Προς το περιεχόμενο

Τι είναι θεός για εσάς?

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεός για μένα είναι μια έννοια (όχι ένα ον), που εκφράζει μια δύναμη που υπάρχει στον κόσμο και δεν μπορώ να εξηγήσω, χάρη στην οποία συμβαίνουν "θαύματα".

Δημοσ.

Status ευχαριστώ πολυ και συμφωνω μαζι σου

Επίσης γράψε ότι «ο θεός είναι αγάπης» και ζήτα συγγνώμη για το πρόβλημα που έχεις στο να πεις το «ρ».:Ρ

Δημοσ.

Άρα ψάχνεις στατικές ερωτήσεις που θα μπορούσαν να μπουν στην έρευνα. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη του καθενός.

Μερικές που θα επέλεγα εγώ θα ήταν.

α) Δεν πιστεύω στον Θεό.

β) Η φύση, αυτό που βιώνω καθημερινά.

γ) Ότι λένε τα Ιερά βιβλία (Αγία γραφή, Κοράνι κ.τ.λ.)

Νομίζω όμως πως πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το δ) σε ένα τόσο προσωπικό θέμα.

δ) Αναπτύξτε την άποψή σας:

...................................................................................

...................................................................................

Δημοσ.

Άρα ψάχνεις στατικές ερωτήσεις που θα μπορούσαν να μπουν στην έρευνα. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη του καθενός.

Μερικές που θα επέλεγα εγώ θα ήταν.

α) Δεν πιστεύω στον Θεό.

β) Η φύση, αυτό που βιώνω καθημερινά.

γ) Ότι λένε τα Ιερά βιβλία (Αγία γραφή, Κοράνι κ.τ.λ.)

Νομίζω όμως πως πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το δ) σε ένα τόσο προσωπικό θέμα.

δ) Αναπτύξτε την άποψή σας:

συμφωνω αλλα θελω να βαλω 8 ερωτησεις στο ερωτηματολογιο

Δημοσ.

Να πω; Να πω;

Θεός είναι ένα παρωχημένο νομικό σύστημα που ταυτόχρονα «ελαφρίνει» τις μεταφυσικές ανυσηχίες του πελάτη ποιμνίου, βάζει τους πελάτες το ποίμνιο σε ένα διαγωνισμό τύπου «ποιος πιστεύει περισσότερο» με ψευδοπίστη και υποκριτική διάθεση απέναντι στους συνανθρώπους του «πιστού».

Κατά τα άλλα όλοι οι «θεοί» θα έπρεπε να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ωραία το έθεσες

Θα συμφωνήσω με τον status

Δημοσ.

η ανάγκη του ανθρώπου για την ψευδαισθηση ότι κάποιο ανώτερο Ων προσέχει και αποφασίζει για πάρτη σου.

Δημοσ.

η ανάγκη του ανθρώπου για την ψευδαισθηση ότι κάποιο ανώτερο Ων προσέχει και αποφασίζει για πάρτη του.

Κ καταλαβαίνουμε την «σκάλα της ιεραρχίας» και καταλήγουμε στο Ελληνικό Δημόσιο που είναι γεμάτο και ευθηνοφοβικού. :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...