pigeon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπάρα διευθύνσεων --> δεξί κλικ --> Copy JDownloader ξεκινάει αυτόματα το DL ή Μπάρα διευθύνσεων --> δεξί κλικ --> Copy 4k downloader --> δεξί κλικ --> paste. Πιο απλό απ'αυτό; Α, είναι κι αυτό για online μετατροπή σε mp3: https://online.4kdownload.com/ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από pigeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 keepvid χρησιμοποιώ εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οσο αφορα το κατεβασμα βιντεο ή ηχους των βιντεο εχω να πω οτι δυστυχως δεν μπορει να κατεβασει σε mp3 ηχους απο youtube σε καλυτερη ποιοτητα απο 64kbps. Οπως καταλαβαινετε λοιπον δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για κατεβασμα ηχου των βιντεος απο το jd2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχω ένα πρόβλημα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Τον τελευταίο καιρό στο youtube όταν πατάω το fullscreen φαίνεται και το πάνω μέρος του firefox (οι ανοιχτές καρτέλες και η διεύθυνση). Σε chrome και ie δεν έχω πρόβλημα. Καμμία ιδέα τι να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πως μου 'ρθε τώρα, άσχετο.. Έχω ένα πρόβλημα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Τον τελευταίο καιρό στο youtube όταν πατάω το fullscreen φαίνεται και το πάνω μέρος του firefox (οι ανοιχτές καρτέλες και η διεύθυνση). Σε chrome και ie δεν έχω πρόβλημα. Καμμία ιδέα τι να φταίει; Σε fullscreen mode, κάνε δεξί κλικ στον κενό χώρο δεξιά από τα tab. Στο μενού που θα εμφανιστεί ενεργοποίησε το "hide toolbars". Edit: βρήκα screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ!!! Χθες κάποια στιγμή το πάτησα αλλά επειδή δεν ενεργοποιείται αμέσως αλλά πρέπει να βγεις από fullscreen και να ξαναμπείς, το άλλαξα ξανά. Μετά άνοιγε σε fullscreen μόνο το βίντεο που είχα ανοιχτό ενώ τα καινούρια δεν άνοιγαν. Μάλλον θα το είχα απενεργοποιήσει ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
extend Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα! Εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με τον mozilla...Μόλις τον ανοίγω μου κρασάρει και από εκεί και πέρα λειτουργεί μόνο σε safe mode. Το έχω απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει ξανά και ξανά, έσβησα τα cookies, κοίταξα για τυχών αναβάθμιση, έτρεξα ένα antivirus... Τίποτα! Καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καποιο προσθετο σου κανει τη ζημια. Κανε τα γνωστα: νεο προφιλ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Οσο αφορα το κατεβασμα βιντεο ή ηχους των βιντεο εχω να πω οτι δυστυχως δεν μπορει να κατεβασει σε mp3 ηχους απο youtube σε καλυτερη ποιοτητα απο 64kbps. Οπως καταλαβαινετε λοιπον δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη για κατεβασμα ηχου των βιντεος απο το jd2. μα για ποιο λογο να κατεβασεις σε mp3, αφου μπορεις να κατεβασεις στο ανωτερο 256kb aac format? To Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Νομιζω απαντησα ηδη γιατι. Γιατι σαν ηχο το mp3 ειναι ποιο διαδεδομενο απο οποιοδηποτε αλλο τυπο ηχου και το υποστηριζουν ολα τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο και ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αυτό: 4K YouTube to MP3 Αλλιώς θα σας τραγουδήσω το "Θέλεις τραλαλά, θέλω Τρολολό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καποιο προσθετο σου κανει τη ζημια. Κανε τα γνωστα: νεο προφιλ κλπ. Μάλλον και γω κάτι τέτοιο θα κάνω, γιατι τον έχω βολευτεί. Πως κάνουμε νέο προφιλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Βρε παιδιά ψάχνω κάτι εδώ και κανά χρόνο, ένα firefox addon ή κάτι εξωτερικό που να κάνει το εξης: Στο history του browser αυτή τη στιγμή έχω 30000+ καταχωρίσεις. Θέλω να σβήνω περιοδικά το 60-70% αλλά δεν θέλω απλά να αφαιρώ τις παλιές καταχωρίσεις (πχ. από μια ημερομηνία και πίσω), αλλά μόνο τα δευτερεύοντα urls. Δηλαδή πολύ απλά: www.sport24.gr www.sport24.gr/tade www.sport24.gr/tade/tade/tade.htm www.sport24.gr/deinawww.sport24.gr/deina/deina.php και ούτω καθεξής. Θέλω να φεύγουν τα κόκκινα, να μένουν τα πράσινα όσο παλιά και να είναι. Βάλε τώρα google, youtube, facebook, insomnia, και ένα σωρό άλλες σελίδες, όταν τα κάνω search+delete με το χέρι μένουν τελικά μόνο ~8000 καταχωρίσεις. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυτό: 4K YouTube to MP3 Αλλιώς θα σας τραγουδήσω το "Θέλεις τραλαλά, θέλω Τρολολό". κανει δουλεια οντως αυτο;Θελω να κατεβαζω τραγουδια για να παιζω μεσω bluetooth στο αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 κανει δουλεια οντως αυτο; Θελω να κατεβαζω τραγουδια για να παιζω μεσω bluetooth στο αμαξι ναι βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα