Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για την ώρα πετάει.

Ελπίζω να μην αρχίζουν τα προβλήματα μετά από ορισμένες περιηγήσεις όπως έκαναν οι προηγούμενοι.

Για την ώρα τον έβαλα σαν κύριο browser, αντί του Chrome που είχα.

Θα δείξει.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί cuda o ff4;

Προφανώς...

Δεν χρησιμοποιεί ούτε NVIDIA CUDA ούτε ATI Stream ούτε OpenCL. Με άλλα APIs και τεχνολογίες επιτυγχάνεται το hardware acceleration, αναλόγως του υποκείμενου λειτουργικού συστήματος. Πιο συγκεκριμένα:

Hardware Acceleration by operating system:

These optimizations are available only if you have compatible hardware and the associated drivers.

[table]Operation|Linux|Windows XP|Windows Vista/7|Mac OS X

Content|XRender|None|Direct2D|Quartz

Compositing|OpenGL|Direct 3D|Direct 3D|OpenGL[/table]

Δημοσ.

Καλός ειναι αλλά με έχει χαλάσει το γεγονός ότι άμα πάω να τον κλείσω και έχω πολλές καρτέλες ανοιχτές μου λέει μία προειδοποίηση ότι θα κλείσω 7 tabs πχ, όχι και αν θέλω να τα σώσω ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξω να ανοίξει με αυτές τις καρτέλες!

Προφανώς είναι κάποια ρύθμιση αλλά δεν μπορώ να την βρω :-(

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιεί ούτε NVIDIA CUDA ούτε ATI Stream ούτε OpenCL. Με άλλα APIs και τεχνολογίες επιτυγχάνεται το hardware acceleration, αναλόγως του υποκείμενου λειτουργικού συστήματος.

Κάπου είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιεί και την τεχνολογία cuda. Αν το βρω θα το ποστάρω.

Όσο για τη μνήμνη βλέπω ότι όσο βρίσκει τρώει. Με 4 ανοιχτά tabs:

firefoxram.png

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα με FF4 με το touch pad του λαπτοπ..δε με αφηνει να κυλισω πανω-κατω τις σελιδες..εβαλα κ τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων αλλα το προβλημα παραμενει...helpppp!!!!!!!!!! :wacko:

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα δωθει update μέσω του firefox ή πρέπει να τον κατεβάσουμε; Θα πρέπει να διαγράψω τον παλιό;

εγω δεν εκανα unistall τον παλιο.ετρεξα κατευθειαν το setup.πειραζει?μηπως θα επρεπε να κανω unistal τον 3,6?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...