Προς το περιεχόμενο

Απορια με div tags

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με τα div tags, 'εψαξα πολύ και δεν μπορώ να βάλω δ'υο div tags μαζί,κοιτάξτε λίγο την εικόνα μήπως γίνω ποιο κατανοητός

213201165922.jpg

στο επιλεγμέν οπλαίσιο (κόκκινο)

έχω ένα div tag

πώς μπορώ να βάλω δεύτερο ακριβώς δεξιά από αυτό ? όταν βάζω μου το πάει από κάτω,δοκίμασα και κάτι που είδα σε ένα βιντεο αλλα χωρίς αποτέλεσμα.....

Δημοσ.

στο επιλεγμέν οπλαίσιο (κόκκινο)

έχω ένα div tag

πώς μπορώ να βάλω δεύτερο ακριβώς δεξιά από αυτό ? όταν βάζω μου το πάει από κάτω,δοκίμασα και κάτι που είδα σε ένα βιντεο αλλα χωρίς αποτέλεσμα.....

Χρειάζεται να διαβάσεις σχετικά με layouts. Δες αυτό το tutorial του HTML Dog και μελέτησε τα παραδείγματα που έχει στο τέλος της σελίδας.

Δημοσ.
όταν βάζω μου το πάει από κάτω

Μα αυτό είναι το φυσιολογικό, τί έπρεπε να γίνει; Θα χρησιμοποιήσεις CSS για να τα πας όπου θες και όπως θες. Διάβασε CSS και μάθε να φτιάχνεις κώδικα, με WYSIWYG δε πας πουθενά.

Κατά τα άλλα, δεν αντέχω να μη το σχολιάσω, site για web design... όπου ο designer δουλεύει με DW και ουσιαστικά δε ξέρει τί είναι τα divs. Ειλικρινά, δε νομίζω πως είσαι έτοιμος γι αυτό που θες να κάνεις.

Δημοσ.

Τα <div> tags χρησιμοποιούνται κυρίως για την εφαρμογή των στυλ που ορίζονται στο css. Π.χ.

><div style="background: green"> ή <div id="content" align="left" bgcolor="white">

Οι κύριες ιδιότητες του <div> tag είναι: style, id, class

Κοίτα εάν αυτές οι ιδιότητες ορίζονται στο δικό σου css.

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο CMS για τη σελίδα σου, ώστε να την κάνεις στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα και να προσφέρεις διαδραστικότητα με τους επισκέπτες.

Κοίτα τα ImpressPages (θέλει php 5.3) και Xoops.

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το φυσιολογικό, τί έπρεπε να γίνει; Θα χρησιμοποιήσεις CSS για να τα πας όπου θες και όπως θες. Διάβασε CSS και μάθε να φτιάχνεις κώδικα, με WYSIWYG δε πας πουθενά.

Κατά τα άλλα, δεν αντέχω να μη το σχολιάσω, site για web design... όπου ο designer δουλεύει με DW και ουσιαστικά δε ξέρει τί είναι τα divs. Ειλικρινά, δε νομίζω πως είσαι έτοιμος γι αυτό που θες να κάνεις.

Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές, ας τα ξαναπώ. είμαι πολύ νέος στο άθλημα, την σελίδα την έκανα για να πειραματιστώ και να την βλέπυν 2-3 φιλαράκια....δεν αποσκοπώ σε κάτι μεγαλύτερο τώρα μιας και δεν κατέχω τις γνώσεις....

Δημοσ.

Καλά κάνεις και πειραματίζεσαι γιατί έτσι θα μάθεις γρηγορότερα. Απλά, με ένα CMS θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, πιο γρήγορα.

Εάν σκοπεύεις να ασχοληθείς και με τη φιλοξενία ιστοσελίδων, μπορώ να σε βοηθήσω... (διαφήμιση... rolleyes.gif)

Δημοσ.

Καλά κάνεις και πειραματίζεσαι γιατί έτσι θα μάθεις γρηγορότερα. Απλά, με ένα CMS θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, πιο γρήγορα.

Εάν σκοπεύεις να ασχοληθείς και με τη φιλοξενία ιστοσελίδων, μπορώ να σε βοηθήσω... (διαφήμιση... rolleyes.gif)

ένα μαιλ στείλε μου σε πμ για να επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου εάν θα σε χρειαστω...

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να αρχίσεις το διάβασμα >w3schools.com

+ασχολήσου με κάποιο cms γιατί όταν λές ότι 'πουλάς' design

και η σελίδα σου είναι έτσι ....(χωρίς παρεξήγηση)

Δημοσ.

+ασχολήσου με κάποιο cms γιατί όταν λές ότι 'πουλάς' design

και η σελίδα σου είναι έτσι ....(χωρίς παρεξήγηση)

Τι σχέση έχει το πώς είναι η σελίδα με το cms?

Δημοσ.

Κανένα καλό φρεε cms ? κοίταξα αυτό που προανέφερε ένας φίλος αλλά πολύ δύσκολο να βρώ php 5.3 σε φρεε χοστ.Το ImpressPages δηλαδή.

Δημοσ.

μανία με αυτά τα CMS..

με αυτά εντάξει φτιάχνεις κάτι καλό και γρήγορο,δυναμικές σελίδες, έχεις διαδραστικότητα με τους επισκέπτες,κλπ κλπ αλλά δεν μαθαίνεις απολύτως τίποτα ούτε από κώδικα και στην τελική δεν ξέρεις ούτε τι κάνεις και που το κάνεις,παπαγαλία...

μάθε πρώτα html,php,css για να μη σηκώνεις τα χέρια ψηλά στην παραμικρή δυσκολία,ε και μετά πιάσε και τα joomla(δεν ξέρω γιατί δε μου άρεσε ποτέ αυτή η λέξη!!!),worldpress κλπ CMS συστήματα διαχείρησης.

ήθελα νάξερα έτσι και εκμεταλλευτεί κάποιος κάποιο κενό ασφαλείας στο joomla 1.6 πόσες σελίδες θα πάρει σβάρνα,χιλιάδες ίσως...

εξάλλου τα CMS στην αρχή βγήκαν για όσους δεν είναι γνώστες και απλά θέλουν να προσθέτουν μόνοι τους χωρίς πολλά πολλά απλό περιεχόμενο στις σελίδες τους.

Δημοσ.

ήθελα νάξερα έτσι και εκμεταλλευτεί κάποιος κάποιο κενό ασφαλείας στο joomla 1.6 πόσες σελίδες θα πάρει σβάρνα,χιλιάδες ίσως...

Πολύ εύκολα κατακρίνεις κάτι που δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί. Ένα CMS πέρα από τα όποια μειονεκτήματα έχει, σου δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα...Community...Ακόμα κι αν βρεθεί exploit, η ανταπόκριση είναι πολύ γρήγορη και το patch άμεσο. Αλλά το security κομμάτι έχει να κάνει και με τη δικιά σου προσοχή στο όλο θέμα (extensions κτλ). Ένας δικός σου λοιπόν custom κώδικας ελογχεύει ακριβώς αυτόν τον κίνδυνο, της εκμετάλλευσης λαθών-κενών-παραλείψεων που μπορεί να έχεις κάνει και όντας μόνος σου, είναι δύσκολο να τα έχεις εντοπίσει.

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Ξαναξεκίνησα το διάβασμα css και html, έχω όμως μία απορία, όλα καλά με τα div tags.αλλά....

όπως θα δείτε στην εικόνα παρακάτω, πως μπορώ να κάνω μία εικόνα να εκτείνεται ώστε να το βλέπει κανονικά κάποιος ακόμη και σε μεγάλες αναλύσεις ?για το background image δεν έχω πρόβλημα αλλά πως μπορώ να βάλω να το πώ κάπως αλλιώς ένα δεύτερο background Image σε μία ορισμένη θέση ?

2632011121204.jpg

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς βάζεις ένα backrgound image μέσα στο body π.χ. και φτιάχνεις ένα άλλο div (π.χ. div#wrapper) όπου του δίνεις τις διαστάσεις που θες και του βάζεις μια άλλη background image.

Ελπίζω αυτό να εννοείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...