Προς το περιεχόμενο

Κολληματα του Flash χωρις προφανη αιτια


Αδμιν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις τελευταιες δυο μερες δεν μπορω να δω Flash σε πληρη οθονη χωρις κολλαματα, σε κανενα browser. Το περιεργο ειναι οτι δεν αλλαξε κατι, ουτε στις σχετικες ρυθμισεις, ουτε καποιο update. Adobe Flash 10.2.152.27 i386 σε x64 Fedora 14 με το hw acceleration option disabled (αυτο απετρεπε το fullscreen γενικα, αλλα μετα που το εκλεισα το flash συμπεριφεροταν αψογα).

 

Η μονη αλλαγη που εκανα σε σχεση με τα γραφικα ηταν που εβαλα το wine και καποια winetrics για να παιξω ενα παιχνιδι. Αλλα δεν πρεπει να πειραξε κατι περα απο το εικονικο του directx.

 

Καμια ιδεα που να αναζητησω το προβλημα; Εχω σκουριασει καπως.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις 64αρα διανομή βάλε το 64αρη flash που παίζει μια χαρά. Και στα youtube ενεργοποίησε το html5 που και αυτό παίζει άψογα χωρίς τα τερτιπια του flash. Ηρθε ο καιρός πλέον να απαλαγούμε από αυτή την σαβούρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ελυσε το θεμα, jim. Φχαριστω.

 

Check2fire, με τα video sharing site που χρησιμοποιω, δηλαδη Youtube και dailymotion, σιγουρα δεν εχω κανενα λογο να χρησιμοποιω το flash αφου παρεχουν html5 video, αλλα ειναι πολλα σαιτ που θελουν ακομα flash, κυριως αυτα που κανουν streaming με κωδικοποιηση, οπου το adobe flash μας κρατα φυλακισμενους.

 

Το 64αρι δεν το εχουν αποσυρει;

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά δουλεύει άψογα. αλλό ένα παράδοξο κόλλημα της adobe που αρνείτε να βγάλει 64αρα έκδοση λες και πρέπει να κάνει καμιά τεχνολογική ακροβασία για να το πραγματοποιήσει. Παρακαλάω την ώρα που θα απαλλαγούμε τελείως από τέτοιες απαράδεκτες εταιρείες του χώρου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα πρέπει να υποστηρίζει ο broswer html5 αλλά θα πρέπει στο youtub να πας στο youtube.com/html5 και να το ενεργοποιήσεις και από εκεί για να μπορείς να βλέπεις όσα video είναι διαθέσιμα με αυτό το τρόπο. Θα εκπλαγείς όχι μόνο από την ποιότητα αλλά και από τους ελάχιστους πόρους που θέλει για την αναπαραγωγή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...