Προς το περιεχόμενο

Ενημέρωση MacOS X 10.6.7

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Εγώ δε δίστασα ποτέ να κάνω αναβάθμιση σε κάποια νέα έκδοση του λειτουργικού. Πάντα το θεωρούσα υπόθεση ρουτίνας. Μέχρι τώρα, βέβαια, δε μου έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, αλλά με τρομάξατε με την τόση ανασφάλεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Στην 10.6.6 κολουσαν ολα τοσο μα τοσο πολυ μεχρι που τα επαιξε ο σκληρος(οπου εκανα δυστηχως αλλαγη :mad: ). σημερα με την 10.6.7 μεχρι στιγμης ολα ομαλα σε MBP 17 @ 2.8 me 4GB ram

ρε παιδια ειναι η ιδεα μου οτι μετα το update παει ελαφρως πιο γρηγορα το μηχανημα;mbp13 late 2010

την ιδια ιδεα εχω και ιδιο μηχανημα

η διαφορα ειναι παραπανω απο αισθητη σε ολους τους τομεις :whistle:

Παιδια πραγματικα κατι παει καλυτερα με αυτο το update στο hardware αλλα δεν ξερω σε ποιο κοματι απ ολα...

Ετρεξα 2 benchmarks που ειχα τρεξει και πριν την αναβαθμιση και εχω και στα 2 αρκετη διαφορα προς τα πανω.

Πετάει και απο 10.6.6 σε 10.6.7 αλλά και απο 10.6.5 σε 10.6.7;

Μήπως είχατε προβλήματα με το 10.6.6 και επανήληθε στα φυσιολογικά η απόδοση;(10.6.5)

Δεν το βαλα ακόμα αλλά η 10.6.6 δεν κάθησε ποτέ καλά στο mbp μου,χειροτέρεψε σε σχέση με την 10.6.5

εγω γενικα γκρινιαζα με την 10.6.6

πιο παλια 10.6.5 να σου πω δεν θυμαμαι γιατι πηρα το προ στην 10.6.4 και ηταν ψιλο μαζεμενες οι ενημερωσεις

εχω την αισθηση ομως οτι ειναι πιο γρηγορο και απο τοτε

Με την ιδια χρηση 2 μερες τωρα δεν εχω δει καθολου την πολυχρωμη μπιλια

Καταραμένη APPLE με τα βλακώδη update σου!!!! :mad:

Όπως και στο 10.6.6 έτσι και τώρα κάτι πάει στραβά. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εστιάζεται στο boot time καθώς δεν έχω ψάξει ακόμη τι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί. Το 10.6.7 μου καθυστερεί το bootαρισμα του συστήματος κατά 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Από τα 15-16 δεύτερόλεπτα που είχα boot time μέχρι και χτες, πλέον μπουτάρω σε 32" !!!!! Για ακόμη μια φορά υποπτεύομαι το partition του bootcamp...αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ας μην το βάζουν καθόλου.

Άντε πάλι ψάξιμο και πονοκέφαλο για το τι φταίει... disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλ

Βρήκαμε "δουλειά" για σήμερα...kατά τα άλλα όμως σταθερότητα και ξεγνοιασιά !!! :mad:

Υ.Γ: Και να διευκρινίσω δεν είμαι μόνος που το αναφέρει. Ψάξτε στο google και θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετοί που παραπονιούνται για καθυστερήσεις στο bootάρισμα παρόμοιες με τις δικές μου (15"-20").

Να πω κ γω την αμαρτία μου, τώρα τελευταία στην 10.6.6 παρατηρούσα μικροκολλήματα με τον Safari όπου το σύστημα έκανε μερικά hang up στο ασχετο (rainbow ball). Με την 10.6.7 εξαλείφθηκε εντελώς!! :-D

Καταραμένη APPLE με τα βλακώδη update σου!!!! :mad:

Όπως και στο 10.6.6 έτσι και τώρα κάτι πάει στραβά. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εστιάζεται στο boot time καθώς δεν έχω ψάξει ακόμη τι άλλο μπορεί να έχει επηρεαστεί. Το 10.6.7 μου καθυστερεί το bootαρισμα του συστήματος κατά 16 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Από τα 15-16 δεύτερόλεπτα που είχα boot time μέχρι και χτες, πλέον μπουτάρω σε 32" !!!!! Για ακόμη μια φορά υποπτεύομαι το partition του bootcamp...αν δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ας μην το βάζουν καθόλου.

Άντε πάλι ψάξιμο και πονοκέφαλο για το τι φταίει... disk repair, permission repair, safe mode, spotlight reindex, clear pram κτλ κτλ

Βρήκαμε "δουλειά" για σήμερα...kατά τα άλλα όμως σταθερότητα και ξεγνοιασιά !!! :mad:

Υ.Γ: Και να διευκρινίσω δεν είμαι μόνος που το αναφέρει. Ψάξτε στο google και θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετοί που παραπονιούνται για καθυστερήσεις στο bootάρισμα παρόμοιες με τις δικές μου (15"-20").

Για δες μήπως έχει κολλήσει κανένα ιό... :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...