ms13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Απο την βιασυνη μου κανωντας upgrade τον gom player ξεχασα να κανω uncheck τα προσθετα του delta search και ετσι αυτα εγκαταστηθηκαν στον firefox. Την αρχικη σελιδα την διορθωσα, απλα τωρα δεν εχω σκεφτει πως να επαναφερω την λειτουργια που ειχε αρχικα οταν ανοιγες καινουρια καρτελα σου εμφανιζε τις πιο συχνες επισκεπτομενες σελιδες σου. Τωρα με παει στην αρχικη οθονη του delta search. Εκανα απεγκατασταση το add on αλλα δεν αλλαξε κατι. Οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγακι.
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Απο την βιασυνη μου κανωντας upgrade τον gom player ξεχασα να κανω uncheck τα προσθετα του delta search και ετσι αυτα εγκαταστηθηκαν στον firefox. Την αρχικη σελιδα την διορθωσα, απλα τωρα δεν εχω σκεφτει πως να επαναφερω την λειτουργια που ειχε αρχικα οταν ανοιγες καινουρια καρτελα σου εμφανιζε τις πιο συχνες επισκεπτομενες σελιδες σου. Τωρα με παει στην αρχικη οθονη του delta search. Εκανα απεγκατασταση το add on αλλα δεν αλλαξε κατι. Οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγακι. Κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου.
ms13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κάνε απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου.Δεν υπαρχει στη λιστα με τα εγκατεστημενα προγραμματα...
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κατέβασε την free έκδοση του Revouninstaller από εδώ και απεγκατέστησε το με αυτό.
ms13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κατέβασε την free έκδοση του Revouninstaller από εδώ και απεγκατέστησε το με αυτό.Ουτε με το revo το βρισκω
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Με αυτό εδώ θα καθαρίσεις σίγουρα τότε http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Removal-Tools/AdwCleaner.shtml Τρέξτο και πάτα delete. Θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση πάτα ok και voila. 1
skiouros27 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά το τελευταίο διάστημα μου κολλάει πολύ ο firefox και γράφει για λίγο ότι δεν ανταποκρίνεται και μετά συνέρχεται η σε σπάνιες περιπτώσεις τον κλείνω εντελώς από πρόσθετα έχω τα παρακάτω της φωτογραφίας
GMod Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Απο την βιασυνη μου κανωντας upgrade τον gom player ξεχασα να κανω uncheck τα προσθετα του delta search και ετσι αυτα εγκαταστηθηκαν στον firefox. Την αρχικη σελιδα την διορθωσα, απλα τωρα δεν εχω σκεφτει πως να επαναφερω την λειτουργια που ειχε αρχικα οταν ανοιγες καινουρια καρτελα σου εμφανιζε τις πιο συχνες επισκεπτομενες σελιδες σου. Τωρα με παει στην αρχικη οθονη του delta search. Εκανα απεγκατασταση το add on αλλα δεν αλλαξε κατι. Οποιος μπορει ας με βοηθησει λιγακι. Μπες στο about:config και κανε αναζήτηση για "delta search" και "delta-search". Σε αυτά που θα εμφανίσει κανε επαναφορά. (δεξί κλικ, επαναφορά).
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά το τελευταίο διάστημα μου κολλάει πολύ ο firefox και γράφει για λίγο ότι δεν ανταποκρίνεται και μετά συνέρχεται η σε σπάνιες περιπτώσεις τον κλείνω εντελώς από πρόσθετα έχω τα παρακάτω της φωτογραφίας Όπως θα έλεγε και ο Killik, κάνε ένα καινούριο καθαρό προφίλ. Για το πως να κάνεις καινούριο προφίλ δες εδώ.
gkpapad Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 καλημερα παιδια.Προσπαθω να βαλω τις μηχανες αναζητησης στην σειρα που θελω π.χ. Google,Yahoo,Skroutz,BestPrice κ.λ.π,αλλα δεν γινεται.Η σειρα ξαναγυριζει οπως ειναι στην αρχη.Τι μπορω να κανω;
skiabox Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Όταν πατάω new tab στον firefox τα thumbnails από 9 sites που εμφανίζονται είναι πολύ παλιά. Υπάρχει τρόπος να ανανεωθούν αυτά τα thumbnails; Ευχαριστώ.
pigeon Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 @skiabox: Θα σβήσεις τα περιεχόμενα του καταλόγου: "C:\Users\<username>\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile name>\thumbnails" Υπάρχει πάντως κάποιο σχετικό θέμα εδώ: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=756881
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 O FF εχει ενσωματωμενο flash player? επειδη δεν θελω να εγκαταστησω, σε μερικες βιντεο μου λεει οτι λειπει plugin ενω σε αλλα τα παιζει κανονικα.
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οχι δεν εχει. Τα... "αλλα", αυτα που παιζει, μαλλον εινια σε σελιδα φτιαγμενη με html5.
greek85 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οταν ανοιγουν τα windows μου πεταει συνεχεια ενα παραθυρακι που αφορα τον mozilla με το μηνυμα "runtime error" τι να κανω για να το σταματησει; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα