Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή επεξεργαστή σε παλιά motherboard

-Arcturus-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να βάλω διπύρηνο επεξεργαστή στην Gigabyte GA-945PL-S3 αλλά δεν μπορώ να βρώ κανέναν απο τους υποστηριζόμενους που να πουλιούνται πλέον στην αγορά :shock: Τι μπορώ να κάνω; Παίζει να βρω κανέναν αν βγω να ψάξω σε κανα πλάισιο κατόπιν παραγγελίας ή ούτε καν;

Η λίστα με τους επεξεργαστές που υποστηρίζει η motherboard είναι εδώ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιταξε και στο ebay Γερμανιας-Αγγλιας οπου ξεστοκαρουν μαγαζια σε πολυ φτηνες τιμες.Αξιζει και ειναι φερεγγυοι οσοι χρηστες του ebay ειναι καταστηματαρχες.

Δημοσ.

Αξίζει για μένα γιατί θέλω να παίξω κανα καινούριο παιχνιδάκι και δεν μπορώ :huh: Τι να κάνω; να αγοράσω motherboard;

Δημοσ.

^Αν κοιτάξεις δεξιά, λέει Ν/Α, που σημαίνει ότι δεν τους υποστηρίζει.

Πω πω στραβομάρα. Sorry παιδιά αλλά βλέπετε περνάνε τα χρόνια...

Οπότε ναι, να αγοράσεις και ένα mobo αν βρεις σε χαμηλή τιμή. Το θέμα είναι για τι socket συζητάμε πλέον και τι μπορείς να κρατήσεις από το υπάρχον PC...

Δημοσ.

για την χρίση που θέλεις με 200- κατοστάρικα πας σε AMD και παίρνεις και μητρική και επεξεργαστή

Δημοσ.

Ε άμα δε βρω άλλη λύση αυτό θα κάνω...Αλλά εγώ ήθελα να κάνω απλά μια αναβάθμιση στον επεξεργαστη δε θέλω να πάω πάνω από 100-120 ευρώ! Αμα βρείτε καμμιά αγγελία για διπύρηνο από 2.2 GHZ και πάνω σφυρίξτε :whistle:

Thanks

Δημοσ.

Για τα πάντα! μουσική, ταινίες, παιχνίδια, προγράμματα κτλ Τον επεξεργαστή τον χρειάομαι για παιχνιδια όμως κυρίως, για όλα τ'άλλα δεν έχω πρόβλημα :-D

Δημοσ.

Σε αγγελιες, το πιθανοτερο ειναι να βρεις καποιον φθηνα.

Αν αναβαθμιζεις απο μονοπυρηνο θα καταλαβεις διαφορα,

ακομη και εναν Ε4300 (για παραδειγμα) να τσιμπησεις.. :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...