pigeon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 2 ημίτρελες ιδέες έχω Μήπως καθαρίζεις τα cookies με αυτόματο ccleaner στην έναρξη ή με scheduler? Πρέπει να τα "προστατέψεις" κι εκεί. (Options --> Cookies). Και το άλλο,σβήσε την cache με το χέρι: Σε win7 --> C:\Users\[Your User Name]\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\ Σε winxp --> C:\Documents and Settings\[Your User Name]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ Σβήνουμε όλο το "????????.default" ή σε όποιο προφιλ δοκιμαζουμε, αφού πρώτα τσεκάρουμε οτι βρισκόμαστε στον σωστό κατάλογο, δηλαδή να περιέχει το subfolder OfflineCache. Μολις ανοίξουμε ff ξαναφτιάχνει τον κατάλογο από την αρχή. Και σβήνουμε με το χέρι το cookies.sqlite από το profile folder που μας ενδιαφέρει πχ. σε win7 --> C:\Users\[Your User Name]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\?????????.default\cookies.sqlite σε winxp --> C:\Documents and Settings\[Your User Name]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\????????.default\cookies.sqlite Edit: Με κλειστό το ff, εννοείται...
A_panM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) τι παιζει με το πιστοποιητικο? τι κανω? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2012 από A_panM
pigeon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά δουλεύει το https://addons.mozilla.org. Το πιστοποιητικό τους λήγει το 2013. Μηπως σε έχει κάνει redirect κάποια άλλη σελίδα ή τρέχεις κάποιο περίεργο addon;
A_panM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν τρεχει κατι περιεργο.εκανα εγκατασταση μετα απο φορματ..τι να κανω για να διορθωθει?
mixalis@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 απλά πάτα "Επιβεβαίωση εξαίρεσης ασφαλείας"
A_panM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 με αυτο εχω προβλημα στο fb, mail google και στο google...το εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα?
pigeon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα δεν βγάζει πρόβλημα στο addons τώρα δοκίμασα σε καθαρό προφιλ. Είτε είναι χαλασμένο το προφίλ σου (έκανες sync από το προηγούμενο?) ή μου φαίνεται πως κατι έχεις φάει στο pc σου γενικότερα. Με chrome / ie μπαίνεις κανονικά;
A_panM Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 chrome/ie ναι μπαινω κανονικα...ναι κατι πρεπει να εγινε με το προφιλ γιατι εκανα επικολληση αυτο πριν το φορματ...αλλα μετα το διεγραψα οπως και εκανα και απεγκατασταση και εγκατασταση απ την αρχη..τωρα τι μπορω να κανω?
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οταν παταω νεα καρτελα μου εμφανιζει μπαρα αναζητησης του conduit(???) ενω θελω να εμφανιζει τις καρτελες με τις σελιδες που επισκεπτομαι πιο συχνά. Πως το αλλάζω; κατι πρεπει να πειραξα και αλλάχθηκε....
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οταν παταω νεα καρτελα μου εμφανιζει μπαρα αναζητησης του conduit(???) ενω θελω να εμφανιζει τις καρτελες με τις σελιδες που επισκεπτομαι πιο συχνά. Πως το αλλάζω; κατι πρεπει να πειραξα και αλλάχθηκε.... Δοκίμασε αυτό εδώ και μετά κάνε και ένα scan με το adwcleaner ΥΓ: Μόλις ανοίξει το adwcleaner πάτα delete και μετά ok στα παράθυρα που θα ανοίξουν. Αν όλα πήγαν καλά θα κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής. 1
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε αυτό εδώ και μετά κάνε και ένα scan με το adwcleaner ΥΓ: Μόλις ανοίξει το adwcleaner πάτα delete και μετά ok στα παράθυρα που θα ανοίξουν. Αν όλα πήγαν καλά θα κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής. Το πρωτο δυστυχως δε λειτουργησε γιατι δε μου δινει την επιλογη επαναφορα. Συνεβη οταν εγκατεστησα ενα addon του firefox για zoom.....ΓΜΤ!!!!! Edit: τελικα διορθωθηκε με την αφαιρεση του addon
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το πρωτο δυστυχως δε λειτουργησε γιατι δε μου δινει την επιλογη επαναφορα. Συνεβη οταν εγκατεστησα ενα addon του firefox για zoom.....ΓΜΤ!!!!! Edit: τελικα διορθωθηκε με την αφαιρεση του addon Κάνε και το scan για να αφαιρέσει πλήρως από το pc το conduit.
mary Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Κάνε και το scan για να αφαιρέσει πλήρως από το pc το conduit. OK! Το εκανα και αυτο.... Αν και δεν ειμαι σιγουρη τι έγινε,αλλά τεσπα!
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Πώς μπορώ να αλλάξω τη μηχανή αναζήτησης από τη γραμμή διευθύνσεων; Πχ. όταν πατάω μία λέξη για αναζήτηση μου εμφανίζει αποτελέσματα από μια άλλη σελίδα. http://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?ctid=CT2269050&SearchSource=2&CUI=SB_CUI&q=insomnia
pigeon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Ρίξτε μια ματιά εδώ: How to Remove search.conduit.com Hijacker http://forums.anvisoft.com/viewtopic-45-956-0.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα