Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Θεός για μένα είναι μια έννοια (όχι ένα ον), που εκφράζει μια δύναμη που υπάρχει στον κόσμο και δεν μπορώ να εξηγήσω, χάρη στην οποία συμβαίνουν "θαύματα".
status Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Status ευχαριστώ πολυ και συμφωνω μαζι σου Επίσης γράψε ότι «ο θεός είναι αγάπης» και ζήτα συγγνώμη για το πρόβλημα που έχεις στο να πεις το «ρ».:Ρ
marantonis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τί σχεση εχει ο οποιοσδηποτε "Θεος" με το μαθημα της τεχνολογιας; Εμεις μακετες ειχαμε φτιαξει.
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Άρα ψάχνεις στατικές ερωτήσεις που θα μπορούσαν να μπουν στην έρευνα. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη του καθενός. Μερικές που θα επέλεγα εγώ θα ήταν. α) Δεν πιστεύω στον Θεό. β) Η φύση, αυτό που βιώνω καθημερινά. γ) Ότι λένε τα Ιερά βιβλία (Αγία γραφή, Κοράνι κ.τ.λ.) Νομίζω όμως πως πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το δ) σε ένα τόσο προσωπικό θέμα. δ) Αναπτύξτε την άποψή σας: ................................................................................... ................................................................................... ...................................................................................
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Άρα ψάχνεις στατικές ερωτήσεις που θα μπορούσαν να μπουν στην έρευνα. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη του καθενός. Μερικές που θα επέλεγα εγώ θα ήταν. α) Δεν πιστεύω στον Θεό. β) Η φύση, αυτό που βιώνω καθημερινά. γ) Ότι λένε τα Ιερά βιβλία (Αγία γραφή, Κοράνι κ.τ.λ.) Νομίζω όμως πως πρέπει να υπάρχει σίγουρα και το δ) σε ένα τόσο προσωπικό θέμα. δ) Αναπτύξτε την άποψή σας: ................................................................................... ................................................................................... ................................................................................... συμφωνω αλλα θελω να βαλω 8 ερωτησεις στο ερωτηματολογιο
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 συμφωνω αλλα θελω να βαλω 8 ερωτησεις στο ερωτηματολογιο Μην περιμένεις να σου και τις 8. :D
florevil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Και εγω 15 ειμαι καλη επιτυχια με το project σου Η Αποψη μου.. Δεν πιστευω στον θεο
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 και εμένα αυτη ειναι η αποψη μου.Καμια ιδέα εχεις για αλλη ερώτηση;
chiderboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Να πω; Να πω; Θεός είναι ένα παρωχημένο νομικό σύστημα που ταυτόχρονα «ελαφρίνει» τις μεταφυσικές ανυσηχίες του πελάτη ποιμνίου, βάζει τους πελάτες το ποίμνιο σε ένα διαγωνισμό τύπου «ποιος πιστεύει περισσότερο» με ψευδοπίστη και υποκριτική διάθεση απέναντι στους συνανθρώπους του «πιστού». Κατά τα άλλα όλοι οι «θεοί» θα έπρεπε να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ωραία το έθεσες Θα συμφωνήσω με τον status
Sugizo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 η ανάγκη του ανθρώπου για την ψευδαισθηση ότι κάποιο ανώτερο Ων προσέχει και αποφασίζει για πάρτη σου.
status Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 η ανάγκη του ανθρώπου για την ψευδαισθηση ότι κάποιο ανώτερο Ων προσέχει και αποφασίζει για πάρτη του. Κ καταλαβαίνουμε την «σκάλα της ιεραρχίας» και καταλήγουμε στο Ελληνικό Δημόσιο που είναι γεμάτο και ευθηνοφοβικού. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.