Raf_uRecken Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 δεν ξέρω για εσάς παιδιά πάντως εμενα ο καινούριος FF πετάει! πολύ ωραίες η αλλαγές που έχουν γίνει και έχουν κάνει καλή δουλειά πιστεύω και στις ρυθμίσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ορίστε και ενα Benchmark απο εμένα. Πάντω εκτος του Benchmark που εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες ο IΕ9 μου φαίνεται οτι ειναι ελαφρώς πιο γρήγορος απο τον Firefox στην χρήση που του έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αν και δεν το τέσταρα πολύ, ίσα - ίσα λίγο surf στο net, το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα ήταν το "copy" στο interface από το Opera. Σε γενικές γραμμές δεν το έψαξα πολύ για να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως λένε αρκετοί χρήστες περί μνήμης. Ελπίζω μόνο αν υπάρξει κάποιο crush να έχει και άμεσο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 και σε μενα πεταει ο μοζιλα κ μου τρωει 140 μνημη με πολλα addons κ 180 μνημη με 5 tab ανοιχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 βγηκε και επισημα, με γεια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winzig Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 βγηκε και επισημα, με γεια μας βαζεις λινκ σε παρακαλω γτ εγω ακομα την rc βλεπω στη μοζιλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 http://www.mozilla.com/el/firefox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 με κρασαρισματα οπυ ειχα στο μοτζιλα 3.6 μοτζίλα? όπως λέμε, βετζίνα, μπριτζόλα, τραντζίστορ και Ταρτζάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winzig Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 http://www.mozilla.com/el/firefox/ ευχαριστω πολυ! στην αμεσως επομενη ανανεωση που εκανα μου τον εβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 μου δινει την εντυπωση οτι εχει ανοιξει και αλλο ο χωρος σε fullscreen :whistle: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τελικά 64bit δεν έχει ε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 υπομονή για τον FF 5, αν θυμάμαι καλά αυτός θα βγει και σε 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 για την ακρίβεια 64 bit firefox θα βγει μόλις σταματήσουν να είναι beta plug-in τύπου flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τα add-ons: copylinks,linkification δουλευουν με τον Firefox 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα