Προς το περιεχόμενο

Ψαχνοντας σπιτι στη Θεσ/νικη

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήσυχη περιοχή το κέντρο δεν είναι. Γενικότερα καμία από τις περιοχές που λες δεν είναι ήσυχες, με εξαίρεση την Καλαμαριά που δεν ξέρω αν σου φτάνουν τα 400.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι συμφωνώ, αλλα πιστεύω πιο ήσυχα θα είναι σε μια γειτονιά της Τούμπας παρα κοντα στη βας.Όλγας.

Και πάλι δεν μπορω να εκ φέρω ξεκάθαρη άποψη γιατί εσείς μένετε εκει κ´ τις ξέρετε καλύτερα τις περιοχές.

Δημοσ.

Του φτάνουν τα 400 φυσικά αλλα το 5-15 λεπτά να το ξεχάσει.

Με ΜΜΜ είναι πάνω απο μισάωρο για να πείς οτι πλησιάζεις απο καλαμαριά -> κέντρο και με μηχανάκι είναι ταλαιπώρια ιδιαίτερα με περίεργες καιρικές συνθήκες και σίγουρα 15+ λεπτά. Αυτοκίνητο είναι out of the question.

Ξαναλέω για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Για μια φορά δεν τρέχει τίποτα..

Δές Κάτω τούμπα περισσότερο και γενικά απο κέντρο all the way ανατολικά με μέγιστο όριο τη Μαρτίου. Όλο και κάτι θα βρείς που να σε ικανοποιεί με αυτά τα $$ και οι περιοχές είναι ανεκτές και απο κόσμο και απο ησυχία. Παραπάνω θα φάς τα νιάτα σου στους δρόμους.

Δημοσ.

Στο κέντρο υπάρχει πρόβλημα με το παρκάρισμα, αλλά αν μένεις εκεί δικαιούσαι σήμα κατοίκου. Το κολλάς στο αυτοκίνητο και τέλειωσες.

Δεν είναι και τόσο φασαριόζικη περιοχή το κέντρο. Εκτός και αν είσαι μεγάλης ηλικίας ή παντρεμένος και θέλεις να γίνεις ερημίτης μένοντας μακριά από τη νυχτερινή ζωή και να κοιμάσαι από τις 9 το βράδυ.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι στην ποιότητα του σπιτιού. Σίγουρα σε περιοχή αρκετά μακριά από το κέντρο, θα βρεις ολοκαίνουργια σπίτια σε χαμηλή τιμή. Εφόσον όμως θα δουλεύεις στο κέντρο, το θεωρώ ανούσιο να μενεις (π.χ στον Εύοσμο) και να ταλαιπωρήσε με τα οδοιπορικά.

Δημοσ.

Ήσυχη περιοχή το κέντρο δεν είναι. Γενικότερα καμία από τις περιοχές που λες δεν είναι ήσυχες, με εξαίρεση την Καλαμαριά που δεν ξέρω αν σου φτάνουν τα 400.

Η Μαρτίου δεν είναι ήσυχη; Πιο ήσυχη πεθαίνεις, ιδίως στα παράλληλα σε αυτή στενά, ανάμεσα σε Όλγας και Ανθέων. Και στην Καλαμαριά φυσικά και φτάνουν τα 400, τα ενοίκια έχουν πέσει άπειρα τον τελευταίο χρόνο.

Δημοσ.

Δεν έχω γυρίσει όλη τη θεσσαλονική , αλλά θα σου πρότεινα να τσεκαρεις για σπιτι στις Συκιές. Πολύ ωραία περιοχή και απόσταση από το κέντρο περπατήσιμη :)

Δημοσ.

Δεν έχω γυρίσει όλη τη θεσσαλονική , αλλά θα σου πρότεινα να τσεκαρεις για σπιτι στις Συκιές. Πολύ ωραία περιοχή και απόσταση από το κέντρο περπατήσιμη :)

Τι ειναι αυτα που του λες του ανθρωπου ρε? Την ανηφορα που τη βαζεις?

Δημοσ.

Τι ειναι αυτα που του λες του ανθρωπου ρε? Την ανηφορα που τη βαζεις?

Ε στο πήγαινε παει με τα ποδια και στο ελα παιρνει λεωφορειο.. Δεν την θυμαμαι και τοσο τραγικη την αναηφορα παντως, γενικα δεν εχω προβλημα ...

Δημοσ.

Άσε ρε τις Συκιές... περπατάς στο δρόμο και αν συναντήσεις κανέναν απέναντι κάνεις όπισθεν γιατί δε χωράτε

Aυτό γίνεται όταν είσαι πεζός γιατι για αμαξι ουτε λόγος :P

Δημοσ.

Αν πάτε όμως μια βόλτα απο Συκιές θα δείτε ότι όλα τα σπίτια έχουνε παρκινγκ και στα 400ε θα βρεις πολυτελείας σπίτι.

Δημοσ.

Αν πάτε όμως μια βόλτα απο Συκιές θα δείτε ότι όλα τα σπίτια έχουνε παρκινγκ και στα 400ε θα βρεις πολυτελείας σπίτι.

Ενδιαφερον αυτο..

Αληθεια με τα ποδια ποσα λεπτα ειναι μεχρι το κεντρο; π.χ. αριστοτελους και ποση με ενα λεωφορειο;

Δημοσ.

20΄με τα πόδια και κανα 20-25' με αστικό. Για το αστικό δεν είμαι πολύ σιγουρος γιατι παίζει να αλλαξε λίγο η διαδρομή και να μειώθηκε ο χρόνος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...