Προς το περιεχόμενο

Ενημέρωση MacOS X 10.6.7

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε ξέρω αν έτυχε αλλά από χτες που έκανα το update η θερμοκρασία όλο στους 70+ βαθμούς πάει και δουλεύουν οι ανεμιστήρες ενώ δε το χρησιμοποιώ καν δηλαδή απλά είναι στην επιφάνεια εργασίας με 2-3 προγράμματα όπως το Twitter ανοικτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα το update.... από όσους είπαν ότι όλα πήγαν ΟΚ, είχε κανείς βάλει Windows με bootcamp;

Vista στο bootcamp partition και κανένα πρόβλημα...Τα vista με McAfee antivirus τρέχουν πολύ καλα ακόμα και με vmware. Επίσης Hfs driver της Paragon.....

Σε γενικές γραμμές το σύστημα iMac 24 early 2009 μπορώ να πω οτι είναι απροσμενα γρήγορο παρόλο που δεν έχει σβήσει ποτέ* και είναι μόνιμα στο internet, 2 χρόνια τώρα...

*reboot μόνο για installations και updates και μια μέρα για να βάλω τον velociraptor :devil:

disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλ

Αφού έκανα όλα τα παραπάνω και μετά από 20-25 reboot το πρόβλημα φαίνεται να αποκαταστάθηκε. Μην με ρωτάτε τι έφταιγε γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Άντε περαστικά μας μέχρι το επόμενο update να σκάσει μύτη.

Μακριά απο μας και όλους αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με update απο Panther εποχές.... :rolleyes:

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ (από Panther μέχρι Snow Leopard)... :)

Καταραμένη APPLE με τα βλακώδη update σου!!!! :mad:

Όπως και στο 10.6.6 έτσι και τώρα κάτι πάει στραβά. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εστιάζεται στο boot time καθώς δεν έχω ψάξει ακόμη τι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί. Το 10.6.7 μου καθυστερεί το bootαρισμα του συστήματος κατά 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Από τα 15-16 δεύτερόλεπτα που είχα boot time μέχρι και χτες, πλέον μπουτάρω σε 32" !!!!! Για ακόμη μια φορά υποπτεύομαι το partition του bootcamp...αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ας μην το βάζουν καθόλου.

Άντε πάλι ψάξιμο και πονοκέφαλο για το τι φταίει... disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλ

Βρήκαμε "δουλειά" για σήμερα...kατά τα άλλα όμως σταθερότητα και ξεγνοιασιά !!! :mad:

Υ.Γ: Και να διευκρινίσω δεν είμαι μόνος που το αναφέρει. Ψάξτε στο google και θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετοί που παραπονιούνται για καθυστερήσεις στο bootάρισμα παρόμοιες με τις δικές μου (15"-20").

Εγώ έχω partition bootcamp με W7 και δεν έχω κανένα πρόβλημα.....

Αφού έκανα όλα τα παραπάνω και μετά από 20-25 reboot το πρόβλημα φαίνεται να αποκαταστάθηκε. Μην με ρωτάτε τι έφταιγε γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Άντε περαστικά μας μέχρι το επόμενο update να σκάσει μύτη.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Εγώ έχω partition bootcamp με W7 και δεν έχω κανένα πρόβλημα.....

Τι να πω...πραγματικά δεν μπορεί να πάει το μυαλό μου στο τι μπορεί να έφταιξε! Με το 10.6.6 βέβαια είχα χειρότερα προβλήματα, τα οποία δεν ξεπεράστηκαν ποτέ και αναγκάστηκα να κάνω format.

Αν ήταν μόνο δικό μου το θεμα δεν θα μπορούσα να πω τίποτα, αλλά διαβάζω ότι και άλλοι αντιμετώπισαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Ναι, αυτό έχει σημασία

τραγικο το χαικτονς να το παιρνει απροβλημάτιστα και του πάνου να βγαζει τη παναγια. χα αιρονι.

Το έχεις βάλει σε hackintosh? Όλα κομπλε?

Άντε πάλι ψάξιμο και πονοκέφαλο για το τι φταίει... disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλΒρήκαμε "δουλειά" για σήμερα...kατά τα άλλα όμως σταθερότητα και ξεγνοιασιά !!!

Μα δεν ειναι αναγκη να βαλεις το τελευταιο update αμα ειναι να χρειαζεσαι ηρεμιστικα..

Αλλωστε τα updates γενικα δεν ειναι παντα ''καλα''

Ασε λιγο περιθωριο για να δεις τα προβληματα του απο αλλους (αν υπαρχουν)

Κανένας που να το δοκίμασε σε χάκι? B)

Kαι εγω που εκανα σημερα το update, ολα κομπλε.

Στο πρωτο restart βεβαια ειχα το ''restart γιατι χανομαστε''

αλλα στο δευτερο τσικουλατα τσικιτά ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...