vagelas13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παιδια καλλησπερα εκανα μια βλακεια κατα λαθος και θελω βοηθεια Εχω γνησια widows προεγγατεστημενα αλλα καπου ειχα ενα προγρραμματακι ξεχασμενο και πατησα για εγγατασταση φενεται οτι αυτο ηταν κατι αλλο και τωρα μου βγαζει μηνηματα να ενεργοποιησω τα widows το κανω αλλα μου λεει να αγορασω αλλα τι γινεται ρε παιδια λετε να ηταν ιος αυτη η βλακεια που εβαλα
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μηπως ηταν καποιο crack αυτο το προγραμματακι ?
vagelas13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 μπορει δεν ξερω πολλα απο αυτα (RemoveWAT.226)αυτο ειναι
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Σου έβγαλε μία τέτοια εικόνα μόλις το άνοιξες; Uploaded with ImageShack.us
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ναι ναι πήγες να τα ενεργοποιήσεις με παλιό Loader που είχες χρησιμοποιήσει για παλιά copia από το θείο των windows. Πήγαινε να κάνεις μία επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία και ώρα πριν το τρέξιμο του παραπάνω. Και ελπίζω να πιάσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Προχωρα σε τηλεφωνικη ενεργοποιηση και μαλλον δεν θα εχεις προβλημα.Αυτο το ..προγραμματακι ηταν crack.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 FYI το συγκεκριμενο αφαιρει αρχεια των windows σχετικα με την ενεργοποιηση. Αν δεν εχεις restore point πριν την εκτελεση του exe, θα πρεπει να τρεξεις ενα system file check απο cmd (sfc /scannow), reboot, κατοπιν να να τρεξεις ενα fix ονοματι watfix (προφανως δεν ειναι απο την microsoft) για να ερθουν στα normal τους τα windows και στη συνεχεια να ακολουθησεις την ενεργοποιηση που ειπε ο Γιαννης. Aπο απορια, χωρις ιχνος ειρωνειας και αν θελεις απαντας φυσικα: Εχεις γνησια windows, βρισκεις ενα μικρο .exe που υποθετω δεν γνωριζεις τι κανει και το τρεχεις απο περιεργεια? Αν γνωριζες τι κανει το exe, μεγαλωνει η απορια μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εχεις γνησια windows, βρισκεις ενα μικρο .exe που υποθετω δεν γνωριζεις τι κανει και το τρεχεις απο περιεργεια? Αν γνωριζες τι κανει το exe, μεγαλωνει η απορια μου[/size][/size][/size] Προφανως δεν ηξερε τι κανει το συγεκριμενο .exe γιατι αν ηξερε θα ηξερε οτι δεν το χρειαζεται στην παρουσα φαση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Προφανως δεν ηξερε τι κανει το συγεκριμενο .exe γιατι αν ηξερε θα ηξερε οτι δεν το χρειαζεται στην παρουσα φαση. Μαζι σου, αυτο υποθετω και γω. Αλλα και ετσι να ειναι, δεν το κανεις ελαφρα τη καρδια το double click σε exe που δεν ξερεις τι κανει και στη συνεχεια αφου βλεπεις οτι δεν συμβαινει κατι, πατας και το RemoveWAT button για δοκιμη. Ετοιμη συνταγη καταστροφης ειναι η διαδικασια. Ξαναλεω, δεν εχω καμια ορεξη να "την πω" στον vagela (το ειπε ο ανθρωπος πως δεν εχει και πολλες γνωσεις επι του θεματος), συζητηση κανουμε, ελπιζω να το θυμαται και να μην την πατησει ξανα σε αντιστοιχη περιπτωση.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Gi0 να κάνω μία noobistiki ερώτηση; Αύτό που είπες παραπάνω με το watfix πως φέρνει στα καλά τους τα windia? Θα αντιστρέψει τη διαδικασία του remove wat?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μαζι σου, αυτο υποθετω και γω. Αλλα και ετσι να ειναι, δεν το κανεις ελαφρα τη καρδια το double click σε exe που δεν ξερεις τι κανει και στη συνεχεια αφου βλεπεις οτι δεν συμβαινει κατι, πατας και το RemoveWAT button για δοκιμη. Ετοιμη συνταγη καταστροφης ειναι η διαδικασια. Ξαναλεω, δεν εχω καμια ορεξη να "την πω" στον vagela (το ειπε ο ανθρωπος πως δεν εχει και πολλες γνωσεις επι του θεματος), συζητηση κανουμε, ελπιζω να το θυμαται και να μην την πατησει ξανα σε αντιστοιχη περιπτωση. Αυτο τον δικαιολογει απολυτα για μενα....Εστω και αν εχω κανει ενα σκαλακι στο πρωτο μου format σε windows 95 gr για να αναγκνωρισουν την καρτα ηχου επρεπε να την εχω βγαλει πριν την εγκατασταση και να την κουμπωσω μετα.Εγω ...εβγαλα την καρτα οθονης αντι του ηχου.Δεν το ξεχναω ποτε !!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 @Karmen Δεν το χω δοκιμασει, οποτε δεν μπορω να δωσω feedback. Γενικα οτιδηποτε αφαιρει αρχεια του συστηματος ή εγκαθιστα services που δεν θα επρεπε να υπαρχουν σε κανονικες συνθηκες, δεν χαιρει και ακρας εμπιστοσυνης imho.Το μονο που αναφερει ο δημιουργος του ειναι πως "διορθωνει οτι εχει αφησει πισω η λειτουργια restorewat που εχει το συγκεκριμενο exe". Αυτα επι του θεματος, δεν νομιζω πως μπορουμε να το αναπτυξουμε παραπανω Αυτο τον δικαιολογει απολυτα για μενα....Εστω και αν εχω κανει ενα σκαλακι στο πρωτο μου format σε windows 95 gr για να αναγκνωρισουν την καρτα ηχου επρεπε να την εχω βγαλει πριν την εγκατασταση και να την κουμπωσω μετα.Εγω ...εβγαλα την καρτα οθονης αντι του ηχου.Δεν το ξεχναω ποτε !!! ..ο στοχος επιτευχθει παντως. Πιστευω ολοι εχουμε 5-6 τετοια να διηγηθουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.