lsk1977 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σέβομαι τις απόψεις σας ότι είναι πιο γρήγορος , αλλα στο δικό μου pc ο chrome και ο IE9 είναι γρηγορότεροι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ωραίος ο 4 και γενικά μου αρέσουν οι αλλαγές και να παίζω με νέα <παιχνιδάκια>. Αλλά αυτό με τη γραμματοσειρά είναι τραγικό. Μισή ώρα τώρα αλλάζω ρυθμίσεις του clear type, έβαλα και το anti-aliasing tuner, έχω χάσει την μπάλα. Φτιάχνει στη μία σελίδα, χαλάει στην άλλη, ήμαρτον. Αν είναι να πρέπει να φάμε τη ζωή μας απλά για να δούμε σωστά τα γράμματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σέβομαι τις απόψεις σας ότι είναι πιο γρήγορος , αλλα στο δικό μου pc ο chrome και ο IE9 είναι γρηγορότεροι! Και μένα στον Υπολογιστή μου να σου πω την αλήθεια ο explorer μου φαίνεται πιο γρήγορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Οι Chrome, IE9 και Opera 11 είναι προς το παρόν πραγματικά γρηγορότεροι από τον FF4. Στην συνέχεια βέβαια θα δείξει. Όπως το βλέπω εγώ πάει κάπως έτσι η κατάταξη. IE9 Chrome Opera Firefox 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πως ειναι ετσι? Πηρε το στυλ του Chrome! Oh my f@cking god! Ξενερωσα λεμεεεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μια χαρά είναι η αλεπού. Απλά ίσως δεν είναι η πιο γρήγορη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πως ειναι ετσι? Πηρε το στυλ του Chrome! Oh my f@cking god! Ξενερωσα λεμεεεεε! Επανέρχεται στο παλιό στυλ του 3.6 με 2 κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως μόλις απενεργοποίησα το hardware acceleration. Δεν το παλεύω με τη γραμματοσειρά. Ας το φτιάξουν πρώτα και μετά το συζητάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derasto Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πάει φέτες ο αλεπουδιάρης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μια ιδέα λέω, μία πετάξετε πέτρες οι πιο θερμόαιμοι (τουλάχιστον όχι πολλές): όταν κάνουμε σύγκριση, δεν πρέπει να έχουμε ομοιογενενή πράγματα; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, έχοντας εγώ τον FF3.6 με κάποια addons, πόσο σωστά κρίνω ότι είναι πιο γρήγορος ή αργός ο FF4, αν δεν είναι στην ίδια (κατά το δυνατό) κατάσταση; Είπαμε μια ιδέα λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μια ιδέα λέω, μία πετάξετε πέτρες οι πιο θερμόαιμοι (τουλάχιστον όχι πολλές): όταν κάνουμε σύγκριση, δεν πρέπει να έχουμε ομοιογενενή πράγματα; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, έχοντας εγώ τον FF3.6 με κάποια addons, πόσο σωστά κρίνω ότι είναι πιο γρήγορος ή αργός ο FF4, αν δεν είναι στην ίδια (κατά το δυνατό) κατάσταση; Είπαμε μια ιδέα λέω... για αυτο να εχεις και τους 2 καθαρους και τους συγκρινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αν είναι δυνατόν, δείτε memory usage με ένα tab ανοιχτό: Αυτό το κάνει μόνο όταν έχεις ανοίξει και άλλες ιστοσελίδες και παρόλο που έχεις ένα tab ανοιχτό φαίνεται πως κρατάει στη μνήμη και τις υπόλοιπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εχουμε τελικη 64bit εκδοση για windows? Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εχουμε τελικη 64bit εκδοση για windows? Sent from my iPhone 4 using Insomnia απο firefox 5 και μετα θα εχουμε 64bit εκδοσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnnchios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 δεν ξερω αν επειδη δεν εχω add ons αλλα πεταει απο ταχυτητα και το speed dial ειναι εκπληκτικο.(μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα opera).εκπληκτικη πρωτη εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα