε αντί να βάλεις true να του κάνεις reset!

Ρίξε και μια ματιά εδώ

Δημοσ.

Και πως κανω reset;

Και μια ερωτηση εκτος θεματος.Πως εβαλες την ερωτηση μου στην απαντηση σου;

Και πως κανω reset;

Και μια ερωτηση εκτος θεματος.Πως εβαλες την ερωτηση μου στην απαντηση σου;

Την ερωτηση την καλυψα.Το ρεσετ πως το κανω;

Δημοσ.

Δεξί κλίκ πάνω στο browser.search.useDBForOrder (είτε σε οποιοδήποτε άλλο θες στο μέλλον) ώστε να σου βγάλει τις επιλογές και πατάς το τελευταίο, το reset!

Δημοσ.

Ξαφνικά μετά την ενημέρωση και αναβάθμιση του Firefox σε 20,0,1 (gr) δεν μπορώ να μπω σε σε gmail google και αλλα, ακόμα και στην σελίδα με τα πρόσθετα του Firefox μου βγάζει ότι η σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα η καμιά ιδέα για το τ μπορεί να φταίει

th_12_zpsd1e53d8c.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...