Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 αγκίστρια με πετονιά που έσκιζαν ρούχα Ηοw?
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Στην καρέκλα. Κάθεσαι, καρφώνεται στο σακάκι, πάς να φύγεις ΧΡΑΑΑΑΑΑΤΣ Ενδείκνυται για εύσωμους καθηγητές που πιάνουν όλη την καρέκλα
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Well played! Κριμα που εχω τελειωσει εδω και πολλα χρονια το σχολειο. Απο την αλλη, ο ανιψιος μου οχι, λεω να μοιρασω την γνωση
slygeo87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Για να κοιτάξει και καπάκι φάπα στο σβέρκο. Εντάξει καθυστερημένη φάρσα δημοτικού, μη ψήνεσαι ρε.
sentoner Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το χω ψησει ασχημα λεμε...Σκεφτηκα και το καταλληλο θυμα...
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Για να κοιτάξει και καπάκι φάπα στο σβέρκο. Εντάξει καθυστερημένη φάρσα δημοτικού, μη ψήνεσαι ρε. Η εξελιγμένη έκδοση γυμνασίου ήταν ρίξιμο πεντακοσάρικου με τρόπο δίπλα του κ μετά του λες "ψιτ σου έπεσαν κάτι λεφτά" και μόλις σκύψει να τα μαζέψει του σκάς γονατιά στη μούρη. Επίσης μια άλλη μαλακία που μου είχαν κάνει στο δημοτικό και μου είχε ανοίξει η μύτη, σου λένε βάλε την παλάμη ίσια ανοιχτή πάνω στη μύτη σου, και αν το κάτω μέρος της παλάμης ακουμπάει στο σαγόνι σου έχεις καρκίνο, έιτζ/είσαι πούστης κλπ. Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι.
arxangelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Επισης οδοντοκρεμα στα πομολα και στην εδρα,κλασσικο...Στη μανα μου οταν ειμουν μικρος, την ξυπνησα 6 το πρωι και την ελεγα οτι εγινε σεισμος, βγηκε εξω απ το σπιτι τρεχοντας αφου πρωτα ξεσηκωσε ολη την οικοδομη στο ποδι...
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πάλι στο γυμνάσιο, έρχεται ένα παιδί στο διάλειμμα και μου λέει "κάνε ΑΑΑΑ" , κάνω κι εγώ ΑΑΑΑΑΑ και με μια γρήγορη κίνηση πάει να μου ρίξει κάτι μέσα στο στόμα...μια ψόφια μύγα. Ευτυχώς χτύπησε στη γωνιά των χειλιών μου και δεν μπήκε μέσα, αλλιώς θα του γαμούσα τα νιάτα.
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τηλ στον πατέρα: "Έλα ήρθε γράμμα απ'το υπουργείο οικονομικών, επιστροφή 4.500€ λέει για λανθασμένη υπερ-φορολόγηση.. Τι εννοεί ;;; (με φωνή αγγέλου).. Στο αφήνω στο τραπέζι να το δεις μόλις γυρίσεις απ'την δουλειά..." και αν θες να γίνεις πιο γραφικός αφήνεις φάκελο με χαρτί που να λέει: "Μάσησες βλακάκο;; Άντε καλό μήνα..."
arxangelos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πάλι στο γυμνάσιο, έρχεται ένα παιδί στο διάλειμμα και μου λέει "κάνε ΑΑΑΑ" , κάνω κι εγώ ΑΑΑΑΑΑ και με μια γρήγορη κίνηση πάει να μου ρίξει κάτι μέσα στο στόμα...μια ψόφια μύγα. Ευτυχώς χτύπησε στη γωνιά των χειλιών μου και δεν μπήκε μέσα, αλλιώς θα του γαμούσα τα νιάτα. Ρε Φρεενταμπας πολυ μαφια σε κοβω...πως κ δεν σε κλεισαν σε καμια στρατιωτικη ακαδημια...χαχαχαχα
aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 -μαμα μπαμπα ειμαι ευτυχισμένος. ειμαι ερωτευμενος και περναω τελεια! εχω σοβαρη σχεση και σκεφτομαι ακομα και το γαμο! -μπραβο παιδι μου, ποια ειναι, πως τη λενε, τι ξερουμε?, ποσο χρονων ειναι, τι δουλεια κανει κτλ κτλ -χμμμ.... βαγγελη!
arxangelos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγω δεν θα προλαβω να το πω καν αυτο στον πατερα μου γιατι θα με εχει κεκοιλιασει με καμια καραμπινα φωναζοντας: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΑΔΕΡΦΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.