Προς το περιεχόμενο

Aγορα εξωτερικου usb σκληρου

grigoriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τους Seagate.... Ας απαντήσει όποιος ξέρει από την εν λόγω μάρκα και μοντέλα, αν είναι καλά!

Πάντως ο WD ξεκινάει από τα 112 ευρώ στον Σκρουτζ!

Link

Και μην μου πεις πάλι ότι δεν θες 3.0... γιατί η WD σε 1 ΤΒ, έβγαλε κατευθείαν σε 3.0, από όσο θυμάμαι! Για αυτό και δεν βρήκα κάτι στον Σκρουτζ σε 2.0 στην WD! :rolleyes:

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ που έχω ένα seagate εξωτερικό μια χαρά δουλεύει εδώ και 3 χρόνια. Αλλά κάτι εσωτερικούς που είχα πάρει(3 στο σύνολο) βγήκαν εκτός σε ~3 μήνες.(όχι όλοι μαζί, τους είχα πάρει ξεχωριστά τον καθένα)

Αν θα πάρεις κάποιον απο τους δύο που βρήκες, θα σου πρότεινα να πάρεις αυτόν απο το πλαίσιο γιατί απο eshop έχω κακές εμπειρίες ενώ απο πλαίσιο καμία προς το παρόν.

Δημοσ.

Εγώ που έχω ένα seagate εξωτερικό μια χαρά δουλεύει εδώ και 3 χρόνια. Αλλά κάτι εσωτερικούς που είχα πάρει(3 στο σύνολο) βγήκαν εκτός σε ~3 μήνες.(όχι όλοι μαζί, τους είχα πάρει ξεχωριστά τον καθένα)

Αν θα πάρεις κάποιον απο τους δύο που βρήκες, θα σου πρότεινα να πάρεις αυτόν απο το πλαίσιο γιατί απο eshop έχω κακές εμπειρίες ενώ απο πλαίσιο καμία προς το παρόν.

Τελικα πηρα seagate γιατι ειναι πιο λεπτος και πιο ελαφρυς:-)

Τι κακες εμπειριες εχεις απ το e-shop φιλε μου? Εγω εχω παραγειλει 30 φορες και δεν ειχα προβλημα.

Δημοσ.

Με το να παραγγείλω κάτι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όταν όμως μου χάλασε ένα προϊόν και χρειάστηκε αντικατάσταση... 2 εβδομάδες με τρέχανε.

Δημοσ.

Είχα αγοράσει μία μητρική στην οποία υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας. Την επόμενη μέρα την πήγα πίσω στο κατάστημα και μου λένε θα την περάσουμε απο το service πρώτα και θα σας ενημερώσουμε. Μάλιστα μου ζήτησαν τον επεξεργαστή και τη μνήμη μαζί για να το ελέγξουνε και μόνοι τους. Λέω οκ. Πόσο καιρό θα τους πάρει. Μετά απο 1 βδομάδα με πέρνουν τηλέφωνο για να μου πουν οτι η μητρική δεν έχει θέμα ασυμβατότητας :shock: . Τους λέω οτι αποκλείεται να μην υπάρχει. Αφου το κοίταξα μόνος μου στο site της κατασκευάστριας εταιρίας της μητρικής. Και μου λέει "Παρακαλώ περιμέντε μισό λεπτό". Μετά απο λίγο με βγάζει απο την αναμονή για να μου πει οτι βρέθικε λίγη θερμοαγώγημη πάστα στο socket και οτι τη χάλασα και πως δεν γίνεται αντικατάσταση. Όπως ήταν φυσικό νευρίασα και της είπα "Δηλαδή τόση ώρα που μιλάμε δεν υπηρχέ η πάστα και όταν σας είπα οτι έλεγξα μόνος μου την ασυμβατότητα βρέθικε ως δια μαγείας η πάστα στο socket." και μου λέει "Μα τώρα με ενημερώσανε" και λέω "Δηλαδή τοση ώρα δεν υπήρχε πάστα στο socket και τώρα βρέθηκε. Εγώ απαιτώ αλλαγή" Τελοςπαντων, μετά απο μία βδομάδα μου στείλανε μήνυμα οτι βγήκε το πιστωτικό. Όπως καταλαβένεις με τραβάγανε για 2 βδομάδες για μία μητρική που σπίτι μου δεν έκατσε ούτε 1 μέρα και είχε εξ'αρχής πρόβλημα ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Tι εννοεις ασυμβατοτητα? δεν ταιριαζε με τον επεξ/στη σου? Δε νομιζω οτι αυτο ειναι δικο τους λαθος.

Εισαι σιγουρος οτι ηταν υποχρεωμενοι να στη αλλαξουν? Επισης απορω γιατι τους πηγες τον επεξ/στη και τις μνημες σου.

Δημοσ.

Είχε ασυμβατότητα με τον επεξεργαστή. Όχι, η αλήθεια είναι οτι δεν ήταν δικό τους λάθος. Δικό μου ήταν. Αλλά νευρίασα παρα πολύ γιατί μου είπαν οτι τη χάλασα. Τα πήγα για να ελέγξουν υποτίθεται και αυτοί την συμβατότητα.

Δημοσ.

Moλις πηρα τον seagate.

Στο site λεει "Προστατεύει τους φακέλους σας και τα προσωπικά αρχεία σας με ισχυρό λογισμικό κρυπτογράφησης.....Περιλαμβάνει το εργαλείο διαχείρισης Seagate Dashboard για εύκολη οργάνωση, προγραμματισμό του backup και της λειτουργίας κρυπτογράφησης και στατιστικά του δίσκου".

Πραγματι εχει μεσα λογισμικο κρυπτογραφησης, αλλα οχι free!! demo 30 ημερων.

Μας δουλευουν κανονικα δηλαδη οι αχρηστοι... κατι σαν τα περιοδικα που σου διαφημιζουν free full programs στα dvd τους, αλλα τελικα διαπιστωνεις οτι ειναι trial >:S

Δημοσ.

Λοιπον?... γνωριζετε καποιο free προγραμμα κρυπτογραφησης των περιεχομενων του σκληρου αυτου?

θα πρεπει να ειναι απλο και ευκολο στη χρηση του, γιατι προοριζεται για πολυ αρχαριο χρηστη.

Κι αλλη μια ερωτηση, ο δισκος αυτος αν συνδεθει στο usb τηλεορασεων μπορει να παιξει ταινιες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...