giorgos1966 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια χρονια πολλα.Εδω κ 2 μερες μου κολαει ο mozila(youtube video).εχω βαλει τα windows 8 εδω και 15 μερες κ δεν ειχα προβλημα.Με τον explorer δεν εχω θεμα.
Skia88 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το mf.. εκει που κανω μια εργασια η κατι αλλο κολλαει και μου βγαζει πανω στην μπαρα (δεν ανταποκρινεται) και καποιες φορες μου πεταει ενα παραθηρω οτι ο mozila εκλεισε και επανεκιννηση..τι πρεπει να κανω?
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μου συμβαινει το εξης περιεργο με τον firefox και μονο στο δικο μου υπολογιστη, μιας και σε άλλο που εχω δοκιμασει λειτουργει καλά. Εχω εγκαταστησει adobe shockwave+flash player αλλά σε ενα παιχνιδι που παιζω μεσω facebook δε μου εμφανίζεται ένα σα pop up παραθυρο μέσα στο παιχνίδι,το οποιο ομως ειναι ποοοολύ απαραιτητο. Το ακόμα πιο κουλό ειναι πως με chrome λειτουργει μια χαρά. Καμια ιδέα τι μπορει να φταίει; ΥΓ.:Εχω κανει report σα bug στο αντιστοιχο φορουμ του παιχνιδιου αλλά με εχουν συνδεσει με Κάιρο...
mixalis@ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια χρονια πολλα.Εδω κ 2 μερες μου κολαει ο mozila(youtube video).εχω βαλει τα windows 8 εδω και 15 μερες κ δεν ειχα προβλημα.Με τον explorer δεν εχω θεμα. Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το mf.. εκει που κανω μια εργασια η κατι αλλο κολλαει και μου βγαζει πανω στην μπαρα (δεν ανταποκρινεται) και καποιες φορες μου πεταει ενα παραθηρω οτι ο mozila εκλεισε και επανεκιννηση..τι πρεπει να κανω? Μου συμβαινει το εξης περιεργο με τον firefox και μονο στο δικο μου υπολογιστη, μιας και σε άλλο που εχω δοκιμασει λειτουργει καλά. Εχω εγκαταστησει adobe shockwave+flash player αλλά σε ενα παιχνιδι που παιζω μεσω facebook δε μου εμφανίζεται ένα σα pop up παραθυρο μέσα στο παιχνίδι,το οποιο ομως ειναι ποοοολύ απαραιτητο. Το ακόμα πιο κουλό ειναι πως με chrome λειτουργει μια χαρά. Καμια ιδέα τι μπορει να φταίει; ΥΓ.:Εχω κανει report σα bug στο αντιστοιχο φορουμ του παιχνιδιου αλλά με εχουν συνδεσει με Κάιρο... giorgos1966 και mary1 Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του flash player https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ giorgos1966, Skia88, mary1 Το πρόβλημα υπάρχει αν τρέξετε τον firefox σε ασφαλή λειτουργία http://mzl.la/MwuO4X Skia88 Αν η ασφαλή λειτουργία δεν βοήθησε τότε δοκιμάσε να απενεργοποιήσης το hardware acceleration giorgos1966, Skia88 Αν τα παραπάνω δεν βοήθησαν κάντε ένα reset τον firefox http://mzl.la/MnSTZB
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 giorgos1966 και mary1 Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του flash player https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ giorgos1966, Skia88, mary1 Το πρόβλημα υπάρχει αν τρέξετε τον firefox σε ασφαλή λειτουργία http://mzl.la/MwuO4X Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια! Ελεγξα οτι οντως ειναι updated τα plugins. Σε ασφαλη λειτουργια το προβλημα δυστυχως παραμενει Δε μπορω άλλο ρε γμτ με chrome και με τα προβληματα με τις καρτελες...6 μηνες τον αντεξα και πλεον τον ανοιγω μονο για το κωλοπαιχνιδο...Βοηθήστε
MaXmaD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 πιο παιχνιδι ειναι? εκανες εκκαθαριση cookies cache website data κτλ απο firefox? εχεις κανα περιεργο plug in (pop up blocker πχ ) στον firefox?
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Οταν αποφασισα να χρησιμοποιησω τον chrome σα βασικο browser-πριν 6 μηνες- εσβησα cookies και ιστορικο απο τον firefox, συνεπως ηταν καθαρος. Εχω το adblock αλλά το εχω και στο chrome και δεν επηρεαζει εκει καθολου. Παιζω Sims Social.
mixalis@ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια! Ελεγξα οτι οντως ειναι updated τα plugins. Σε ασφαλη λειτουργια το προβλημα δυστυχως παραμενει Δε μπορω άλλο ρε γμτ με chrome και με τα προβληματα με τις καρτελες...6 μηνες τον αντεξα και πλεον τον ανοιγω μονο για το κωλοπαιχνιδο...Βοηθήστε Έλεγξε αν και ο firefox είναι στην τελευταία έκδοση (17.0.1) Διάγραψε τα cookies του flash player με τον CCleaner Αν συνεχίζεις να έχεις το πρόβλημα δοκίμασε το εξής: κατέβασε την portable έκδωση του firefox (θα είναι στα αγγλικά) και δες αν συνεχίζεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα
MaXmaD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 πριν 6 μηνες εσβησες ιστορικο?? απο τοτε δεν τον ξαναχρησιμοποιησες? τι σε πειραζει να ξανακανεις ενα delete all παλι απο το menu?? το Sims Social νομιζω δεν χρειαζεται shockwave.... σουταρε το μηπως φταιει αυτο. και δοκιμασε και με απενεργοποιημενο το adblock γιατι απο browser σε browser υπαρχουν μικροδιαφορες.
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον ήταν η τελευταια εκδοση του ff και καθαρισα με τον ccleaner αλλά τιποτα. Κατεβασα την portable εκδοση και Ω! ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε αλλά δημιουργηθηκε άλλο. Δεν εχω ουτε τους σελιδοδεικτες μου ουτε τα addons που ειχα...
MaXmaD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 λογικο αφου ειναι η portable.. τρεχει γυμνος χωρις τιποτα. κανε καθαρισμα τον browser... βγαλε τα addons.... στην χειροτερη κανε uninstall και clean install ξανα τον ff.
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μου φαινεται πως δε τη γλυτωνω την απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. Ετσι ομως δε θα χασω σελιδοδεικτες; Για να τρεχει κανονικα με την portable καποια μλκ θα εχω που ενοχλει ...
jim_p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τα αγαπημενα σου μπορεις να τα καενις export απο τον "παλιο" και να τα βαλεις στον "νεο" με import. Επισης, δεν θα χαθουν αν στην απεγκατασταση του πεις να ΜΗΝ σβησει το προγιλ σου. Τελος, δες μηπως το προβλημα σου το προκαλει καποιο συγκεκριμενο addon, κλεινοντας οσα δεν θες.
MaXmaD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 καλυτερα να τα κανει export παρα να επιλεξει να μην σβησει το προφιλ της... για να μην μεινει το οποιοδηποτε υπολειμα... ποτε δεν ξερεις.. και αυτο με τα addon ειναι καλη λυση... κλεινε μεχρι να δεις πιο φταιει... αν ειναι προβλημα τον addon θα φανει. και postαρεις τι εκανες και δουλεψε!
mixalis@ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μου φαινεται πως δε τη γλυτωνω την απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. Ετσι ομως δε θα χασω σελιδοδεικτες; Για να τρεχει κανονικα με την portable καποια μλκ θα εχω που ενοχλει ... Πριν κάνεις επανεγκατάσταση δοκίμασε να τον κάνεις reset http://mzl.la/MnSTZB Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα αντίγραφο ασφαλεία των σελιδοδεικτών σου απλά πήγαινε Firefox Menu -> Σελιδοδείκτες -> Προβολή όλον των σελιδοδεικτών ή πάτα Ctrl + Shift + O μετά πήγαινε Εισαγωγή και αντίγραφο -> Αντίγραφο ασφαλείας... και για να τους επαναφέρης πηγαίνης Εισαγωγή και αντίγραφο -> Επαναφορά -> Επιλογή αρχείου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα