fitsoulas2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 2/2/2025 στις 5:32 ΜΜ, fitsoulas2024 είπε Yπαρχει τροπος για να βλεπεις μονοκόμματα τα Αγαπημενα στην πλαγια μπαρα? Kανείς??
magictoboggan Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ο mozilla εφαρμόζει νέους όρους χρήσης που εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την ιδιωτικότητα των χρηστών από εδώ και στο εξής. https://blog.mozilla.org/en/products/firefox/update-on-terms-of-use/ Αν νοιάζεστε για την ιδιωτικότητα σας θα πρότεινα να τον αντικαταστήσετε με κάποιο fork (ως προσωρινή λύση) Επεξ/σία 1 Μαρτίου από magictoboggan
BadBoy Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Νομίζουν ότι υπάρχει κάποιου είδους loyalty εκεί στη Mozilla. Περαστικά τους.
BadBoy Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 12 ώρες πριν, coffeex είπε Από χτες πήγα σε LibreWolf. Πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα με infinite captcha loops στον LibreWolf.
coffeex Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 40 minutes ago, BadBoy said: Πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα με infinite captcha loops στον LibreWolf. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
MrGalaxy Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Kαλησπερα, όταν προσπαθω να κανω κληση μεσω messenger του facebook μου τα εχει γκριζαρισμενα και δεν μπορω. μου βγαζει αυτό το error firefox voice calling is not supported on this browser Τι λύση υπαρχει;
magictoboggan Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 17 hours ago, BadBoy said: Πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα με infinite captcha loops στον LibreWolf. Αυτό συμβαίνει από το resist fingerprint. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις. https://support.mozilla.org/en-US/kb/resist-fingerprinting 1
stamka Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 μμ (επεξεργασμένο) και οταν απενεργοποιήσεις το fingerprint μετα αφηνεις αποτυπωμα στοιχεια κτλ δλδ σαν να εχεις firefox καποια πραγματα πρεπει να σε αναγνωριζουν για να λειτουργησουν αλλιως θα μπορουσε να τα χρησιμοποιεί οποισδηποτε αδεια να εχουν προσαβαση στα παντα εχεις δωσεις αλλωστε αν εχεις gmail, αν εχεις προσθετα στο browser και σε πολλα αλλα Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:09 μμ από stamka
barcoder Δημοσ. Πέμπτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:23 μμ Υπάρχει κι η εναλλακτική του Mercury. (link)
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 πμ Multi row tabs Αυτο ειναι χρονιο προβλημα μαλλον, τουλαχιστον σε μενα, αλλα επειδη, θα το ηθελα καπως καλυτερα, να ρωτησω: στο multi row tabs, το drag n drop σε εσας, σε tabs, αναδιαταξη ας πουμε ποιο θα ειναι που, σε εσας δουλευει καλα; Εγω δεν τολμω να συρω tab, γιατι θα το παει οπου γουσταρει! Ειναι ισως καμια ρυθμιση στο css ή απλα ετσι ειναι και λειτουργει με αυτο τον ακανονιστο τροπο;
jemadux Δημοσ. Παρασκευή στις 04:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:42 μμ από σήμερα πήγα στο brave ... εντάξει είναι chromium based αλλά όταν σοβαρευτεί η mozzilla ίσως να πάω ξανά στο μέρος της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα