aldon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 δηλαδη απενεργοποιησες τελειως το hw acc και συνεχιζεις να εχεις θολουρα; does not compute ναι, και μιλάμε για θολούρα! κάθομαι γενικά λόγω δουλειάς πάνω από 8 ώρες μπροστά στο pc και καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να δουλέψω με τόση θολούρα. θα δοκιμάσω να τον κάνω και clean install μπας και φταίει τίποτα από το 3.6 θα το κοιτάξω το ΣΚ ξανά
manosone Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καμιά ιδέα για το πώς θα κάνω τον 4, γράφοντας απλώς το πρώτο κομμάτι μιας διεύθυνσης να προσθέτει αυτόματα το .com; Στον 3.6 γράφοντας cnn σε πήγαινε κατευθείαν στη σελίδα του cnn. Τώρα, όχι. Σε πάει στην αναζήτηση του google. Ξέρω ότι με ctrl σε πηγαίνει αμέσως. Όμως ήταν πιο βολικό να μη χρειάζεται να πατάς το ctrl... Δες εδω για τα shortcuts.Το .com πχ ειναι ctrl-enter.
Alejandro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πολύ καλός ο ff4. Τον έχω μοντάρει κι όλας και μου πιάνει μόνο μία μπάρα επάνω, σχεδόν full screen δλδ. Με βολεύει πάρα πολύ.Έχει και screenshot selection .Πολύ καλή δουλειά. Screenshot selection? Πώς γίνεται ετούτο;
Centurion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Screenshot selection? Πώς γίνεται ετούτο; Δεξί κλικ > screenshot > και διαλέγεις ή Save visible portion(σαν το print screen) ή save selection(σαν το εργαλείο αποκομμάτων των win7).
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεξί κλικ > screenshot > και διαλέγεις ή Save visible portion(σαν το print screen) ή save selection(σαν το εργαλείο αποκομμάτων των win7). Μπας και είναι κάποιο add-on που έχεις περάσει; Δε βλέπω τέτοια επιλογή.
Centurion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μπας και είναι κάποιο add-on που έχεις περάσει; Δε βλέπω τέτοια επιλογή. Έχεις δίκιο ναι. Είναι από το download youtube videos + 3.3.5. Δεν ήξερα ότι είχαν βάλει τέτοια επιλογή σε αυτό το addon.Περίεργο.
Alejandro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ctrl+l Πάντως το Alt+D συνεχίζει να δουλεύει στα XP ενώ στα 7 μόνο Ctrl+L.
Muchacho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δωστε λινκ για την προηγουμενη εκδοση(3.6)... Δεν ειμαι ακομα ετοιμος για αλλαγες..
mixalis@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δωστε λινκ για την προηγουμενη εκδοση(3.6)... Δεν ειμαι ακομα ετοιμος για αλλαγες.. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-older.html
danaos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καμιά ιδέα για το πώς θα κάνω τον 4, γράφοντας απλώς το πρώτο κομμάτι μιας διεύθυνσης να προσθέτει αυτόματα το .com; Στον 3.6 γράφοντας cnn σε πήγαινε κατευθείαν στη σελίδα του cnn. Τώρα, όχι. Σε πάει στην αναζήτηση του google. Ξέρω ότι με ctrl σε πηγαίνει αμέσως. Όμως ήταν πιο βολικό να μη χρειάζεται να πατάς το ctrl... Βρέθηκε η λύση: http://support.mozilla.com/en-US/questions/791854#answer-146123
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 γιατι ο minefield (o 4 για 64bit) δεν παιζει το youhot.gr ????
FarCry Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Φιλε μου στο προηγουμενο Post μου εκανα λαθος, δεν το αλλαζεις απο το about:config αλλα μεσω του userCrome.css. Κανε τα ακολουθα: 1. ανοιξε το μενου Run (win+R) 2. πληκτρολογησε %Appdata% -> οκ 3. στο παραθυρο που ανοιγει, ανοιξε κατα σειρα τους φακελους: Mozilla->Firefox->Profiles->(τον μοναδικο φακελο μεσα στο profiles)->chrome 4. μεσα το chrome δημιουργησε ενα νεο αρχειο με το ονομα userChrome.css 5. ανοιξε το αρχειο και κανε copy-paste το παρακατω >@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* only needed once */ #contentAreaContextMenu > * { -moz-box-ordinal-group: 2; } #context-openlink { -moz-box-ordinal-group: 1 !important; } 6. αποθηκευσε το, κανε επανεκκινηση στον Firefox και εισαι ετοιμος. thanks. επιτελους τωρα ειμαι στα ισα μου
lak10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ρε παιδια ο 4 δεν εχει μπαρα προοδου για την φορτωση των σελιδων? αν εχει πως την ενεργοποιω?
danaos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ρε παιδια ο 4 δεν εχει μπαρα προοδου για την φορτωση των σελιδων? αν εχει πως την ενεργοποιω? Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Η status bar στον firefox 4 δεν υπάρχει πια. Υπάρχουν διάφορα add ons σχετικά, αλλά προσωπικά δε μου αρέσουν. Σχετικά με την πρόοδο φόρτωσης, αυτή υπάρχει αλλά πού είναι; Στην κορυφή κάθε tab που έχεις ανοίξει. Κάνε ένα refresh και θα δεις μια λεπτή γραμμή να αναπτύσσεται προς τα δεξιά... Επίσης, με δεξί κλικ πάνω στο πρώτο toolbar, επιλέγεις addons toolbar και εμφανίζεται μια bar στο κάτω μέρος του παραθύρου αλλά χωρίς ένδειξη προόδου φόρτωσης...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Στο Status-4-Evar τι δε σου αρέσει; Δε μπορώ να βρω κάποια διαφορά στη λειτουργία του σε σχέση με την κλασσική status bar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα