Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις για το playstation3?

Hania13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το dualshock 3 μου όταν θέλει φόρτιση αναβ/νη το λαμπάκι κι όταν φωρτίση παραμένει σταθερό κόκκινο.

Και μετά απο ένα χρόνο μου κρατάει 2.5 μέρες χωρίς δόνηση. (Με δόνηση διαρκεί μια μέρα η και λιγότερο).

Δημοσ.

@naruto14

Ναι γιατι κοιταν το firmware της κονσολας σου, οχι το αν παιζεις παιχνιδι απο δισκακι ή μεσω loader.

Δημοσ.

@naruto14

Ναι γιατι κοιταν το firmware της κονσολας σου, οχι το αν παιζεις παιχνιδι απο δισκακι ή μεσω loader.

Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πριν δυο μηνες πηρα το ps3 και ο μοχλος με δονηση μου κραταει πολλες ωρες . 30 με 35 μπορει και παραπανω .εδω και μια εβδομαδα η μπαταρια ακομα τρεις γραμμες δειχνει αν πατησεις το κουμπι ps .

Δημοσ.

Εμένα το dualshock 3 μου όταν θέλει φόρτιση αναβ/νη το λαμπάκι κι όταν φωρτίση παραμένει σταθερό κόκκινο.

Και μετά απο ένα χρόνο μου κρατάει 2.5 μέρες χωρίς δόνηση. (Με δόνηση διαρκεί μια μέρα η και λιγότερο).

Και εμένα αυτό ακριβώς κάνει.Επειδή όλα τα games τα παίζω με δόνηση πάντα κρατάει περίπου 20-25 ώρες ποτέ παραπάνω.

πριν δυο μηνες πηρα το ps3 και ο μοχλος με δονηση μου κραταει πολλες ωρες . 30 με 35 μπορει και παραπανω .εδω και μια εβδομαδα η μπαταρια ακομα τρεις γραμμες δειχνει αν πατησεις το κουμπι ps .

Αν παίξεις Bayoneta που έχει συνέχεια δόνηση πάνω απο 15 ώρες δεν σου βγάζει με τίποτα.Φαντάζομαι όλα τα ps3 μέσα έχουν ίδιο sixaxis οπότε δεν είναι λογικό στον ένα να κρατάει 70 ώρες(κάποια παιδιά στα πρώτα ποστ έτσι έλεγαν) και στον άλλο 15.

Δημοσ.

Ακόμα μία ερώτηση. Αν έχεις χακάρει το ps3 [jailbreak και τέτοια] τότε αν παίξεις online σε πιάνει η Sony και σε κάνει ban. Τι σε περιορίζει αυτό το ban? Αν έχεις χακάρει την κονσόλα και παίξεις ένα αυθεντικό παιχνίδι [και όχι αντιγραφα] υπάρχει πάλι πιθανότητα να σε πιάσουν?

SOS Ερώτηση. Ευχαριστώ!

αν παίξεις online και σε κάνει ban η Sony, σε πιάνει αν έχεις χακάρει το ps3? αυτό το ban σε τι περιορίζει? αν παίξεις ένα αυθεντικό παιχνίδι, έχεις χακάρει την κονσόλα και υπάρχει πάλι πιθανότητα να σε πιάσουν?

75378-TrollFace1.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...