ZELDA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια γρηγορη γνωμη , ποιο απο τα 2 να αγορασω (θα χρησιμοποιηθει σε desktop) αλλα χρονια δουλευω με ποντικι για laptop και δεν εχω προβλημα με το μεγεθος οπώτε ήρθε η ωρα να παροπλιστεί το Optical mouse 3000 και ειμαι αναμεσα σε αυτά τα 2 ποντικια . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570783 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570716 επισεις σκεφτομαι να παω σε λοτζιτεκ Logitech Marathon M705 αλλα δεν υπαρχει στο e-shop any ideas ?
tarantules Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Λοιπόν για να σε προλάβω γιατί εγώ την πάτησα... Αγόρασα πριν 1 μήνα το Microsoft COMFORT MOUSE 4500 που έχει ακριβώς το ίδιο ροδάκι με τα παραπάνω που θες να αγοράσεις. Μια χαρά σαν mouse δεν λεω, και με μεγάλη ακρίβεια στις κινήσες ΑΛΛΑ : Το ροδάκι έχει εξωτερικά ένα περίβλημα λαστιχένιο το οποίο με την χρήση αρχίζει και "βρίσκει" στα πλαινά του σώματος του mouse και κολλάει-φρενάρει... Από την τσαντίλα μου το έσπασα και το πέταξα στα σκουπίδια... Πριν αγοράσεις , καλύτερα δες το σε κάποιον άλλο που το έχει ήδη αγοράσει να σου πει και αυτός γνώμη. Εγώ πάντως γύρισα σε ένα απλό που δεν έχει τέτοιο λάστιχο και λειτουργία tilt.
anrim27 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Λοιπόν για να σε προλάβω γιατί εγώ την πάτησα... Αγόρασα πριν 1 μήνα το Microsoft COMFORT MOUSE 4500 που έχει ακριβώς το ίδιο ροδάκι με τα παραπάνω που θες να αγοράσεις. Μια χαρά σαν mouse δεν λεω, και με μεγάλη ακρίβεια στις κινήσες ΑΛΛΑ : Το ροδάκι έχει εξωτερικά ένα περίβλημα λαστιχένιο το οποίο με την χρήση αρχίζει και "βρίσκει" στα πλαινά του σώματος του mouse και κολλάει-φρενάρει... Από την τσαντίλα μου το έσπασα και το πέταξα στα σκουπίδια... Πριν αγοράσεις , καλύτερα δες το σε κάποιον άλλο που το έχει ήδη αγοράσει να σου πει και αυτός γνώμη. Εγώ πάντως γύρισα σε ένα απλό που δεν έχει τέτοιο λάστιχο και λειτουργία tilt. Προσεξε το αυτο που σου λεει ο tarantules.Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με την ροδελα επειδη ειναι λαστιχενια σε ενα mouse microsoft.
Commendatore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 χρησιμοποιώντας το Wireless mouse 5000 για πάνω από ένα χρόνο, δεν έχω διαπιστώσει κάτι το μεμπτό σχετικά με τη ροδέλα, μιας και σε εμένα λειτουργεί ακόμη άψογα. Μειονέκτημα του συγκεκριμένου mouse είναι η συνεχόμενη κύλιση της και όχι σε σκάλες όπως σε άλλα mouse και η τοποθέτηση των επιπλέον πλήκτρων εκατέρωθεν του mouse και όχι από την αριστερή πλευρά (οπότε θα εξασκήσεις και τον παράμεσο ). Κατά τα άλλα, τo mouse είναι πολύ καλό και με άριστη ακρίβεια χωρίς το παραμικρό lag, αλλά με λίγο αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με τα logitech. Από την άλλη το M705 έχει άριστη διαχείριση ενέργειας, λίγο καλύτερο software υποστήριξης, εργονομικό σχήμα (για δεξιόχειρες), διακόπτη για ελεύθερη κύλιση της ροδέλας, αλλά χάλια ακρίβεια.... Από βάρος είναι και τα δύο σχεδόν το ίδιο, αφού παίρνουν 2x ΑΑ μπαταρίες.
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Και εγω ευχαριστημενος , πολυ καιρο τωρα, με το wireless notebook 4000 , χωρις προβλημα με την ροδελα η οτιδηποτε αλλο.Λογικα και το 7000 θα ειναι μια χαρα για αυτα που προσφερει.
ZELDA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 νομιζα οτι φταιει το mousepad αλλα μάλλων χάρηκα γρήγορα! τελικα τσιμπισα το ενσυρματο logitech http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Logitech-Corded-M500-Mouse-910-001203.htm
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 νομιζω καλυτερο δε γινοταν να παρεις!καλοριζικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.