Προς το περιεχόμενο

Καλη πρωταπριλιατικη ΦΑΡΣΑ!!!

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην καρέκλα. Κάθεσαι, καρφώνεται στο σακάκι, πάς να φύγεις ΧΡΑΑΑΑΑΑΤΣ

Ενδείκνυται για εύσωμους καθηγητές που πιάνουν όλη την καρέκλα

• Moderators
Δημοσ.

Well played! Κριμα που εχω τελειωσει εδω και πολλα χρονια το σχολειο. Απο την αλλη, ο ανιψιος μου οχι, λεω να μοιρασω την γνωση :lol:

Δημοσ.

Για να κοιτάξει και καπάκι φάπα στο σβέρκο. Εντάξει καθυστερημένη φάρσα δημοτικού, μη ψήνεσαι ρε. :rolleyes:

Δημοσ.

Για να κοιτάξει και καπάκι φάπα στο σβέρκο. Εντάξει καθυστερημένη φάρσα δημοτικού, μη ψήνεσαι ρε. :rolleyes:

Η εξελιγμένη έκδοση γυμνασίου ήταν ρίξιμο πεντακοσάρικου με τρόπο δίπλα του κ μετά του λες "ψιτ σου έπεσαν κάτι λεφτά" και μόλις σκύψει να τα μαζέψει του σκάς γονατιά στη μούρη.

Επίσης μια άλλη μαλακία που μου είχαν κάνει στο δημοτικό και μου είχε ανοίξει η μύτη, σου λένε βάλε την παλάμη ίσια ανοιχτή πάνω στη μύτη σου, και αν το κάτω μέρος της παλάμης ακουμπάει στο σαγόνι σου έχεις καρκίνο, έιτζ/είσαι πούστης κλπ. Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι.

Δημοσ.

Επισης οδοντοκρεμα στα πομολα και στην εδρα,κλασσικο...Στη μανα μου οταν ειμουν μικρος, την ξυπνησα 6 το πρωι και την ελεγα οτι εγινε σεισμος, βγηκε εξω απ το σπιτι τρεχοντας αφου πρωτα ξεσηκωσε ολη την οικοδομη στο ποδι...

Δημοσ.

Πάλι στο γυμνάσιο, έρχεται ένα παιδί στο διάλειμμα και μου λέει "κάνε ΑΑΑΑ" , κάνω κι εγώ ΑΑΑΑΑΑ και με μια γρήγορη κίνηση πάει να μου ρίξει κάτι μέσα στο στόμα...μια ψόφια μύγα. Ευτυχώς χτύπησε στη γωνιά των χειλιών μου και δεν μπήκε μέσα, αλλιώς θα του γαμούσα τα νιάτα.

Δημοσ.

Τηλ στον πατέρα: "Έλα ήρθε γράμμα απ'το υπουργείο οικονομικών, επιστροφή 4.500€ λέει για λανθασμένη υπερ-φορολόγηση.. Τι εννοεί ;;; (με φωνή αγγέλου).. Στο αφήνω στο τραπέζι να το δεις μόλις γυρίσεις απ'την δουλειά..."

και αν θες να γίνεις πιο γραφικός αφήνεις φάκελο με χαρτί που να λέει: "Μάσησες βλακάκο;; Άντε καλό μήνα..."

Δημοσ.

Πάλι στο γυμνάσιο, έρχεται ένα παιδί στο διάλειμμα και μου λέει "κάνε ΑΑΑΑ" , κάνω κι εγώ ΑΑΑΑΑΑ και με μια γρήγορη κίνηση πάει να μου ρίξει κάτι μέσα στο στόμα...μια ψόφια μύγα. Ευτυχώς χτύπησε στη γωνιά των χειλιών μου και δεν μπήκε μέσα, αλλιώς θα του γαμούσα τα νιάτα.

Ρε Φρεενταμπας πολυ μαφια σε κοβω...πως κ δεν σε κλεισαν σε καμια στρατιωτικη ακαδημια...χαχαχαχα

Δημοσ.

-μαμα μπαμπα ειμαι ευτυχισμένος. ειμαι ερωτευμενος και περναω τελεια! εχω σοβαρη σχεση και σκεφτομαι ακομα και το γαμο!

-μπραβο παιδι μου, ποια ειναι, πως τη λενε, τι ξερουμε?, ποσο χρονων ειναι, τι δουλεια κανει κτλ κτλ

-χμμμ.... βαγγελη!

Δημοσ.

Εγω δεν θα προλαβω να το πω καν αυτο στον πατερα μου γιατι θα με εχει κεκοιλιασει με καμια καραμπινα φωναζοντας: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΑΔΕΡΦΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...