Προς το περιεχόμενο

To iphone 3gs βγάζει οθόνη (επείγουσας κλήσης -restore) και δε ξεκινάει

gimani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

έχω ένα iphone jailbroken 4.1 Os. Ξαφνικά και χωρίς να κατεβάσω ή να πειράξω καθόλου το Cydia μου κάνει κατά καιρούς κωλύματα. Πολλά προγράμματα με το που πατάω να τρέξουν κλείνουν αμέσως. Ακολούθως κάνω reboot ή hard reset πατώντας το sleep button για δέκα δευτερόλεπτα. Μετά όταν ξανανείγω το κινητό μου βγάζει οθόνη για να κάνω restore από το itunes. Μετά από μερικά reboot ξανά επανήλθε η αρχική οθόνη αλλά πάλι δεν τρέχουν όλα τα περισσότερα προγράμματα.

Μπορώ να κάνω κάποιο restore μέσω itunes αλλά χωρίς να σβηστούν τα προγράμματα που έχω βάλει? Εννοώ δηλαδή ότι θα κάνει rstore στο τελευταίο baskup που έκανε το itunes ή θα μπουν από την αρχή οι εργοστασιακές ρυθμίσεις? Και αν γίνεται να κάνω restore πως θα το καταφέρω?

Δημοσ.

Εφόσον μπορείς μετά από απανωτά reboot να το εκκινήσεις μπορείς να το κάνεις ένα sync με το iTunes για να έχεις τα apps σωσμένα στον υπολογιστή σου.

Aφού βεβαιωθείς ότι είναι σωσμένα και αυτά του appstore και τυχόν κάποια από άλλες πηγές (installous-cydia) μπορείς να κάνεις ένα restore και ξανάμανα jb και πέρασμα των εφαρμογών από τον υπολογιστή σου.

Εγω αυτό θα έκανα στην θέση σου.

Δημοσ.

Αν κάνεις restore από παλιότερο buckup επανέρχεται η συσκευή στην κατάσταση που βρισκόταν την ημέρα του buckup.....

Απο ότι θυμάμαι οι ρυθμίσεις δέν επανέρχονται στις εργοστασιακές, αλλά στις ρυθμίσεις που ήταν την ημέρα του buckup. Ότι πρόσθεσες μετά το baukup σβήνεται.

Δημοσ.
Aφού βεβαιωθείς ότι είναι σωσμένα και αυτά του appstore και τυχόν κάποια από άλλες πηγές (installous-cydia) μπορείς να κάνεις ένα restore και ξανάμανα jb και πέρασμα των εφαρμογών από τον υπολογιστή σου.

Μα άμα κάνω ξανά πέρασμα-restore των εφαρμογών από τον υπολογιστή μου δε θα μπούνε ξανά οι ίδιες ρυθμίσεις άρα το ίδιο μπέρδεμα ξανά?

Επίσης να αναφέρω αυτό που παρατήρησα. Ότι κάθε φορά τώρα που το σβήνω το κοινητό και το ξανα ανοίγω αν δεν το συνδέσω στο itunes οι περισσότερες πρόσθετες εφαρμογές δεν ανοίγουν (ανοίγουν μόνο οι πολύ βασικές που είχε αρχικά το Iphone). Με το που το συνδέω όμως χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα άλλο όλα διορθώνονται (μέχρι να το ξανακλείσω).

Τέλος να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο καλό tutorial για αποθήκευση αρχικών ρυθμίσεων, επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις και ακολούθως jailbrake και ανάκτηση εφαρμογών.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση

Δημοσ.

Λοιπόν,

Οι ρυθμίσεις σου δεν γνωρίζω αν μπορούν να κρατηθούν, πάντως για τις εφαρμογές σου /user/Music/iTunes/MobileApplications , όσες δεν είναι εκεί δες αν μπορείς να τις περάσεις με SSH (άπειρα tutorial se site κ youtube) στον υπολογιστή σου.

Από αυτά που γράφεις νομίζω ότι έχεις κάνει tethered-jailbreak... δλδ να μπαίνει σε jailbreak mode μόνο όταν το συνδέεις με υπολογιστή.

Για την δική σου άνεση πρόσεξε το επόμενο jailbreak που θα κάνεις να είναι untethered.

Για το tutorial που ζητάς δεν γνωρίζω αν μέσα στα χιλιάδες που κυκλοφορούν για jailbreak υπάρχει και αυτό. Πάντως αν έχεις όρεξη για διάβασμα, εδώ.

Καλή τύχη, και υπομονή, τα restore και τα jailbreak μπορούν να γίνουν πολύ κάψιμο...wacko.gif

Δημοσ.
Λοιπόν,

Οι ρυθμίσεις σου δεν γνωρίζω αν μπορούν να κρατηθούν, πάντως για τις εφαρμογές σου /user/Music/iTunes/MobileApplications , όσες δεν είναι εκεί δες αν μπορείς να τις περάσεις με SSH (άπειρα tutorial se site κ youtube) στον υπολογιστή σου.

Από αυτά που γράφεις νομίζω ότι έχεις κάνει tethered-jailbreak... δλδ να μπαίνει σε jailbreak mode μόνο όταν το συνδέεις με υπολογιστή.

Για την δική σου άνεση πρόσεξε το επόμενο jailbreak που θα κάνεις να είναι untethered.

Για το tutorial που ζητάς δεν γνωρίζω αν μέσα στα χιλιάδες που κυκλοφορούν για jailbreak υπάρχει και αυτό. Πάντως αν έχεις όρεξη για διάβασμα, εδώ.

Καλή τύχη, και υπομονή, τα restore και τα jailbreak μπορούν να γίνουν πολύ κάψιμο...Δημοσιευμένη Εικόνα

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το θέμα είναι ότι είχα τόσους μήνες το jailbrake (το έκανα από το jailbreakme.com) χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό έγινε ξαφνικά θα έλεγα. Με το SSH διάβασα κάποια tutorial ουσιαστικά αντιγράφω τα αρχεία στον σκληρό και μετά τα ξανα-αντιγράφω στο κινητό αν κατάλαβα καλά.

Όπως και να έχει θα το ψάξω παραπάνω. Το να δοκίμαζα ξανά jaibrake πάνω από το ήδη υπάρχον μέσω του jailbreakme.com μήπως θα διόρθωνε τα πράγματα χωρίς να σβηστούν οι εφαρμογές μου??

Δημοσ.

Το να δοκίμαζα ξανά jaibrake πάνω από το ήδη υπάρχον μέσω του jailbreakme.com μήπως θα διόρθωνε τα πράγματα χωρίς να σβηστούν οι εφαρμογές μου??

Γνώμη μου είναι ότι το να πρόσπαθήσεις να κάνεις jailbreak πάνω στην υπάρχουσα κατάσταση μόνο να χειροτερέψει τη φάση μπορεί.

Άσε που αν κάνεις ενα restore + jailbreak θα φρεσκάρει και γενικά το iPhone σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξανα έκανα τελικά restore as new και jailbreak σε 4.3.1 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Το θέμα είναι ότι μόλις το συνδέσω με το iTunes αυτόματα όλα φτιάχνουν.

Επίσης να αναφέρω ότι ακόμα και όταν βλέπω την οθόνη επείγουσας κλήσεις το sbsetings λειτουργεί κανονικά.

Έχει κανείς μήπως αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...