Παναγιωτης1990 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ειχα βαλει πιτσιρικας πολλα παιδια να πουν σε καποιον οτι η ημερα των γενεθλιων του ειναι καταραμενη μερα. Υποτιθεται πως δεν ξερανε ποτε ειναι τα γενεθλια του αλλα πως και καλα το εδειξε η τηλεοραση και οποιος γενιεται αυτη την ημερομηνια ειναι καταραμενος.Δεν τους ελεγε οτι ειχε τα γενεθλια του τοτε αλλα ειχε πλακα να τον βλεπεις να το παιζει κουλ.
marantonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα πω στη μανα μου οτι αποφασισα να γινω Χριστιανος. Yeah!
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα πω στη μανα μου οτι αποφασισα να γινω Χριστιανος. Yeah! Θα πω στη μάνα μου ότι το καλοκαίρι παίρνω πτυχίο!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 θα πω οτι ειμαι στρεητ τοτε κ γω στην μανα μου.Ε αφου πιασαμε τις μανες δλδ.
marantonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 θα πω οτι ειμαι στρεητ τοτε κ γω στην μανα μου.Ε αφου πιασαμε τις μανες δλδ. Και θα το πιστεψει ξερω γω...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εχω κ αληθινα φωτογραφικα πειστηρια που θα πασαρω.Δεν παω ερασιτεχνικα.Επαγγελματιας στην φαρσα λεμε.Εγω κ ο Φερεντινος ειμαστε.
marantonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλα κι εγω τοτε θα κανω τατουαζ τον Αποστολο Παυλο στο μπρατσο μου, για να γινω πιο πειστικος
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 -μαμα μπαμπα ειμαι ευτυχισμένος. ειμαι ερωτευμενος και περναω τελεια! εχω σοβαρη σχεση και σκεφτομαι ακομα και το γαμο! -μπραβο παιδι μου, ποια ειναι, πως τη λενε, τι ξερουμε?, ποσο χρονων ειναι, τι δουλεια κανει κτλ κτλ -χμμμ.... βαγγελη! Την ιδια φαρσα πηγα να του κανω εγω περυσι του πατερα μου αλλα μου βγηκε απο πανω. Πως? Ακριβως ετσι. Εγω: μαμα μπαμπα ειμαι ευτυχισμένος. ειμαι ερωτευμενος και περναω τελεια! εχω σοβαρη σχεση και σκεφτομαι ακομα και το γαμο! (clopy paste) Πατερας: Φυγε απο δω ρε χαβαλε... Μου κατεστρεψε τη φαρσα...
2Black Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Έβαλα ένα φίλο να πάρει τη μάνα μου τηλέφωνο και να της πεί οτι έπεσα με το μηχανάκι και έσπασα το χέρι μου. Όμως ο μαλάκας θεώρησε καλό να το χοντρύνει. Ο διάλογος ήταν ως εξής: - Ναι γειά σας, ο γιός σας σκοτώθηκε με το μηχανάκι... - ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ουρλιαχτό μάνας) - Εεε...χτύπησε είναι στο νοσοκομείο... - ΑΑΑΑΑΑ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (συνέχεια ουρλιαχτού, με διακοπές από το εγκεφαλικό που πλησιάζει) - Αλλά καλά είναι, το χέρι του έχει σπάσει μόνο... - ΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΕΙΝΑΙΔΩΣΤΟΝΜΟΥΘΕΛΩΝΑΤΟΥΜΙΛΗΣΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑ - Ξέρετε, σας κάναμε πλάκα, πρωταπριλιά... - ... - (εγώ) ...έλα μαμά... - ΜΑΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΑΜΩΤΟΦΕΛΕΚΙΣΟΥΑΛΗΤΗΗΗΗΗΗΚΩΛΟΠΑΙΔΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΘΑΜΕΣΚΑΣΕΙΣΕΣΥΘΑΜΕΠΕΘΑΝΕΙΣΕΣΥΕΓΩΔΕΝΕΧΩΓΙΟΕΧΩΕΝΑΛΕΧΡΙΤΗ (κλπ..) Ξέρεις ότι γουστάρω το στυλ σου αλλά αυτές δεν είναι πλάκες... Σκέψου να πάθαινε κάτι η μητέρα σου εκείνη την στιγμή, μετά το γέλιο θα κοβόταν έτσι δεν είναι; Η δικιά μου σκέψη για σήμερα είναι κάτι τέτοιο : http://www.youtube.com/watch?v=ZmLdLdgep1o&feature=related
Pokemon640 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Η δικιά μου σκέψη για σήμερα είναι κάτι τέτοιο : http://www.youtube.com/watch?v=ZmLdLdgep1o&feature=related καλό αν θες να αλλάξεις την γκόμενά σου και να την χωρίσεις, η να σε δω στην TV. Κακό αν το κάνεις στο τζάμπα.
ApSiMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Για να μην τον παρατήσει σύξυλο το παλικάρι πρέπει να παίζει τρελή καψούρα.... One in the million
kosmasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 XAXAXXAXAXA έχω λιώσει... τα είδε όλα το (αντικειμενικά όμορφο) μωρό...
Narayan Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ανταλλαγή SMS με την πρώην μου: ΕΓΩ: ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ... ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ Σ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΔΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ; ΑΥΤΗ: opa poly 3afniko mou hr8e prwiniatika! 8es na mou peis ********* pws eisai metaniomenos? pws paradexesai pws para ta la8akia mou den eprepe na m melisis etsi? ΕΓΩ: ΝΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΕΤΣΙ; ΑΥΤΗ: nai nai nai! tzoutzouko mou ekana ki egw la8os alla to h3era pws 8a to bris stin kardia soy na m sygxwreseis!!! 8elw na se dw na ta milisoume ap konta pote mporeis? ΕΓΩ: ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ LOL ΑΥΤΗ: ANTE GAMISOU PALIOMALAKA MHN MOU 3ANAGRPSIS POTE AKOUS?????? SBISE TO KIN MOU NA MHN SE DW MPROSTA m 8a B
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.