Προς το περιεχόμενο

Ψαχνοντας σπιτι στη Θεσ/νικη

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μετακόμισα πρόσφατα στην Συκιές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα σπίτια είναι σχετικά καινούρια(ειδικά σε σχέση με κέντρο) πάρκινγκ, ατομικό φυσικό αέριο και ενοίκιο γύρω στα 300-330. Με τα πόδια όπως είπε και ο από πάνω 20 με 25 λεπτά απλά δεν μπορείς να ανέβεις με τα πόδια λόγω ανηφόρας.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ριξε και ενα ματι στην Ευκαρπια αν θες. Καινουργια και πανφθηνα σπιτια, απλετος χωρος παρκινγκ παντου και μπολικη ηρεμια. Αν εχεις αυτοκινητο η αποσταση ειναι λιγο ποιο μακρια απο τις Συκες αλλα ειναι πολυ μικρη η διαφορα. Για να κατεβεις κεντρο απο εκει θες περιπου μισαωρο.

Δημοσ.

Μένω Καλαμαριά και στο παρελθόν έχω μείνει Νεάπολη και Συκιές...

Οι Συκιές είναι χτισμένες σε ανηφόρα, ξέχνα το περπάτημα αν δεν είσαι πολύ sport τύπος. Από Νεάπολη & Συκιές κέντρο δεν πας με τα πόδια.. Μια χαρά όμως πάει το αστικό maximum κανα μισάωρο - 40λεπτο μέχρι το τέρμα στην πλατεία Ελευθερίας (το κέντρο του κέντρου ας πούμε).

Τώρα, όσον αφορά στις περιοχές...

Νεάπολη: Συμπαθητική, δεν λέω αλλά κάπως μνιεχ... Καφετέριες δεν, μαγαζιά τίποτα σπουδαίο, οι Νεαπολήτες βγαίνουν κέντρο (τουλάχιστον αυτό ίσχυε όταν πήγαινα εγώ γυμνάσιο εκεί).

Συκιές: Δίπλα στην Νεάπολη άρα δεν έχει και πολλές διαφορές. Προσεγμένη περιοχή, νεότευκτα κτίρια, ησυχαστήριο, αλλά κι αυτή από ζωή, ΔΕΝ!

Ένα κακό που έχουν και οι 2 είναι η εγκληματικότητα, Πολίχνη, Σταυρούπολη που είναι εκεί δίπλα είναι φουλ στο πρεζόνι και στον κλεφτάκο...

Καλαμαριά: Για μένα ο ιδανικός δήμος. Πολύ όμορφη περιοχή, με θάλασσα, καφέδες στην Αρετσού 10 λεπτά απ'το σπίτι σου με τα πόδια, μισή ώρα απ'το κέντρο μάξιμουμ με το αστικό, 10 λεπτά με αμάξι το Carrefour (Ster Cinemas κλπ.), άλλα 10 λεπτά το IKEA / Cosmos Mediterranean... Κυριλέ ! Αρνητικό είναι ότι τα ενοίκια τσιμπάνε κάπως και δεν είναι και όλα τα σπίτια στην Καλαμαριά καινούργια...

Δημοσ.

Με 400 ευρω παντως εγω θα εμενα κεντρο ή ανω πολη..

Οτι θες στα ποδια σου, και για ανω πολη,μπορεις να βρεις πολυ ωραιο σπιτακι ακομα και με θεα,και να εισαι σε ατμοσφαιρα "χωριου" 5 λεπτα μολις απο το κεντρο

Αν θες κατι αλλο η ολγας ειναι καλη επιλογη λογω πολυ καλης συγκοινωνιας (10λεπτακια για κεντρο το πολυ) και παραλιας(περιπατοι κλπ..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...