Hania13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 θα ηθελα να κανω dyo ερωτησεις και ανοιγω νεο θεμα για να μου απαντηθουν πιο γρηγορα 1)οταν βαλω να παιξω παιχνιδι μου βαζει αναλυση 720p ενω η τηλεοραση υποστηριζει 1080.υπαρχει τροπος να τη μεγαλωσω την αναλυση? 2)υπαρχει τροπος να αναβαθμισω τη dlc file του pes 2011 απο το usb γιατι εχω jailbroken ps3 και δεν μπορω να μπω psn?
3leven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Και επειδη θες να σου απαντηθουν πιο γρηγορα? Για σκεψου και τα 1200-1300 ατομα που ειναι online να ανοιγαν ξεχωριστα τοπικ για ερωτησεις οπου περιμενανε αμμεσα απαντησεις..
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 θα ηθελα να κανω dyo ερωτησεις και ανοιγω νεο θεμα για να μου απαντηθουν πιο γρηγορα 1)οταν βαλω να παιξω παιχνιδι μου βαζει αναλυση 720p ενω η τηλεοραση υποστηριζει 1080.υπαρχει τροπος να τη μεγαλωσω την αναλυση? 2)υπαρχει τροπος να αναβαθμισω τη dlc file του pes 2011 απο το usb γιατι εχω jailbroken ps3 και δεν μπορω να μπω psn? 1)οχι δεν μπορεις να κανεις κατι το καθε παιχνιδι παιζει στην δικη του αναλυση πχ GT5 1080p,Uncharted 2 720p,Heavy Rain 720p 2)δεν εχω ιδεα περιμενε απαντηση απο καποιον αλλο γνωστη...
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 1)Το κανει αυτοματως upscale στα 1080p. 2)Εχει βγει εφαρμογη που κατεβαζεις τα dlc μεσω pc σε pkg και μετα τα κανεις μια εγκατασταση, αλλα ειναι για το αμερικανικο psn μεχρι στιγμης.
soso75 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τα περισσότερα παιχνιδια τρέχουν σε 720p και πολλές φορές δείχνουν πολύ καλύτερα στιν εν λόγο ανάλυση απο το να τα τρέξεις σε υψηλότερη.
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Και μία ερώτηση από μένα: Τα χειρηστήρια του ps3 και τα move μπορούν να φορτίσουν όταν η κονσόλα είναι κλειστή?
Drop_Dead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Και μία ερώτηση από μένα: Τα χειρηστήρια του ps3 και τα move μπορούν να φορτίσουν όταν η κονσόλα είναι κλειστή? Οχι, αλλα εγω τα βαζω να φορτιζουν στο pc οπου συνεχιζουν να φορτιζουν αμα κλησεις το pc
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Οχι, αλλα εγω τα βαζω να φορτιζουν στο pc οπου συνεχιζουν να φορτιζουν αμα κλησεις το pc Α και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό? Πότε θα καταλάβεις αν φόρτισαν?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Α και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό? Πότε θα καταλάβεις αν φόρτισαν? στο Ps3 πως καταλαβαινεις αν φορτισαν δλδ;απ την ενδειξη οταν πατησεις το ps button;; Οταν σβησουν τα λαμπακια εχει φορτισει... Ειχε γινει μια ψιλοσφαγη παλιοτερα στο φορουμ σχετικα με το ποσο πρεπει να φορτισει το χειριστηριο αλλοι λεγανε οτι με 20-30 λεπτα φορτισης τους εβγαζε 70 ωρες παιχνιδιου και με δονηση... Εγω οσες φορες το καταφερα ΠΟΤΕ δεν εβγαλα πανω απο 2 μερες παιχνιδιου...Μονο με πληρη φορτιση βγαζει εβδομαδα περιπου και με δονηση και ολα 4 μερες αντεξε με gt5 απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 8 το απογευμα
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 στο Ps3 πως καταλαβαινεις αν φορτισαν δλδ;απ την ενδειξη οταν πατησεις το ps button;; Οταν σβησουν τα λαμπακια εχει φορτισει... Ειχε γινει μια ψιλοσφαγη παλιοτερα στο φορουμ σχετικα με το ποσο πρεπει να φορτισει το χειριστηριο αλλοι λεγανε οτι με 20-30 λεπτα φορτισης τους εβγαζε 70 ωρες παιχνιδιου και με δονηση... Εγω οσες φορες το καταφερα ΠΟΤΕ δεν εβγαλα πανω απο 2 μερες παιχνιδιου...Μονο με πληρη φορτιση βγαζει εβδομαδα περιπου και με δονηση και ολα 4 μερες αντεξε με gt5 απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 8 το απογευμα Αχα... Μιλάς για το Dualshock 3 ετσι?
king2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 στο Ps3 πως καταλαβαινεις αν φορτισαν δλδ;απ την ενδειξη οταν πατησεις το ps button;; Οταν σβησουν τα λαμπακια εχει φορτισει... Ειχε γινει μια ψιλοσφαγη παλιοτερα στο φορουμ σχετικα με το ποσο πρεπει να φορτισει το χειριστηριο αλλοι λεγανε οτι με 20-30 λεπτα φορτισης τους εβγαζε 70 ωρες παιχνιδιου και με δονηση... Εγω οσες φορες το καταφερα ΠΟΤΕ δεν εβγαλα πανω απο 2 μερες παιχνιδιου...Μονο με πληρη φορτιση βγαζει εβδομαδα περιπου και με δονηση και ολα 4 μερες αντεξε με gt5 απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 8 το απογευμα Ρε συ και 2 ώρες να το αφήσεις να φορτίζει πάλι πάνω απο 30 ώρες χωρίς δόνηση δεν βγάζει.Δεν ξέρω γιατί.Πχ πλήρης φόρτιση είναι όταν αναβοσβήνει το λαμπάκι και μετά σταματάει έτσι?Δεν ανάβουν όλα τα λαμπάκια αλλά μόνο ένα και δεν αναβοσβήνει άλλο.Αυτοί που λένε για 70 ώρες μπας και έχουν άλλο dualshock?Εμένα το dualshock 3 είχε μέσα στη συσκευασία αλλά πάνω απο 25-30 ώρες δεν βγάζει.Σε bayonetta 15 ώρες σερί με το ζόρι γιατί έχει συνέχεια δόνηση. Και κάτι ακόμα.Το έβαλα και στο pc να φορτίσει και απλά αναβοσβήνουν όλα τα λαμπακια.Πότε καταλαβαίνεις ότι έχει φορτίσει full απο το pc?
gpolic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Οταν εχει φορτισει θα σβησει το λαμπακι. Για το PRO κοιτα εδω
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ρε συ και 2 ώρες να το αφήσεις να φορτίζει πάλι πάνω απο 30 ώρες χωρίς δόνηση δεν βγάζει.Δεν ξέρω γιατί.Πχ πλήρης φόρτιση είναι όταν αναβοσβήνει το λαμπάκι και μετά σταματάει έτσι?Δεν ανάβουν όλα τα λαμπάκια αλλά μόνο ένα και δεν αναβοσβήνει άλλο.Αυτοί που λένε για 70 ώρες μπας και έχουν άλλο dualshock?Εμένα το dualshock 3 είχε μέσα στη συσκευασία αλλά πάνω απο 25-30 ώρες δεν βγάζει.Σε bayonetta 15 ώρες σερί με το ζόρι γιατί έχει συνέχεια δόνηση. Και κάτι ακόμα.Το έβαλα και στο pc να φορτίσει και απλά αναβοσβήνουν όλα τα λαμπακια.Πότε καταλαβαίνεις ότι έχει φορτίσει full απο το pc? αν δεν ηταν 4,3 ηταν σιγουρα παντως,το θυμαμαι γιατι κ εμενα μου εκανε εντυπωση!! Καλα το bayonetta εχει τρομερα σπαστικη δονηση,αφου να φανταστεις την εβγαλα για να παιξω....Αυτο το ζζζζζ της δονησης παρεπεμπε αλλο σκευος!!!!1χαχαχαχαχαχα Εγω τα φορτιζω απο το netbook Μου και αλλες φορες απ τη usb της bravia..Το φορτιζει ακομη και με σβηστη τηλεοραση κιολας.. 2 dualshock 3 εχω(σε λιγο καιρο θα παρω ενα ασπρο μαλλον ετσι να γουσταρουμε χεχε) Παιδες δεν χρειαζεται να αφηνετε την κονσολα ανοιχτη μονο και μονο για να φορτισουν τα χειριστηρια,σκεφτειτε τι ρευμα καταναλωνει σε idle κατασταση!Κριμα ειναι!!!
king2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αν δεν ηταν 4,3 ηταν σιγουρα παντως,το θυμαμαι γιατι κ εμενα μου εκανε εντυπωση!! Καλα το bayonetta εχει τρομερα σπαστικη δονηση,αφου να φανταστεις την εβγαλα για να παιξω....Αυτο το ζζζζζ της δονησης παρεπεμπε αλλο σκευος!!!!1χαχαχαχαχαχα Εγω τα φορτιζω απο το netbook Μου και αλλες φορες απ τη usb της bravia..Το φορτιζει ακομη και με σβηστη τηλεοραση κιολας.. 2 dualshock 3 εχω(σε λιγο καιρο θα παρω ενα ασπρο μαλλον ετσι να γουσταρουμε χεχε) Παιδες δεν χρειαζεται να αφηνετε την κονσολα ανοιχτη μονο και μονο για να φορτισουν τα χειριστηρια,σκεφτειτε τι ρευμα καταναλωνει σε idle κατασταση!Κριμα ειναι!!! Εννοείται ότι δεν αφήνουμε ποτέ να φορτίζει το sixaxis με ανοιχτή την κονσόλα ενώ δεν κάνουμε τίποτα.Εγώ όταν τελειώνει η μπαταρία βάζω το usb στο ps3 και φορτίζει και παίζω ταυτόχρονα.Στο pc άναβαν όλα τα λαμπάκια όταν το φόρτιζα και λέω μάλλον κάτι κάνω λάθος αλλά τελικά έτσι πρέπει και μετά σβήνουν.Αλλά και χωρίς δόνηση πάνω απο 25-30 ώρες δεν κρατάει.Διάβαζα για 70 ώρες μάλλον έχουν άλλα dualshock τι να πω. Όσο γαι το bayonetta χωρίς δόνηση δεν λέει γιατί παντού γίνεται χαμός και με τη δόνηση ενεργή είναι άλλη φάση.Εγώ λέω για κόκκινο να κάνει και αντίθεση με το μαύρο.. Οταν εχει φορτισει θα σβησει το λαμπακι. Για το PRO κοιτα εδω Ευχαριστς για την διευκρίνηση.
naruto14 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ακόμα μία ερώτηση. Αν έχεις χακάρει το ps3 [jailbreak και τέτοια] τότε αν παίξεις online σε πιάνει η Sony και σε κάνει ban. Τι σε περιορίζει αυτό το ban? Αν έχεις χακάρει την κονσόλα και παίξεις ένα αυθεντικό παιχνίδι [και όχι αντιγραφα] υπάρχει πάλι πιθανότητα να σε πιάσουν? SOS Ερώτηση. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.