Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει κατι σαν...Mail authenticator?

Gallahad23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!

Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο.Θα ηθελα να ρωτησω κατι που με προβληματιζει εδω και καιρο.

Επειδη εχω mail οπου δεν θα ηθελα ενας απλος "hacker" να μπορει να σπασει τον κωδικο μου και να μπει και να κανει οτι θελει στο mail μου.

Η ερωτηση μου ειναι απλη.Υπαρχει κατι σαν mail authenticator για να ειναι πιο ασφαλη το mail account?

Εφαρμογη στο κινητο ή κατι δεν ξερω....Αν οχι μπορειτε να μου πειτε πια εταιρια εχει τα πιο ασφαλη account?

Ευχαριστω πολύ

Αλέξανδρος

Υ.Γ συγγνωμη που δημηουργηθηκαν δυο ιδια θεματα αλλα ειχε laggare και νομιζα οτι δεν ειχα πατησει το κουμπι της δημοσιευσης...Καποιος moderator αν μπορει να σβησει το ενα θεμα..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Tο Mail account σου για να είναι ασφαλές δεν χρειάζονται και τρελά πράγματα.

Θες έναν καλό κωδικό που να περιέχει μικρά, κεφαλαία, σύμβολα και αριθμούς. Καλό είναι να είναι πάνω από 8 χαρακτήρες.

Επίσης και να έχεις έναν super wow κωδικό, αν δεν προσέχεις που σερφάρεις, τι κατεβάζεις, τι τρέχεις τότε ένα μικρούλη Keylogger να περάσει κινδυνεύει η ασφάλεια του λογαριασμού. Οπότε έχουμε και το θέμα ασφάλειας στο Pc σου.

+ ότι αν καθήσεις σε άλλο Pc, μπορεί επίσης να γίνουν αρκετά στραβά, ανάλογα το κατα πόσο ασφαλές είναι το άλλο Pc.

Με απλά λόγια δεν αρκεί ο κωδικός ή αν το Mail θα είναι gmail, hotmail, cia, kgb κλπ.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με την Karmen. Ο καλύτερος «mail authenticator» είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Αν ο χρήστης είναι απρόσεχτος ή αφελής, θα την πατήσει ακόμη κι αν εγκαταστήσουν σύστημα ταυτοτποίησης DNA!

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια...εχω εναν αρκετα δυνατο κωδικο αλλα ακομα φοβαμαι...επειδη εχω αρκετα ευαισθητα mail σε ενα mail account που χρησιμοποιω μονο για ενα πραγμα, υπαρχει η δυνατοτητα να κανω backup τα mail στο pc μου με καποιο τροπο??

Δημοσ.

Αν θες να εχεις ένα αντίγραφο στον υπολογιστή, τοτε σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις συνδυασμό pop3 και webmail. Τα περισσότερα webmail παρέχουν και pop3 πρόσβαση ώστε να μπορείς να κατεβάζεις τα email σου στον υπολογιστή (με τον παλιό κλασσικό τρόπο).

Στο email σου, ενεργοποίησε το pop3 (που έχεις email; σε ποιο παροχό; )

Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου κάποιο email client (π.χ. thunderbird ή outlook, κλπ)

Όταν περνάς τις ρυθμίσεις ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ να βάλεις τη ρύθμιση να μένουν τα emails στον server.

Τώρα θα μπορείς να βλέπεις/απαντας τα email σου ΚΑΙ απο τον browser αλλά και απο τον υπολογιστή σου και επιπλέον θα εχεις πάντα και τοπικό αντίγραφο απο την τελευταία φορά που τα κατέβασες..

Δημοσ.

( ασχετο )

αχ.... ποτε θα βρεθει καποιος που να μας δινει προσβαση με δυο κωδικους !rolleyes.gif

εναν κωδικο με πληρη προσβαση και ενα δευτερο - διαφορετικο π.χ. για αναγνωση μονο των εισερχομενων ( ας πουμε οσα δεν ειναι αρχειοθετημενα ή με καποια ετικετα ) .....

frown.pngfrown.pngfrown.pngfrown.png

Δημοσ.

ειναι στο hotmail το mail που θελω να ειναι προστατευμενο...

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες για τα pop3 ή πως αλλιως τα ειπατε??

Ευχαριστω πολυ πεδες για το help!!

Δημοσ.

Μπορούμε να ζητήσουμε απο την blizzard να μας κανει κάτι ανάλογο με το wow authenticator!!!

Το πολύ Warcraft βλάπτει σοβαρά τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα!!! Χαχαχα κοιτά ποιος μιλάω!!!

Δημοσ.

Μπορούμε να ζητήσουμε απο την blizzard να μας κανει κάτι ανάλογο με το wow authenticator!!!

Το πολύ Warcraft βλάπτει σοβαρά τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα!!! Χαχαχα κοιτά ποιος μιλάω!!!

χεχε και εσυ παθων απο τον virus του world of warcraft ε??Και εγω μια απο τα ιδια :-D

Αλλα please help me μια με το pop3...τι πρεπει να κανω?Πρεπει να φτιαξω αλλο mail? με το outlook κατι?

Πειτε πειτε...:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...