Alexkass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 μα πόσο να μην ξέρει κάποιος από Pc και να τον θεωρεί γρήγορο. εκτός και αν δούλευε με internet explorer 6... έλεος.
DooKoo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Έπειτα απο χρόνια που χρησιμοποιώ ff είχα περάσει στον chrome εδώ και μήνες.Πολύ καλύτερος αλλά και ο ff4 πολύ καλύτερος απο την προηγούμενη έκδοση.Βολεύτηκα όμως με τον chrome...
ntg1980 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παίξιμο με το adjust για να'χω καλύτερη ευκρίνεια........................ Έλεος!! Τι να πω? Περί ορέξεως ουδής λόγος! Εμένα δε μου κάνει.
ntg1980 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ωχ καλοστον. και ειπα αργησε,δεν μπορει. loooooooooooooooooooool Μαζί μου θα πεθάνεις εσύ ώσπου να βγεί ο πέμπτος browser που θα τους βάλει όλους κάτω!!! :mrgreen: :mrgreen:
GMod Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Άρχισε το trolling. Όποιος δεν του αρέσει γιατί να ασχολείται μαζί του; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 ανταγωνιστικοί browsers. Οι απαιτήσεις του κάθε χρήστη κάνουν τον έναν η τον άλλον καλύτερο για αυτόν.
pigeon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παίξιμο με το adjust για να'χω καλύτερη ευκρίνεια........................ Έλεος!! Τι να πω? Περί ορέξεως ουδής λόγος! Εμένα δε μου κάνει. Ποιος δεν σου κάνει, τα windows? ..γιατι το cleartype είναι πρόβλημα/θέμα/ιδιοτροπία της microsoft και των windows.
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Επειδή βλέπω ότι έχουν αρχίσει οι απορίες και τα προβλήματα με τον νέο Firefox, άνοιξα νέο sticky στην ενότητα Software ώστε να είναι συγκεντρωμένα εκεί τα σχετικά μηνύματα αντί για την ενότητα των Ειδήσεων: Firefox 4 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις Παρακαλώ, αν πρόκειται για τέτοια μηνύματα, να τα δημοσιεύετε εκεί. Εδώ ας συνεχίσουμε τη γενική συζήτηση και σχολιασμό της είδησης. Ευχαριστώ!
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ποιο benchmark ειναι αυτο; η το κανανε με κανα photoshop?
assasins Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εντωμεταξυ αλλαξαν τις θεσεις στο δεξι κλικ του new tab με το new window και τωρα πρεπει να συνηθισω το πρωτο κλικ να παταω οχι το δευτερο που το εκανα μηχανικα Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Απο ταχυτητα βεβαια δεν το συζητω, μου ανοιξε μια σελιδα (αυτη) σε 3 δευτερολεπτα ενω με το ff 3.6 εκανε 15 minimum
guido Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ποιο benchmark ειναι αυτο; η το κανανε με κανα photoshop? Tο κλασικό online browser benchmark της futuremark είναι ( http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action ) Tα αποτελέσματα είναι προφανώς για το δικό μου σύστημα (της υπογραφής) Και όχι ούτε photoshop είναι ούτε το πόσταρα για να την σπάσω σε κανέναν κτλ . Άλλωστε δεν χρησιμοποιώ καν chrome που βγαίνει πρώτος , ούτε γενικά πρόκειται να αλλάξω τον x browser που χρησιμοποιώ και με βολεύει και έχω συνηθίσει κτλ , αν ο y βγαίνει ένα τικ ταχύτερος. Απλά έτρεξα το bench από περιέργεια και επειδή γινόταν και κουβέντα για ταχύτητα το πόσταρα. Αυτά.
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Απο ταχυτητα βεβαια δεν το συζητω, μου ανοιξε μια σελιδα (αυτη) σε 3 δευτερολεπτα ενω με το ff 3.6 εκανε 15 minimum ελεος ρε παιδια.ο 4 οπως και ο 3,και σε αντιθεση με τον chrome/ie9 ειναι πληρως παραμετροποιησιμος.Δεξι κλικ στην tab-bar,Customize και βαλτε,βγαλτε η μετακινηστε οτι κουμπι θελετε οπου θελετε.Το new tab με το + συμβολο μετακινειται και αυτο φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα