Προς το περιεχόμενο

netbook lenovo 219euro Carrefour 21-26/3

astak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι. Όσο προχωρά η κρίση τόσο μειώνεται το στόκ και ανεβαίνουν οι τιμές.

Στην χρεοκοπία τα ράφια θα είναι άδεια και θα αγοράζουμε στην μαύρη.

Ε, τότε να τους βοηθήσουμε να επανακτήσουν το στοκ με το να μην το αγοράσουμε...Ούτως ή άλλως, από αυτούς που "έτρεξαν" να το πάρουν με 199 δεν νομίζω ότι όλοι καίγονταν να το αποκτήσουν...Απλώς, το θεώρησαν ευκαιρία και το αγόρασαν....Αντιστοίχως, και γω που θα θελα να πάρω ένα netbook χωρίς όμως να καίγομαι, θα έμπαινα στη σκέψη αν το έβλεπα γύρω στα 170...τώρα όμως προτιμώ να δώσω το extra 50αρι, για να ψωνίσω από την ίδια πολυεθνική τα κλασικά είδη ενός supermarket...Αν κάποια στιγμή βγάλουν κάποια ουσιαστική προσφορά οι ίδιοι ή άλλοι, το ξανασκέφτομαι...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, τότε να τους βοηθήσουμε να επανακτήσουν το στοκ με το να μην το αγοράσουμε...Ούτως ή άλλως, από αυτούς που "έτρεξαν" να το πάρουν με 199 δεν νομίζω ότι όλοι καίγονταν να το αποκτήσουν...Απλώς, το θεώρησαν ευκαιρία και το αγόρασαν....Αντιστοίχως, και γω που θα θελα να πάρω ένα netbook χωρίς όμως να καίγομαι, θα έμπαινα στη σκέψη αν το έβλεπα γύρω στα 170...τώρα όμως προτιμώ να δώσω το extra 50αρι, για να ψωνίσω από την ίδια πολυεθνική τα κλασικά είδη ενός supermarket...Αν κάποια στιγμή βγάλουν κάποια ουσιαστική προσφορά οι ίδιοι ή άλλοι, το ξανασκέφτομαι...

Kαι πάλι σωστός.

Εχουμε το ιδιο σκεπτικό,το θεμα ειναι οτι θα το αγορασουν καποιοι που το θελουν και το εχουν αναγκη αμεσσα,και που θα εδιναν για netbook και 250-280 ευρω,αρα θα το δουν πολυ καλη προσφορα τα 220 ευρω,οσοι δεν το εχουν αναγκη αμεσσα,και καρτερούν υπομονετικα μια πραγματικη καλη προσφορα το προσπερνανε.

Ετσι και αλλιως 230 ευρώ (10 ευρω πανω) το βρισκεις και στο νετ το αντιστοιχο.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6793/LENOVO-IDEAPAD-S10-2-MINI-NOTEBOOK-1GB-160GB-N270-2-%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%91-%CE%95%CE%93%CE%93%CE%A5%CE%97%CE%A3%CE%97-3-Cell-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-mini-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83

Δημοσ.

........τα netbook αυτής της κατηγορίας πλέον είναι για 150 ευρώ το πολύ, ούτε ευρώ παραπάνω....

Δικη σου αποψη και θα ηθελα να ξερω πως το τεκμηριωνεις. Τελος παντων στην ιδια πλευρα ειμαστε, μακαρι να τα κατεβαζαν στα 50€. Αλλα οπως ειπες, εδω συζηταμε για προσφορες. Και, αντικειμενικα, προσφορα λεγεται, οταν ενα αντικειμενο προσφερεται σε σημαντικα χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο. Και εδω, αυτο ισχυει. Τωρα, ποσο θα ΕΠΡΕΠΕ να πωλειται, ειναι μια αλλη κουβεντα.. Και, μαλιστα, οταν εδω βλεπω ποσταρισματα για διαφορες της ταξης των 7-8 € (σε τιμες 400-500€), τοτε ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....

...Ετσι και αλλιως 230 ευρώ (10 ευρω πανω) το βρισκεις και στο νετ το αντιστοιχο....

Μονο που ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο. Και, δυστυχως, το συγκεκριμενο καταστημα (ebw) μας εχει συνηθισει πια σε τετοιες "τιμες" για να βγαινει πρωτο στο skroutz. Δυστυχως....

Δημοσ.

Δικη σου αποψη και θα ηθελα να ξερω πως το τεκμηριωνεις.

Λοιπόν, άκου να δεις πως το σκέφτομαι εγώ. Το carrefour και η κάθε μεγάλη κωλο-πολυεθνική πιέζει την ελληνική κυβέρνηση αφ' ενός μεν να σμπαραλιάσει κάθε δικαίωμα των εργαζομένων με απότερο σκοπό να μας κάνει μισθολογικά Κίνα (πλησιάζουμε αρκετα στους μισθούς Κίνας και το carrefour πρέπει να τους εφαρμόζει ήδη γι' αυτό και όποτε πας και σε οποιοδήποτε κατάστημα ζητάνε εργαζόμενους αφού κανένας μάλλον δεν αντέχει για πολύ εκεί), αφ' ετέρου να μειώσει τη φορολογία προκειμένου "και καλά" να έρθουν ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα (και αυτό το έχει πετύχει αφού η φορολογία έχει κατέβει στο 20% για το carrefour, ενώ για μένα (ελ επαγγελματίας) φτάνει μέχρι και το 50% αν συνυπολογίσεις και τις περαιώσεις κάθε τρεις και λίγο) Λογικό θα μου πει κάποιος: συγκρίνονται τα έσοδα τα δικά μου με του carrefour!!! :shock: Εγώ πρέπει να πληρώνω περισσότερα στο Κράτος!!!!!!.

Αρα το carrefour τους έχει πετύχει τους σκοπούς του και βγαίνει ευνοημένο απο την κρίση (μειώθηκε μεν ο τζίρος του αλλά ταυτόχρονα μειώθηκαν και τα λειτουργικά του έξοδα , για να μην αναφερθώ στα υπερκέρδη των προηγουμένων ετών) κι επομένως δεν μπορεί ένα προϊόν το οποίο το είχε παλιότερα 199 ευρώ σήμερα να το αυξάνει κατά 20 ευρώ (δηλ. 10% παραπάνω) "επικαλούμενο" την κρίση. Την κρίση μπορώ να την επικαλεστώ εγώ κι εσύ και ο κάθε μικρομαγαζάτορας και όχι οι κωλο-πολυεθνικές!!!!!!!!

ΥΓ Sorry για το offtopic.

Δημοσ.

Η προσφορά που αναφέρεσαι στο EBW δεν είναι η ίδια με αυτή του CARREFOUR. Το ένα έχει windows xp και το άλλο windows 7.

Αυτό που είχε παλιότερα το carrefour στα 199 ευρώ ήτανε και αυτό με windows xp.

Δημοσ.

Δικη σου αποψη και θα ηθελα να ξερω πως το τεκμηριωνεις. Τελος παντων στην ιδια πλευρα ειμαστε, μακαρι να τα κατεβαζαν στα 50€. Αλλα οπως ειπες, εδω συζηταμε για προσφορες. Και, αντικειμενικα, προσφορα λεγεται, οταν ενα αντικειμενο προσφερεται σε σημαντικα χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο. Και εδω, αυτο ισχυει. Τωρα, ποσο θα ΕΠΡΕΠΕ να πωλειται, ειναι μια αλλη κουβεντα.. Και, μαλιστα, οταν εδω βλεπω ποσταρισματα για διαφορες της ταξης των 7-8 € (σε τιμες 400-500€), τοτε ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....

Μονο που ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο. Και, δυστυχως, το συγκεκριμενο καταστημα (ebw) μας εχει συνηθισει πια σε τετοιες "τιμες" για να βγαινει πρωτο στο skroutz. Δυστυχως....

Σημερα ειναι διαθεσιμο με 227 ευρώ.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8028/Lenovo-IdeaPad-S10-3-Netbook-Atom-N455-1-66-GHz-10-1-LED-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-1GB-160GB

Δημοσ.

το μηχανημα το ειχα παρει και εγω τον οκτ. για την κοπελα μου.

Οι εντυπωσεις παραμενουν καλες και ηταν καλη ευκαιρια.

Να πω επισης οτι στο συγκεκριμενο μηχανημα μου βγηκαν 2 πληκτρα απο το πληκτρολογιο (τα οποια τα εβαζα μονος μου)

και στην συνεχεια καποια γραμματα, δεν εγραφαν καθολου.

Μου ετυχε δηλαδη προβληματικο πληκτρολογιο...!

Το μηχανημα πηγε στη Lenovo γυρισε μετα απο μια εβδομαδα, (με αλλαγμενο πληκλτρολογιο φυσικα...) ανοιγω το κουτι, και βρηκα σπασμενο στη γωνια του το εξωτερικο καπακι....

Παλι τηλεφωνα και συζητησεις, αναγνωρισαν οτι ειχαν κανει πλημμελης συσκευασια (το προστατευτικο πλαστικο με τον αερα ηταν μονο στο κατω μερος της κουτας) οποτε ξανα μανα κουριερ και φτιαχθηκε προχθες και απο τοτε περιμενω νεα παραλαβη.....

Ασχετως με την υποθεση μου, διατιθομαι να παρω ενα ακομα κομματι για μενα πια, αλλα μονο αν το εχουν στη ιδια τιμη η πιο κατω ακομα.

Εχω την πεποιθηση οτι συντομα θα βγουν με 199 ευρω η και πιο κατω ακομα, λιγη υπομονη χρειαζεται, αλλωστε δεν το εχω αναγκη.

Θα το προτιμησω ομως γιατι ασχετα το πως συμπεριφερθηκε το μηχανημα, το σερβις με καλυψε αν και με προβληματικο τροπο.

Περιμενα καλυτερη επιμελεια απο μια τετοια εταιρια και τουλαχιστον να ασχολιοντουσαν με το να το συσκευασουν οπως το ειχα κανει εγω.

(τυλιξα το νετμπουκ γυρω γυρω με το προστατευτικο πλαστικο που και ακομα κατω να επεφτε δεν υπηρχε περιπτωση να σπασει κατι)

Δημοσ.

καλα εκανες και χαζεψες φιλε μου..!μ'αρεσει που μου εστελεις και πμ να μου δειξεις το συνδεσμο απο τα carfour.315 EYRO το δινω με 2 δισκους 160gb + μια καινουρια τσαντα μεταφορας,o ενας ειναι ο μαμα με τα 7 και ο αλλος που εχω πανω αυτη τη στιγμη εχει snow leopard.Το κοκκινο χρωμα που το πηρα εγω φιλε μου(απο e-shop το πηρα)θεωρουταν το συλλεκτικο γι'αυτο και εχει σταματησει ν βγαινει.Επισης απο τα carfour(επειδη δεν ξερω)μπορει να αναρτησει καποιος τα χαρακτηριστικα παρακαλω?

Δημοσ.

Η προσφορά που αναφέρεσαι στο EBW δεν είναι η ίδια με αυτή του CARREFOUR. Το ένα έχει windows xp και το άλλο windows 7.

Αυτό που είχε παλιότερα το carrefour στα 199 ευρώ ήτανε και αυτό με windows xp.

Δεν γνωριζω αν αυτη η προσφορα του carrefour εχει windows 7 η αν ειναι απο το παλιο στοκ με τα 199 ευρω και windows xp.

Αλλα αν ειναι με windows 7 δεν νομιζω να ειναι και προτιμοτερο για τις δυνατοτητες που εχει το netbook.

Δημοσ.

Ακομα κι ετσι, του Carr παραμενει καλυτερη προσφορα και δινεται και σε 24 ατοκες, εκτος και σας περισσευουν μετρητα, οποτε φωναξτε με να "τα φαμε μαζι" :-D

Δημοσ.

στεφανε στα σβελτα θα σου πω οτι η μπαταρια του ειναι εκπληκτικη,

δουλευεις ανετα 5-6 ωρες!!!

Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρομαι για το netbook.

Απλά Στέφανε σε ενημέρωσα για να ξέρεις τι παίζει. Μη νομίζεις ότι το κάνω για κακό.

ΔΕΝ ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Εγώ έχω δύο. Το Asus 1101HA και το NB200 της Toshiba. Αγορασμένα και τα δύο για λιγότερα από 250 ευρώ.

Να'σαι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...