Mivas (myphone) Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Υπάρχει κάποιο addon που να του βάζεις ένα url και να σου κάνει αντιγραφή στο cliboard όλα τα λινκς με τα βίντεο αλλά ακόμα και σε άλλες υποσέλιδες το ίδιου url όχι μόνο αυτή που είσαι. το παλιό FlashGot τραβούσε όλα τα αρχεία με μιας, αλλά είναι legacy Add-on, οπότε μόνο σε έκδοση 56 ή παλιότερη, ή σε κάποιο φορκ που στηρίζεται σε αυτήν ή παλαιότερη έκδοση, π.χ. ο Waterfox Classic ή κάποιος Palemoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Θέλω να μπω σε ένα λινκ που μου στείλανε και μου βγάζει αυτό: Ο κόμβος χρησιμοποιεί μη υποστηριζόμενη έκδοση του πρωτοκόλλου ασφαλείας. Κωδικός σφάλματος: SSL_ERROR_UNSUPPORTED_VERSION Και από chrome το ίδιο βγάζει. Πως μπορώ να το παρακάμψω? Θυμάμαι παλιά οι browsers είχαν επιλογή να προχωρήσεις με δική σου ευθύνη αλλά το έχουν βγάλει. Το λινκ είναι εμπιστοσύνης, δεν υπάρχει κίνδυνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δοκίμασε από firefox να δώσεις στη διεύθυνση about:config και μετά αναζήτηση για tls Κάπου λέει για min TLS version και Για fall back version. Δοκίμασε να τα βάλεις 3 ή 2 ή αν αποτύχουν βαλτα σε 1. Μετα ξανά άλλαξε τα σε 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Κάνοντας on line αγορές πολλές φορές ο browser θυμάται τα στοιχεία που βάζω ίδια στις φόρμες πχ όνομα τηλέφωνο mail κλπ κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά πρακτικό καθώς ψωνίζω συχνά και από διαφορετικά μαγαζιά, και εκνευρίζομαι όταν καμιά φορά δεν αναγνωρίζει την φόρμα και πρέπει να πληκτρολογώ. Αυτή η αυτόματη συμπλήρωση όμως γίνεται και στα στοιχεία της κάρτας με την οποία πληρώνω. Αυτό όμως με προβληματίζει, καθώς άμα τα στοιχεία της κάρτας είναι αποθηκευμένα στον browser δεν είναι μετά εύκολο να αναγνωριστούν και να υποκλαπούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. Τετάρτη στις 12:19 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:19 μμ μια γρήγορη βοήθεια: δεν μου ανοίγει στον firefox το pop-up για να δω τα notifications εδώ. Τι μπορεί να φταίει; Από addons έχω το ublock origin, clear URLs & το facebook container. Ρυθμίσεις ασφαλείας το έχω βάλει στο strict & δεν δέχομαι cookies από τρίους. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Στις 13/11/2024 στις 12:19 ΜΜ, darkmatinee είπε Ρυθμίσεις ασφαλείας το έχω βάλει στο strict & δεν δέχομαι cookies από τρίους. Άντε πάλι με αυτό το strict και τα cookies από τρίτους. Δοκίμασε να το βάλεις στο typical και δες αν στρώσει. Επίσης, αν έχεις και το i dont care about cookies να το βγάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Με τις συνεχείς αλλαγές της Alphabet, είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να κατεβάσει κάποιος βιντεάκι από YouTube. Τα λίγα invidious instances που απέμειναν, μπορούν πλέον να κατεβάσουν μόνο 360p ανάλυση. Οτιδήποτε άλλο είναι χωρίς ήχο. Το Download Helper δεν αναγνωρίζει καν τα βιντεάκια ούτε στο Youtube ούτε στο invidious. Ξέρει κανείς κάποια εναλλακτική; Tο παλιό Flashgot τα εντοπίζει όλα, αλλά λειτουργεί μόνο σε προ-Quantum Firefox (56) και αντίστοιχα fork π.χ. Waterfox Classic, τα οποία δεν έχουν καθόλου πρόσβαση σε Youtube. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόσθετο ή εναλλακτική γενικότερα; Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Mivas (myphone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες https://github.com/yt-dlp/yt-dlp Πάντως το DownloadHelper λειτουργεί σε εμένα, αλλά βάζει ένα qr code watermark πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 λεπτό πριν, GnsP είπε https://github.com/yt-dlp/yt-dlp Πάντως το DownloadHelper λειτουργεί σε εμένα, αλλά βάζει ένα qr code watermark πλέον. Αυτό που λες είναι άλλο, όπως βλέπω δεν έχει καν UI δυστυχώς... Λειτουργεί απευθείας σε Youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 13 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε Αυτό που λες είναι άλλο, όπως βλέπω δεν έχει καν UI δυστυχώς https://www.videohelp.com/software/yt-dlp-gui 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 11 ώρες πριν, micos000 είπε https://www.videohelp.com/software/yt-dlp-gui Δυστυχώς δεν δουλεύει... Αντέγραψα ΄τον σύνδεσμο στο αντίστοιχο πεδίο, επέλεξα τον φάκελο στο browse, πάτησα analyze τίποτα, download επίσης τίποτα... Σαν παράδειγμα έβαλα ένα βίντεο του 16, ουτε καν από τα καινούργια, Unreleased Nokia McLaren — Full Walkthrough! - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Κάτι κάνεις λάθος https://i.imgur.com/N5ZuT6h.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 26 λεπτά πριν, GnsP είπε Κάτι κάνεις λάθος https://i.imgur.com/N5ZuT6h.png αυτό είναι άλλο πρόγραμμα/Gui από αυτό που έστειλε το άλλο μέλος. Ποιο είναι αυτό; Stacher λέγεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δεν έχει σημασία το gui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 λεπτά πριν, GnsP είπε Δεν έχει σημασία το gui αν δεν δοθεί η σωστή εντολή στο πρόγραμμα προφανώς και έχει σημασία και το gui τουλάχιστον ως προς τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Έβαλα και αυτόματο κατέβασμα μετά την ανάλυση και μου έκανε κύκλους για ώρα... Πάτησα ακύρωση και κράσαρε τελείως... Κατεβάζω και το stacher, το βρήκα τελικά. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα