gnsX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Την ιστορία με το να ανεβάσουμε όλοι ss την έχουμε δει σε ίδια θέματα, το είπα για να προλάβω καταστάσεις. Δεν λέω ότι λες του κεφαλιού σου. Λέω ότι δεν υπάρχει νόημα στη φράση: "δεν έχει καλή διαχείριση μνήμης" όταν το μόνο δεδομένο είναι ότι εσένα δεσμεύει πιο πολλά ο FF από τον IE. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις τα ίδια add-ons και ακόμα όταν το ένα είναι 32bit και το άλλο 64bit. 1.O Firefox ΔΕΝ είναι λειτουργικός χωρίς addons,ακολουθεί άλλο μοντέλο και τα χρειάζεται ενώ οι άλλοι όχι 2.Έχει stable 64bit έκδοση; 3.Μια χαρά συγκρίνονται στο ίδιο configuration,η ίδια λειτουργικότητα αποκτιέται με διαφορετικό τρόπο,αν λόγω addons πάει καταναλώνει πολύ μνήμη (σε μερικούς άντε) να το βελτιώσει ή να κοιτάξει άλλο μοντέλο,δεν είναι δικαιολογία αυτό που λες ούτε το 64bit,αν έβγαζε μόνο 8bit browser θα συγκρινόταν μονο με τον Lynx; Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει η κόντρα,απλά απάντησα στον φίλο που πρότεινε να ανοίξουμε 30 tabs και να δούμε απο μόνοι μας πόση μνήμη καταναλώνει ο FF,πόση η Opera και πόση ο ΙΕ και τίποτα άλλο,για τα δικά μου specs δεν κάνει ο FF,για τα δικά σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει η κόντρα,απλά απάντησα στον φίλο που πρότεινε να ανοίξουμε 30 tabs και να δούμε απο μόνοι μας πόση μνήμη καταναλώνει ο FF,πόση η Opera και πόση ο ΙΕ και τίποτα άλλο,για τα δικά μου specs δεν κάνει ο FF,για τα δικά σου κάνει. Ώπα, να το και το flamerwar για να μην βαριόμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά θα με τρελάνετε; Τίτλος είδησης: Ντεμπούτο για τον Firefox 4 user1: Καλά πάει απο κατανάλωση μνήμης ο Firefox.Δοκιμάστε με τους άλλους και δείτε. user2: Στο δικό μου pc και στο δικό μου laptop δεν παέι καλά,ορίστε κι ένα screenshot να δεις Που ναι το flame; Σε κάθε post που λέμε ότι δεν μας ικανοποιεί ένα προιόν θα γράφουμε και την απολογία μας γιατί θίχτηκαν οι fan του; Μήπως να πάμε και για εξομολόγηση μετά; (με Firefox 3.6 ήμουν μέχρι τώρα και ο 4 δεν μου άρεσε.Αμάρτησα; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanzavar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 1)Τι add on χρειάζεται ο ff για να έχεις τις λειτουργίες που έχεις με τον IE9/Chrome χωρίς add-on? Στο δικό μου SS είναι ο FF με 7 add on και ο IE9 χωρίς κανένα. Βγάζεις συμπέρασμα για την διαχείριση μνήμης? Εγώ όχι! 2) Είναι beta για διάφορους άσχετους λόγους. 3) Μπορεί να συγκρίνονται στο ίδιο pc αλλά τα συμπεράσματα θα αφουρούν το ίδιο pc γιατί σε άλλο pc θα έχουμε άλλα νούμερα/αποτελέσματα. Λέω κάτι δυσνόητο? το έγραψα και πριν, τι δε κατάλαβες? Έγραψα συγκεκριμένα: "αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ είναι το εξής: δεν έχει νόημα να κάνουμε τέτοιες χαζές συγκρίσεις αφού είναι εμφανές ότι σε κάθε υπολογιστή θα έχουμε και άλλα νούμερα, άγνωστο γιατί όσο αφορά εμένα, αλλά δεδομένο!" Δεν το είπα σα δικαιολογία, το ανέφερα γιατί δεν έχει νόημα μία σύγκριση όσο αφορά την διαχείριση μνήμης, ανάμεσα σε δύο εφαρμογές όπου η μία είναι 32bit και η άλλη 64bit. Είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα. ΥΓ: Προς θεού, μη νομίζεις ότι θέλω να σε πίσω υπέρ κάποιου! Αν εσένα σε βολεύει ο "χ" δούλευε αυτόν, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει η κόντρα,απλά απάντησα στον φίλο που πρότεινε να ανοίξουμε 30 tabs και να δούμε απο μόνοι μας πόση μνήμη καταναλώνει ο FF,πόση η Opera και πόση ο ΙΕ και τίποτα άλλο,για τα δικά μου specs δεν κάνει ο FF,για τα δικά σου κάνει. Μα αυτός ήταν και ο λόγος που άνοιξα και εγώ 27 στον υπολογιστή μου για να δω τι παίζει στον δικό μου, και διαπίστωσα ότι τα αποτελέσματα είναι ανάποδα με τα δικά σου. Άρα παίζουν 2 πιθανά σενάρια: είτε εσύ έχεις πολλά add-on που εγώ δεν έχω τόσα (μόνο 7 έχω εγκατεστημένα), είτε/και διαφορετικοί υπολογιστές δίνουν διαφορετικά νούμερα οπότε δεν έχουν νόημα τα συμπεράσματα περί του ποιος είναι πιο καλός. Σε αυτό δε νομίζω να διαφωνούμε, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μα για το δικό μου pc μιλάω φίλε μου,στο δικό σου ισχύουν άλλα. Ο Firefox έχει (AdBlock,DownloadHelper,Firebug disabled),o ΙΕ δεν χρειάζεται AdBlock λόγω TPL και heuristics,η Opera κάνει adblock με λίστα. Ελπίζω να το ξεκαθαρίσαμε,δεν διαφωνούμε κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanzavar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Χαίρομαι!! Μου φαίνεται περίεργο όμως ότι έχουν αρκετή διαφορά σε εσένα και μάλιστα έχω πιο πολλά add-on εγώ από εσένα!!!! Θες να δοκιμάσεις φρέσκια εγκατάσταση στον ff 4? Δε το λέω για να σε πίσω, αλλά επειδή είσαι από τον 3.6 και η αλλαγή browser μπορεί να είναι λίγο επίπονη για κάποιους, και αν αποφύγεις την αλλαγή μόνο καλό θα είναι. Για τον ΙΕ9 που αναφέρεις ότι λόγω TPL και heuristics κάνεις την ίδια δουλειά, ισχύει αλλά να προσθέσω ότι θέλει χρόνο για να φτιάξεις την personalized list αφού σε κάθε ιστοσελίδα πρέπει να το κάνεις με το χέρι, ενώ στον ff το AdBlock δε μου έχει τύχει να χρειαστεί να προσθέσω εγώ κάτι εδώ και 2 χρόνια. Και σε συνδυασμό με το ghostery δεν έχω βρει πιο εύκολη (λιγότερη δική μου επέμβαση) σε σχέση με τον IE9. δεν αναφέρομαι στον Opera αφού τον έχω λειτουργήσει μόνο 2-3 φορές και τον Chrome λιγότερο από μήνα αφού γύρισα στον ff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 η θολουρα σχετιζεται με το hardware acceleration. τι καρτα γραφικων εχεις? αν ειναι καμια παλια δεν το υποστηριζει οποτε δεν υπαρχει hardware acc. οποτε δεν βλεπεις θολουρα... και σε xp δεν ξερω καν αν υποστηριζεται το harware acc. Μια παλιά MSI ειναι η καρτα γραφικων ΑΤΙ Radeon x300 http://www.amazon.com/ATI-Radeon-128MB-Express-Video/dp/B000W5FCFQ Παντος να συμφωνησω οτι τρωει περισσοτερη μνημη απο τον 3.6 ,και γενικα εχει καποια bugs,πιστευω πολυ συντομα οτι θα εχουμε updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Για οσους εχουν προβλημα με την θολουρα για δοκιμαστε και αυτη την λυση: The gdipp (codename) project is a replacement of the Windows text render, which brings to you the effect of text like Mac OS and Linux distributions. It is easy to use with ignorable overhead, and it is fully customizable. gdipp Project supports both 32-bit and 64-bit Windows 7/Vista. You can install 32-bit and 64-bit components separately. The 32-bit components only renders 32-bit applications, while the 64-bit components only renders 64-bit applications in 64-bit Windows. Both components share the same setting file. gdipp also works correctly on Windows XP and 2003. However, due to the significant difference in the system architectures, the rendering may be less stable and compatible. gdi++ or ezgdi are alternative choices of Windows text renderers. http://code.google.com/p/gdipp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Χαίρομαι!! Μου φαίνεται περίεργο όμως ότι έχουν αρκετή διαφορά σε εσένα και μάλιστα έχω πιο πολλά add-on εγώ από εσένα!!!! Θες να δοκιμάσεις φρέσκια εγκατάσταση στον ff 4? Δε το λέω για να σε πίσω, αλλά επειδή είσαι από τον 3.6 και η αλλαγή browser μπορεί να είναι λίγο επίπονη για κάποιους, και αν αποφύγεις την αλλαγή μόνο καλό θα είναι. Για τον ΙΕ9 που αναφέρεις ότι λόγω TPL και heuristics κάνεις την ίδια δουλειά, ισχύει αλλά να προσθέσω ότι θέλει χρόνο για να φτιάξεις την personalized list αφού σε κάθε ιστοσελίδα πρέπει να το κάνεις με το χέρι, ενώ στον ff το AdBlock δε μου έχει τύχει να χρειαστεί να προσθέσω εγώ κάτι εδώ και 2 χρόνια. Και σε συνδυασμό με το ghostery δεν έχω βρει πιο εύκολη (λιγότερη δική μου επέμβαση) σε σχέση με τον IE9. δεν αναφέρομαι στον Opera αφού τον έχω λειτουργήσει μόνο 2-3 φορές και τον Chrome λιγότερο από μήνα αφού γύρισα στον ff. offtopic:Στον ΙΕ9 βάζεις στην Personal TPL -> Automatic Block με threshold 3 και δεν κάνεις τίποτα manual,άντε να ξεφύγει κανα ad και να το μπλοκάρεις απο τα restricted sites και το ghostery υπάρχει σαν addon. Clean install έκανα τον FF4,υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να μην έκατσε καλά και να θέλει unistall-install,προς το παρών θα μείνω με Opera,ίσως σε κάποιο update του να τον ξαναδοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καμιά ιδέα για το πώς θα κάνω τον 4, γράφοντας απλώς το πρώτο κομμάτι μιας διεύθυνσης να προσθέτει αυτόματα το .com; Στον 3.6 γράφοντας cnn σε πήγαινε κατευθείαν στη σελίδα του cnn. Τώρα, όχι. Σε πάει στην αναζήτηση του google. Ξέρω ότι με ctrl σε πηγαίνει αμέσως. Όμως ήταν πιο βολικό να μη χρειάζεται να πατάς το ctrl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanzavar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αναφερόμουν συνολικά στην απαλλαγή όλης της σαβούρας που υπάρχει σε κάθε σελίδα που κυκλοφορεί (διαφημίσεις, στατιστικές βλακείες που μαζεύουν δεδομένα και άλλα). Φυσικά και υπάρχει ghostery για IE9, δεν είπα το αντίθετο, απλά είπα ότι εμένα με βόλεψε από την πρώτη στιγμή αυτός ο συνδυασμός και από τότε δεν έχω κάνει κλικ για αντίστοιχα θέματα. Στο Personal TPL που αναφέρεσαι, τό έχω δοκιμάσει και υπάρχουν σελίδες, που εμένα με ενδιαφέρουν για την δουλειά μου, στις οποίες μου μπλοκάρει flash περιεχόμενο που χωρίς αυτό δεν έχει νόημα η σελίδα. Όταν το έκανα πιο ελαστικό του έφευγαν διάφορα από άλλες σελίδες. Έτσι είπα, ας μείνω στον FF που έχω βολευτεί με το θέμα μέχρι να δουλέψει το simple adblock σωστά! Εξ' άλλου θέμα ταχύτητας εδώ και 3 χρόνια με την 24αρα καρφωμένη στα 17.5-18 μόνιμα, δεν έχω! Αυτό εννοώ clean install: πετάς τον παλιό, καθαρίζεις ότι έχει τυχών μείνει και βάζεις τον καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τον έβαλα κι εγώ σήμερα και τον αισθάνομαι πολύ πιο γρήγορο απ τον 3.6.16! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πολύ καλός ο ff4. Τον έχω μοντάρει κι όλας και μου πιάνει μόνο μία μπάρα επάνω, σχεδόν full screen δλδ. Με βολεύει πάρα πολύ.Έχει και screenshot selection .Πολύ καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχει δοκιμάσει κανένας αν δουλέυει (γενικά ή απλά σωστά) το Zotero; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ο firefox 4 αν παρατηρησες εχει πολλες νεες και εξελιγμενες τεχνολογιες οπως το πανοραμα,υποστηριξη aero,sync,κτλ και ειναι πληρως παρεμετροποιησιμος. επομενως ειναι αναποφευκτια πιο βαρυς απο τον 3 και συγκριτικα με τους αλλους,λιγοτερο εξοπλισμενους browsers. Aλλα το ξαναλεω ανοιχτε καμια 30αρια tabs σε firefox,chrome,opera,ie9 θα δειτε οτι κανει καλυτερη διαχειριση της μνημης και την συγκραταει σε χαμηλοτερα επιπεδα. O IE9 με υποστήριξη Aero είναι 10 φορές πιο γρήγορος. Δεν δικαιολογείται ο FF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα