opera Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Τι δεν κατανοούμε ρε κακομοίρηδες? εδώ δεν ξέρετε τι λέτε καν , διαβάσατε δυο πράγματα στο internet και τα πετάτε και πάλι λάθος τα λέτε. Εγώ τα κοροϊδεύω γιατί ασχολήθηκα για χρονια ενεργά και με μαγεία και τελετές και ότι παίρνει ο νους σου και όμως γελάω με αυτά που λέτε. ΦΑΝΤΑΣΟΥ. και νομίζεις πως τα έμαθες όλα; μπράβο σου δυστυχώς για σένα η μάθηση αρχίζει τη στιγμή που παραδέχεσε πως δε γνωρίζεις τίποτα. Αυτά με τα οποία λες πως ασχολήθηκες είναι ένα μικρό κομμάτι του συνόλου. Πες και με τι σκοπό ασχολήθηκες με όλα αυτά να καταλάβουμε και τι είδους άτομο είσαι γιατί στοιχηματίζω πως δεν ασχολήθηκες με σκοπό να κάνεις το κόσμο καλύτερο αλλά για προσωπικό ώφελος ή για να βλάψεις άλλους κλπ.
slygeo87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αφήστε μας στην μακαριοσύνη μας, δεν θέλουμε να μάθουμε τίποτα.
Sellers Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Απο αυτούς που ασχολήθηκαν με μαγεία, μήπως ξέρει κανείς αυτό που βγάζουν το κέρμα πίσω απο το αυτί πως γίνεται?
Andreas2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Απο αυτούς που ασχολήθηκαν με μαγεία, μήπως ξέρει κανείς αυτό που βγάζουν το κέρμα πίσω απο το αυτί πως γίνεται? Αυτά εννοείτε με μαγεία;Ταχυδακτυλουργικά δηλαδή.Όχι μαντείες,γητείες και τα λοιπά.Δεν ασχολήθηκα αλλά υπάρχουν.
V for Vagelis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 είναι ένα χόρτο, μαγικόοοοοοοο δώστε μου λίγο για να πιώωωωωωωωω...
status Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αυτά εννοείτε με μαγεία;Ταχυδακτυλουργικά δηλαδή.Όχι μαντείες,γητείες και τα λοιπά.Δεν ασχολήθηκα αλλά υπάρχουν. Ακριβώς επειδή το χέρι είναι πιο γρήγορο από το μάτι δεν θα πει ότι εσύ πρέπει να ρέψεις.:Ρ
Andreas2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 είναι ένα χόρτο, μαγικόοοοοοοο δώστε μου λίγο για να πιώωωωωωωωω...
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 και νομίζεις πως τα έμαθες όλα; μπράβο σου δυστυχώς για σένα η μάθηση αρχίζει τη στιγμή που παραδέχεσε πως δε γνωρίζεις τίποτα. Αυτά με τα οποία λες πως ασχολήθηκες είναι ένα μικρό κομμάτι του συνόλου. Πες και με τι σκοπό ασχολήθηκες με όλα αυτά να καταλάβουμε και τι είδους άτομο είσαι γιατί στοιχηματίζω πως δεν ασχολήθηκες με σκοπό να κάνεις το κόσμο καλύτερο αλλά για προσωπικό ώφελος ή για να βλάψεις άλλους κλπ. Και τι σε νοιάζει εσένα? προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη. Άντε να ούμε αδιάκριτη Απο αυτούς που ασχολήθηκαν με μαγεία, μήπως ξέρει κανείς αυτό που βγάζουν το κέρμα πίσω απο το αυτί πως γίνεται? Έχω δει video αλλα είναι μανούρα τώρα .. που να μπλέξεις με κέρματα και τέτοια .. πες άμπρα κατάμπρα να εμφανίσεις χαρτονόμισμα να είσαι και μάγκας
opera Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 όποιος έχει χρόνο και διάθεση μπορεί να πάρει μια μικρή γεύση από τον κόσμο μας http://www.youtube.com/watch?v=Aa-k7rHIzdA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.