Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για blender

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να πειραματίζομαι με το blender. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Θέλω να κάνω σαν να σπάει ένα τζάμι και έψαξα και βρήκα tutorial. Συγκεκριμένα

. Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν περνάει η σφαίρα μέσα απο το "τζάμι" αυτό δια μαγείας εξαφανίζεται όταν πατάω να δω ένα συγκεκριμένο frame με το F12 ενώ όταν πατάω να δω το frame πριν περάσει η σφαίρα μέσα απο το "τζάμι", το "τζάμι" φαίνεται κανονικά. Όταν όμως προχωράω ένα ένα τα καρέ χωρίς να κάνω render το συγκεκριμένο frame(όπως το δείχνει στο video) μου δείχνει κανονικά το "τζάμι" να σπάει. Τι γίνεται λάθος;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν το έχω δουλέψει το Blender, αλλά από άλλα προγράμματα που ξέρω και δουλεύουν με pearticles συμπεραίνω ότι έχεις βάλει ή πολύ μικρό life span στο particles ή στο physics ή έχεις βάλει πολύ μεγάλη διασπορά σε λίγα frames και τα shards εξαφανίζονται στιγμιαία.

Έλεγξε τα settings σου.

Δημοσ.

Έλεγξα αυτές τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Πάλι το ίδιο κάνει. Το έβαλα να κανει και κανονικά το video και όταν πατάω να το δω με το που περνάει η σφαίρα μέσα απο το "τζάμι" αυτό εξαφανίζεται. :wacko:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...