Προς το περιεχόμενο

Ντεμπούτο για τον Firefox 4

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tα αποτελέσματα είναι προφανώς για το δικό μου σύστημα (της υπογραφής)

Και τα τέσσερα αποτελέσματα από το σύστημά σου ή μόνο του Firefox;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ελεος ρε παιδια.ο 4 οπως και ο 3,και σε αντιθεση με τον chrome/ie9 ειναι πληρως παραμετροποιησιμος.Δεξι κλικ στην tab-bar,Customize και βαλτε,βγαλτε η μετακινηστε οτι κουμπι θελετε οπου θελετε.Το new tab με το + συμβολο μετακινειται και αυτο φυσικα.

Εμεις εννοουσαμε για το μενου που βγαζει οταν πατας δεξι κλικ σε ενα link. στον ff 3 εβγαζε πρωτη επιλογη

>open in new window

και δευτερη το

>open in new tab

Τωρα στον ff 4 τα εχει αναποδα και αυτα δεν αλλαζουν απλα με το δεξι κλικ στην tab-bar.

Και τα τέσσερα αποτελέσματα από το σύστημά σου ή μόνο του Firefox;

και τα τέσσερα . (αλλιώς δεν έχει νόημα)

απλά ο ff ήταν ο last που έκανα γιαυτό ειναι highlighted κτλ

Εμεις εννοουσαμε για το μενου που βγαζει οταν πατας δεξι κλικ σε ενα link. στον ff 3 εβγαζε πρωτη επιλογη

>open in new window

και δευτερη το

>open in new tab

Τωρα στον ff 4 τα εχει αναποδα και αυτα δεν αλλαζουν απλα με το δεξι κλικ στην tab-bar.

βαλε το Custom Menu Addon και τοποθετηστε την επιλογη σε οποιο σημειο στο context menu θελετε.

εγω παντως τα εχω hidden ολα αυτα εκει.

υγ.αν δεν θες να βαλεις addon,υπαρχει τροπος να το κανεις και μεσα απο τον firefox αλλα ειναι πιο περιπλοκο.ψαξε στο mozillazine forum

εχουν σχετικα θεματα αν ενδιαφερεσαι.

βαλε το Custom Menu Addon και τοποθετηστε την επιλογη σε οποιο σημειο στο context menu θελετε.

εγω παντως τα εχω hidden ολα αυτα εκει.

υγ.αν δεν θες να βαλεις addon,υπαρχει τροπος να το κανεις και μεσα απο τον firefox αλλα ειναι πιο περιπλοκο.ψαξε στο mozillazine forum

εχουν σχετικα θεματα αν ενδιαφερεσαι.

Ξερω πως γινεται, μεσα απο το about:config αλλα δεν θελω να το πειραξω, προτιμω να το συνηθισω.

Addon δεν θελω να περναω για ψυλλου πηδημα.

ανεκαθεν ετσι δουλευε το memory management του Firefox με την εκδοση 4 να ειναι ακομα καλυτερο.Αλλα η αποτελεσματικοτητα του φαινεται στα πολλα tabs.Aνοιξε απο 50 η 100 tabs στον FF4,τον Chrome και στον Οpera και δες τι memory usage κανει το καθενα.

παντως για οσους εχουν λιγη μνημη προτεινω το εξης καταπληκτικο addon:

Bartab (https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/bartab/#install-beta)

Ακομα και ο 3 πεταγε οταν το ειχα βαλει,αφου ξεφορτωνει πολλα tabs απο την μνημη που ειναι ανενεργα

και τα κανει reload αυτοματα οποτε χρειαστει να τα ξαναδιαβασουμε.βαλτε το ειναι εξαιρετικο.

Ξερω πως γινεται, μεσα απο το about:config αλλα δεν θελω να το πειραξω, προτιμω να το συνηθισω.

Addon δεν θελω να περναω για ψυλλου πηδημα.

εγω ομως επειδη δεν προκειται να το συνηθισω και θα το ξηλωσω στο τελος γιατι ειναι πολυ σπαστικο αυτο για πες μου σε παρακαλω πως γινεται η αλλαγη η στειλε μου ενα μηνυμα τι πρεπει να κανω στο about:config

.

εγω που εκανα το τεστ με τον firefox 4 και τον IE8 ο πρωτος εβγαλε 1000 και ο δευτερος 200.

δηλαδη ειναι 5 φορες γρηγοροτερος ο firefox 4 απο τον IE8 !!!

funboys και στους browsers :P

Κορυφαιο σχολιο..! :lol:

Λοιπον και εγω τον εγκατεστησα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Η αληθεια ειναι οτι με το Anti Aliasing Tuner 11 τα γραμματα δειχνουν καλυτερα.Δειχνει πραγματικα πιο γρηγορος απο τον 3,6 παντως!!Και επισης για οσους εχουν προβλημα να τρεξουν WebGl εφαρμογες ιδου η λυση:

How To Enable WebGL In Firefox

Enabling WebGL:

Type about:config in the Firefox 4 address bar, and enter to load the configuration page. First time users need to accept the warning message before they can continue.

Filter for the term webgl which should display four results. Locate webgl.force-enabled and double-click the entry to set it from false to true. This enables WebGL in Firefox. Restart the browser to apply the changes

http://www.ghacks.ne...firefox-4-beta/

Τελικά υπάρχει win 64bit έκδοση όπως είχε πάρει κάπου το μάτι μου η όχι;

Για Windows θα έχουμε μονο 32bit , κάπου ειχα διαβάσει οτι ο 5 θα βγαίνει και σε 64bit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...