sboo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αντε να δούμε... θα είναι εξισου γρηγορος με τον Chromium για να ξαναγυρισω στο Firefox? Chromium Vanadium ? Έβγαλε η Facom browser?
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 κανεις δεν μπορει να αντισταθει στην γοητεια της σεξυ αλεπους
FarCry Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ρε συ killik για ονομα δηλάδη. σταματα αυτη την προπαγανδα
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εχουμε τελικη 64bit εκδοση για windows? Sent from my iPhone 4 using Insomnia Τελικά υπάρχει win 64bit έκδοση όπως είχε πάρει κάπου το μάτι μου η όχι; ειναι για windows και λινουξ. ειναι σε minefield εκδοση αλλα δουλευει μια χαρα.μονο καποια addons μπορει να μην δουλευουν σωστα. τους κατεβαζεις απο εδω: http://nightly.mozilla.org/ Πως ειναι ετσι? Πηρε το στυλ του Chrome! Oh my f@cking god! Ξενερωσα λεμεεεεε! get your facts straight before judging mate ποιον λες να εκλεψε;
assasins Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εγω ομως επειδη δεν προκειται να το συνηθισω και θα το ξηλωσω στο τελος γιατι ειναι πολυ σπαστικο αυτο για πες μου σε παρακαλω πως γινεται η αλλαγη η στειλε μου ενα μηνυμα τι πρεπει να κανω στο about:config Φιλε μου στο προηγουμενο Post μου εκανα λαθος, δεν το αλλαζεις απο το about:config αλλα μεσω του userCrome.css. Κανε τα ακολουθα: 1. ανοιξε το μενου Run (win+R) 2. πληκτρολογησε %Appdata% -> οκ 3. στο παραθυρο που ανοιγει, ανοιξε κατα σειρα τους φακελους: Mozilla->Firefox->Profiles->(τον μοναδικο φακελο μεσα στο profiles)->chrome 4. μεσα το chrome δημιουργησε ενα νεο αρχειο με το ονομα userChrome.css 5. ανοιξε το αρχειο και κανε copy-paste το παρακατω >@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* only needed once */ #contentAreaContextMenu > * { -moz-box-ordinal-group: 2; } #context-openlink { -moz-box-ordinal-group: 1 !important; } 6. αποθηκευσε το, κανε επανεκκινηση στον Firefox και εισαι ετοιμος.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σε XP παίζει η ειναι μόνο για seven & vista?
KNerantz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σε XP παίζει η ειναι μόνο για seven & vista? Φυσικά κ παίζει σε XP!
anestislentis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μετα και τις νεες εκδοσεις ολων των browser η ταχυτητα τους δεν εχει μεγαλες διαφορες νομιζω. αν λυθηκαν και τα ροβληματα με κρασαρισματα οπυ ειχα στο μοτζιλα 3.6 θα παραμεινω πιστος σ αυτον ισως κι απο θεμα συνηθειας. κατι σαν το γαμο δηλαδη απλα εδω ειναι πιο ευκολο ν αλλαξεις browser παρα γυναικα
Gigenis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλή η Αλεπού και έπαιξε αμέσως και το firebug!!! Δυστυχώς ο IE9 έμεινε με τις ασθένειες του προηγούμενου... πάλι σκατά εμφανίζει μερικές σελίδες!!! Πάλι θα αφιερώνουμε διπλό χρόνο στην κατασκευή σελίδων για να βρούμε τι φταίει και δεν παίζει σωστά στον IE. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει να βγαίνει για το καλό μας!!!
montexristos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά θα τρελαθώ.. Έβαλα τον firefox 4 στο snow leopard και με τρία tabs(insomnia, igoogle & gmail) ανοιχτά μου τρώει μνήμη 440mb.. Addons έχω μόνο firebug.. Όταν ανοίγω και άλλα χτυπαέι 600 και 700.. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Είναι φυσιολογικό?
giokspy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εχει ενα σοβαρο θεμα με τη μνημη που δε λυθηκε με τη τελικη εκδοση. με 3 προσθετα ξεκιναει απο 160. γυρω στα 80 πανω απο τον 3.6 με τα ιδια προσθετα
GMod Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Tο κλασικό online browser benchmark της futuremark είναι ( http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action ) Άρες μάρες κουκουνάρες τo peacekeeper. Δεν λέω ότι φταις εσύ. Μην παρεξηγηθώ. Ναι τέτοια αποτελέσματα βγάζει (ανέκαθεν) τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο γρήγορος είναι ένας browser σε σχέση με έναν άλλον. Απο τα χειρότερα benchmark ever! Από τα ποιο καλά είναι το SunSpider JavaScript Benchmark! Αλλα μην ξεχνάτε ότι ένα Benchmark δεν μετράει πόσο λειτουργικός είναι ένας browser. Και ο Firefox με τα add-ons μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς όπως τον θέλει ο χρήστης του.
papahlamidas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όποιος θέλει το Auto Copy για τον FF4 (κανονικά δεν υποστηρίζεται) να με ενημερώσει να του δώσω link.
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά θα τρελαθώ.. Έβαλα τον firefox 4 στο snow leopard και με τρία tabs(insomnia, igoogle & gmail) ανοιχτά μου τρώει μνήμη 440mb.. Addons έχω μόνο firebug.. Όταν ανοίγω και άλλα χτυπαέι 600 και 700.. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό? Είναι φυσιολογικό? snow leopard και εδώ.341.3 mb με 3 tabs.64bit πάντως βλέπω ότι είναι το firefox 4 σε macOS.
freedoom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για το link, αλλά γιατί στο site του mozilla δεν υπάρχει? Εκεί αναφέρει να κατεβάσουμε την 3.6.15!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα