Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλόαπογοήτευση για να πω την αλήθεια.

Τόσο καιρό δεν πέρναγα Beta και RC για να δοκιμάσω κατευθείαν την Final και είναι κάπως κατώτερος των προσδοκιών. Έκανα Update κατευθείαν από την 3.6 για να κρατήσω addons,επιλογές κλπ και μάλλον είναι πιο αργός από τις Beta του Chrome και τον IE. Φυσικά οι ταχύτητες έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που οι διαφορές είναι αμελητέες αλλα χτυπάει κάπως όταν περιμένεις επί τόσους μήνες. Η 4 σίγουρα ταχύτερη από την 3.6 αλλα o FF συνεχίζει να δίνει την αίσθηση ότι ειναι πιο βαρύς από τους υπόλοιπους browsers (σίγουρα φταίει και το ότι είναι χιλιοcustomized).

Δεν πρόκειται να αλλάξω, γιατί στις μέρες μας το να αλλάζεις browser θέλει περισσότερη δουλειά από το format αλλα νομίζω οτι οι αλλαγές v2 -> ν3 ήταν περισσότερες. Μάλλον θα είναι επειδή τα δυνατά χαρτιά του 4 (HTML5 + Hardware Acceleration) είναι under-the-hood και δεν κάνουν την εντύπωση λ.χ. της AwesomeBar.

Από τα features το Panorama είναι μάλλον underrated. Όταν το συνηθίσω θα είναι χρήσιμο για sessions με 15+ tabs. Το Firefox button πολύ καλο και κυρίως εύχρηστο και ας είναι αντιγραφή. Αν έχει κάνει ένα καλο ο Chrome είναι ότι ανάγκασε τους υπολοιπους να συμμαζέψουν το interface.

Έχω και ένα θεματάκι με το memory usage αφού με 4 addons πιάνει ~400mb που δεν θυμάμαι να υπήρχε στην 3.6 .

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παλιά με Alt+D σε πήγαινε στην address bar. Στον 4 δεν γίνεται πια?

Ισχύει η παλιά που είχε: Ctrl + L. Δεν ήξερα ότι υπήρχε και δεύτερη....

Δημοσ.

παιδιά δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά απο τότε που το έβαλα,στο facebook όταν βάζω σε λειτουργία την κάμερα παγώνει το popup που πετάει ο flash player και δεν γίνεται τίποτα.

Η θολούρα με κάρτα nvidia στο laptop μου έστρωσε με τον εξής τρόπο

Στη γραμμή διεύθυνσης γράψτε about:config και πατήστε enter

Στη λίστα που εμφανίζει αλλάξτε το gfx.direct2d.disabled σε true και το gfx.font_rendering.cleartype.always_use_for_content σε false

Επανεκκίνηση την αλεπού και όλα ΟΚ

πολύ χρήσιμο φίλε μου όντως έτσι διορθώθηκε και στο δικό μου laptop

Δημοσ.

πολυ γρηγορος ο FF4 στην περιηγηση, και το hardware acceleration πολυ εντυπωσιακο, ομαλοτατο το scrolling στις σελιδες ωστοσο εχει ενα θεματακι με το v-sync σε αυτο.

Δημοσ.

Εγω Ηδη Εκανα Default Browser τον Chrome 10 που μου φαινετε καλυτερος και πιο γρηγορος.Γενικως με Βολευει περισσοτερο απο τον ff4 ο οποιος με απογοητευσε.Ειχε τοσο καιρο η mozzilla και με εκανε να ξενερωσω με την τελικη εκδοση.Chrome 10 απο εδω και στο εξης για μενα.

Δημοσ.

Στη λίστα που εμφανίζει αλλάξτε το gfx.direct2d.disabled σε true και το gfx.font_rendering.cleartype.always_use_for_content σε false

Ωραίος ..Παρόλο που είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις στο clear type δεν είχε γίνει όπως πριν ..Τώρα είναι κομπλέ .

Δημοσ.

Αν έχει κάνει ένα καλο ο Chrome είναι ότι ανάγκασε τους υπολοιπους να συμμαζέψουν το interface.

Tα εύσημα στην Opera για το GUI του Firefox 4.

20ixkso.jpg

Ψιλόαπογοήτευση για να πω την αλήθεια.

Τόσο καιρό δεν πέρναγα Beta και RC για να δοκιμάσω κατευθείαν την Final και είναι κάπως κατώτερος των προσδοκιών. Έκανα Update κατευθείαν από την 3.6 για να κρατήσω addons,επιλογές κλπ και μάλλον είναι πιο αργός από τις Beta του Chrome και τον IE. Φυσικά οι ταχύτητες έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που οι διαφορές είναι αμελητέες αλλα χτυπάει κάπως όταν περιμένεις επί τόσους μήνες. Η 4 σίγουρα ταχύτερη από την 3.6 αλλα o FF συνεχίζει να δίνει την αίσθηση ότι ειναι πιο βαρύς από τους υπόλοιπους browsers (σίγουρα φταίει και το ότι είναι χιλιοcustomized).

Δεν πρόκειται να αλλάξω, γιατί στις μέρες μας το να αλλάζεις browser θέλει περισσότερη δουλειά από το format αλλα νομίζω οτι οι αλλαγές v2 -> ν3 ήταν περισσότερες. Μάλλον θα είναι επειδή τα δυνατά χαρτιά του 4 (HTML5 + Hardware Acceleration) είναι under-the-hood και δεν κάνουν την εντύπωση λ.χ. της AwesomeBar.

Από τα features το Panorama είναι μάλλον underrated. Όταν το συνηθίσω θα είναι χρήσιμο για sessions με 15+ tabs. Το Firefox button πολύ καλο και κυρίως εύχρηστο και ας είναι αντιγραφή. Αν έχει κάνει ένα καλο ο Chrome είναι ότι ανάγκασε τους υπολοιπους να συμμαζέψουν το interface.

Έχω και ένα θεματάκι με το memory usage αφού με 4 addons πιάνει ~400mb που δεν θυμάμαι να υπήρχε στην 3.6 .

θα συμφωνήσω με όλο το post πλην του "Δεν πρόκειται να αλλάξω",ήμουν με FF 3.6.x,είχα κουραστεί να περιμένω την 4,πήγα σε ΙΕ9 (είχα πρόβλημα με ορισμένα sites,ίσως αργότερα πάλι) και τώρα σε Opera όπου λέω να μείνω αφού η 4 δεν με εντυπωσίασε,ούτε το hardware acceleration με τραβάει (όχι λόγω text) αλλά γιατί δεν βλέπω κάτι το ουσιαστικό όπως με τον ΙΕ9 ας πούμε,κινείται στη μετριότητα όπως αυτό του Chrome.

Μεγάλη περίοδος αναμονής για : Μνήμη στα ύψη,"βαρύς",μέτριο ha,,κλεμμένο interface (να πρωτοτυπήσει κανείς?)μερικά addons ακόμα να γίνουν συμβατά,oπότε bye bye

Δημοσ.

λοιπον συνοπτικα θα πω οτι πολλα ακουσαμε για τον firefox 4 αλλα

εμενα δεν μου φαινεται και κατι το τοσο εξαιρετικο.

πιστευω μεν οτι εχει βελτιωθει "ελαχιστα" η ταχυτητα του αλλα

απο την αλλη ολη την ωρα κρασαρει!!!

δεν ξερω τι παιζει αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι καθε φορα

που εμπαινα σε java περιβαλλον κολλαγε και κρασαρε στη συνεχεια.

ως "φανατικος" οπαδος του firefox επελεξα να παω στην παλαιοτερη εκδοση

3,6 και περιμενω καινουργιο release για να το δοκιμασω.

οσο αφορα το θεμα ταχυτητα ο chrome ηταν και θα ειναι ενα κλικ ταχυτερος.

Δημοσ.

οχι. αυτο που προτεινεις δεν ειναι λυση. ειναι ουσιαστικα η απενεργοποιηση του hardware acceleration που προταθηκε τοσες φορες παραπανω. απλα την κανεις με πλαγιο τροπο. οποτε οχι.

Δημοσ.

800 mb με 9 tabs!

Ναι παιδια, η μνημη που χρησιμοποιει ειναι τραγικα μεγαλη. Αν ειναι ποτε δυνατον να εχουμε φτασει σε σημειο να τρωνε μνημη οι browsers λες κ ειναι παιχνιδια ή καποα βαρια εφαρμογη. Δεν λεω, πλεον οι browsers ειναι πολυ εξελιγμενοι, τρεχουν πολλα, βαριες σελιδες, αλλα οχι κ ετσι... :shock:

Δημοσ.

Σφαιρατος ο firefox 4 σε συγκριση με τον 3.6,και ουτε θολουρες ουτε τιποτα που διαβασα σε προηγουμενα posts.

Σε windows xp .Η προεπιλογη ηταν σε εργασια χωρις συνδεση και απλα uncheck.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...