Προς το περιεχόμενο

free πρόγραμμα για κόψιμο WMV video

guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κόψω βίντεο wmv....με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το κάνω;;; Δωρεάν θέλω να είναι. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν λες ότι θέλεις να κόψεις, εννοείς να χωρίσεις ένα μεγάλο βίντεο σε μικρότερα μέρη ή να αφαιρέσεις σκηνές;

Για απλό κόψιμο το demux που λέει ο elf είναι πολύ καλό. Για αφαίρεση σκηνών κάντο με το (windows/live) movie maker που έχεις ήδη (φαντάζομαι) στα windows.

Δημοσ.

Γιατί; τι παραπάνω έχει το movie maker;και στο avidemux απλά διαλέγεις A και B πατάς delete και πάει η σκηνή,μια χαρά εύκολα.

Δημοσ.

Το ξέρω, το demux είναι το αγαπημένο μου εργαλείο για video-δουλειές. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αλλαγή στην σειρά των σκηνών (ή δεν το έχω βρει ακόμα πως/αν γίνεται).

Εξαρτάτε από τις ανάγκες του καθενός.

Δημοσ.

Α,οκ πάσο,όντως δεν κάνει κάτι τέτοιο.Από αυτά που είπε ο guppy δεν μου πέρασε καν από το κεφάλι ότι μπορεί να θέλει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Το έβαλα απλά για εναλλακτική λύση και γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει ήδη στο σύστημά του guppy.

Μια τελευταία σημείωση για τον φίλο, αν επιλέξεις το demux, να μην ξεχάσεις κατά την αποθήκευση να προσθέσεις στο τέλος του ονόματος του αρχείου την κατάληξη .wmv γιατί το πρόγραμμα δεν το κάνει από μόνο του. Αυτό είναι από τα λίγα μείον του προγράμματος και δεν ξέρω γιατί δεν το διορθώνουν.

Κατά τ' άλλα είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο/ελβετικός σουγιάς για εργασίες σε βίντεο.

Δημοσ.

να μην ξεχάσεις κατά την αποθήκευση να προσθέσεις στο τέλος του ονόματος του αρχείου την κατάληξη .wmv γιατί το πρόγραμμα δεν το κάνει από μόνο του. Αυτό είναι από τα λίγα μείον του προγράμματος και δεν ξέρω γιατί δεν το διορθώνουν.

Μισό λεπτό. Δεν έχει δυνατότητα επιλογής WMV (ASF είναι το σωστό) container το Avidemux κατά το σώσιμο:

post-43041-0-19468800-1300750883_thumb.png

Και κατάληξη .wmv να συμπληρώσεις χειροκίνητα, μια τρύπα στο νερό θα κάνεις.

Ένα freeware που είχα βρει για μη απωλεστικό κόψιμο video σε ASF container ήταν το AsfBin: http://www.radioactivepages.com/asfbin.aspx

Δημοσ.

Παιδιά το avidemux όντως καλό και ευκολο...τα έκοψα τα μετέτρεψα σε wmv και τα ενσωμάτωσα στο Power point...όλα μια χαρά. Ευχαριστώ!!!

wmv το έκανα με το atube catcher παιδιά.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...