KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 βασικα καλυτερα να κανεις τελειως delete το folder στον οποιο ειχες τον 3 και να κανει μετα τον 4 install στο ιδιο folder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε τελείως τα στοιχεία του 3.6, και μέσα απο τον φάκελο AppData. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε τελείως τα στοιχεία του 3.6, και μέσα απο τον φάκελο AppData. γιατι? εγω που εκανα update απο πανω δεν παρατηρησα κανενα προβλημα. ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο κατι addon που δεν τρεχουν ακομα. περασαν ολες οι ρυθμισεις απο τον προηγουμενο και ειμαι gg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλό θα ήταν να αφαιρέσετε τελείως τα στοιχεία του 3.6, και μέσα απο τον φάκελο AppData. δεν χρειαζεται αυτο,το proflle του 3 δουλευει και στον 4.ισως μονο το gui να χρειαζεται reset την πρωτη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εχει: http://nightly.mozilla.org/ Official kai final?Αν ναι γιατί χρειάζεται να μου δώσεις εσύ το Link και δεν το έχουν φάτσα κάρτα στο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Official kai final?Αν ναι γιατί χρειάζεται να μου δώσεις εσύ το Link και δεν το έχουν φάτσα κάρτα στο site? http://www.mozilla.com/el/firefox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TH_boy_20 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 ανταγωνιστικοί browsers. Οι απαιτήσεις του κάθε χρήστη κάνουν τον έναν η τον άλλον καλύτερο για αυτόν. Οτι πιο σωστό διάβασα μέχρι τώρα.. Εγώ μένω σε chrome και ο λογος είναι ότι ειναι google και πάω την google με χίλια! ps ρε παιδια και οσο αφορα το θεμα της ταχυτητας η διαφορα του ενος browser με το άλλον ειναι μικρή (ms),δεν νομίζω οτι μπορει καποιος να το καταλάβει! τόσο εύκολα! εγώ μένω στις αισθητές διαφορές πχ τις επεκτάσεις που παίρνει ο ff δύσκολα να τις βρίσκεις αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Official kai final?Αν ναι γιατί χρειάζεται να μου δώσεις εσύ το Link και δεν το έχουν φάτσα κάρτα στο site? αμα δεν σου αρεσει μην τον βαλεις. βρε μπελας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εμένα με 13 tabs ανοιχτά μου τρώει 255mb... το πόσα tabs είναι ανοιχτά από μόνο του δεν λέει κάτι, το θέμα είναι και ποια είναι τα sites που δείχνει το κάθε tab... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assasins Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αυτο που παρατηρησα μετα απο σχεδον 24 ωρες χρησης ειναι οτι αν κανω ανανεωση σε πανω απο ενα tab ταυτοχρονα, κολλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιδιά δεν θα δωθει update μέσω του firefox ή πρέπει να τον κατεβάσουμε; Θα πρέπει να διαγράψω τον παλιό; Απλά έκανα check for updates από το μενού του 3.6 και μου πήγε μόνο στο 4. Το θέμα που είχε αναφερθεί πριν με τη θολούρα στις γραμματοσειρές τι γίνεται; Προφανώς έχω και εγώ και το ίδιο πρόβλημα και δεν φτιάχνει με το Cleartype (δεν έχω πειράξει τίποτα από φοντς και τέτοια, όπως είναι στο default, το ίδιο και στον 3.6 που είχα πριν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisMetal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 σπέρνει...firefox μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Η θολούρα με κάρτα nvidia στο laptop μου έστρωσε με τον εξής τρόπο Στη γραμμή διεύθυνσης γράψτε about:config και πατήστε enter Στη λίστα που εμφανίζει αλλάξτε το gfx.direct2d.disabled σε true και το gfx.font_rendering.cleartype.always_use_for_content σε false Επανεκκίνηση την αλεπού και όλα ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Και εμένα μου φαίνονται χειρότερες και αχνότερες οι γραμματοσειρές. Σα να έχασε σε ευκρίνεια το monitor. Τόσο καιρό τον φτιάχνανε Pffff..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeKatz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τέλος έχουμε 97% στο http://acid3.acidtests.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα