Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγώ δε δίστασα ποτέ να κάνω αναβάθμιση σε κάποια νέα έκδοση του λειτουργικού. Πάντα το θεωρούσα υπόθεση ρουτίνας. Μέχρι τώρα, βέβαια, δε μου έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, αλλά με τρομάξατε με την τόση ανασφάλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εγω με την 10.6.6 ειχα απογοητευτει τοσο πολυ που ηθελα να πουλησω το mbp μου τωρα ολα δουλευουν ρολοι και γρηγοροτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Στην 10.6.6 κολουσαν ολα τοσο μα τοσο πολυ μεχρι που τα επαιξε ο σκληρος(οπου εκανα δυστηχως αλλαγη ). σημερα με την 10.6.7 μεχρι στιγμης ολα ομαλα σε MBP 17 @ 2.8 me 4GB ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ρε παιδια ειναι η ιδεα μου οτι μετα το update παει ελαφρως πιο γρηγορα το μηχανημα;mbp13 late 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ρε παιδια ειναι η ιδεα μου οτι μετα το update παει ελαφρως πιο γρηγορα το μηχανημα;mbp13 late 2010 την ιδια ιδεα εχω και ιδιο μηχανημα η διαφορα ειναι παραπανω απο αισθητη σε ολους τους τομεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 καλυτερα μην βγαλουν τοτε αλλο update και μπλεξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Παιδια πραγματικα κατι παει καλυτερα με αυτο το update στο hardware αλλα δεν ξερω σε ποιο κοματι απ ολα... Ετρεξα 2 benchmarks που ειχα τρεξει και πριν την αναβαθμιση και εχω και στα 2 αρκετη διαφορα προς τα πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πετάει και απο 10.6.6 σε 10.6.7 αλλά και απο 10.6.5 σε 10.6.7; Μήπως είχατε προβλήματα με το 10.6.6 και επανήληθε στα φυσιολογικά η απόδοση;(10.6.5) Δεν το βαλα ακόμα αλλά η 10.6.6 δεν κάθησε ποτέ καλά στο mbp μου,χειροτέρεψε σε σχέση με την 10.6.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 εγω γενικα γκρινιαζα με την 10.6.6 πιο παλια 10.6.5 να σου πω δεν θυμαμαι γιατι πηρα το προ στην 10.6.4 και ηταν ψιλο μαζεμενες οι ενημερωσεις εχω την αισθηση ομως οτι ειναι πιο γρηγορο και απο τοτε Με την ιδια χρηση 2 μερες τωρα δεν εχω δει καθολου την πολυχρωμη μπιλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 οντως και στα 3 mac που το εβαλα , δεν ειναι ιδεα σου , ειναι πιο γρηγορο !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καταραμένη APPLE με τα βλακώδη update σου!!!! Όπως και στο 10.6.6 έτσι και τώρα κάτι πάει στραβά. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εστιάζεται στο boot time καθώς δεν έχω ψάξει ακόμη τι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί. Το 10.6.7 μου καθυστερεί το bootαρισμα του συστήματος κατά 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Από τα 15-16 δεύτερόλεπτα που είχα boot time μέχρι και χτες, πλέον μπουτάρω σε 32" !!!!! Για ακόμη μια φορά υποπτεύομαι το partition του bootcamp...αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ας μην το βάζουν καθόλου. Άντε πάλι ψάξιμο και πονοκέφαλο για το τι φταίει... disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλ Βρήκαμε "δουλειά" για σήμερα...kατά τα άλλα όμως σταθερότητα και ξεγνοιασιά !!! Υ.Γ: Και να διευκρινίσω δεν είμαι μόνος που το αναφέρει. Ψάξτε στο google και θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετοί που παραπονιούνται για καθυστερήσεις στο bootάρισμα παρόμοιες με τις δικές μου (15"-20"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Να πω κ γω την αμαρτία μου, τώρα τελευταία στην 10.6.6 παρατηρούσα μικροκολλήματα με τον Safari όπου το σύστημα έκανε μερικά hang up στο ασχετο (rainbow ball). Με την 10.6.7 εξαλείφθηκε εντελώς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα το update.... από όσους είπαν ότι όλα πήγαν ΟΚ, είχε κανείς βάλει Windows με bootcamp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καταραμένη APPLE με τα βλακώδη update σου!!!! Όπως και στο 10.6.6 έτσι και τώρα κάτι πάει στραβά. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εστιάζεται στο boot time καθώς δεν έχω ψάξει ακόμη τι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί. Το 10.6.7 μου καθυστερεί το bootαρισμα του συστήματος κατά 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Από τα 15-16 δεύτερόλεπτα που είχα boot time μέχρι και χτες, πλέον μπουτάρω σε 32" !!!!! Για ακόμη μια φορά υποπτεύομαι το partition του bootcamp...αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ας μην το βάζουν καθόλου. Άντε πάλι ψάξιμο και πονοκέφαλο για το τι φταίει... disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλ Βρήκαμε "δουλειά" για σήμερα...kατά τα άλλα όμως σταθερότητα και ξεγνοιασιά !!! Υ.Γ: Και να διευκρινίσω δεν είμαι μόνος που το αναφέρει. Ψάξτε στο google και θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετοί που παραπονιούνται για καθυστερήσεις στο bootάρισμα παρόμοιες με τις δικές μου (15"-20"). Για δες μήπως έχει κολλήσει κανένα ιό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Κανένας που να το δοκίμασε σε χάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.