Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για τα mame

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τα mame 0.61 version και εχει μεσα στο cd και ενα file memory card. δηλαδη υπαρχει τροπος να κανω save σε οποιο σημειο βρισκομαι και να συνεχιζω μετα???

Δημοσ.

Λοιπόν, αυτό που ζητάς είναι το Load/Save STATE. Δηλαδή θέλεις να σώνεις και να φορτώνεις την ακριβή κατάσταση του Arcade σε κάποια χρονικη στιγμή. Αυτό δεν ξέρω όμως αν γίνεται στην έκδοση 0.61.

Για την latest MAME version όμως (0.67) ισχύει. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σου, πατάς Shift + F7. Το game παγώνει και σου ζητάει τη θέση στην οποία θες να σώσεις. Το φόρτωμα γίνεται αντίστοιχα αν πατήσεις σκέτο F7.

Υπάρχει και ολόκληρο site με σωσμένα save states, το έχει φτιάξει ο γνωστός KillerClown.

http://www.mameworld.net/states/

Δημοσ.

dreamcast έχεις δίκιο... νομίζω όμως ότι αν κάνεις install το MAME32 0.67 σου δημιουργεί αυτόν το φάκελο by default. Ε, άβυσσος η ψυχή του MAME, τόσα χρόνια το ακολουθώ πιστά και ακόμα μαθαίνω τα τερτίπια του. Σαν γκόμενα που εκεί που λες ότι έχει εκτυλίξει όλο της το ταλέντο και ήδη σε έχει στείλει, βρίσκει πάντα κάτι για να σε έχει στη μπρίζα.... Εμμ, χιχι, συγνώμη, παρασύρθηκα:)

MAME MINE MAME !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...