onty Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ρε παιδες αν ειναι να μπουμε σε αυτο το τρυπακι μπορω να κανω τρελες οικονομιες και σε 1 χρονο να μαζεψω 2000Ε και να παρω pc τουμπανο . Ομως αυτο σημαινει να μη πιω ποτε καφε, να μη καιω ρευμα , να μην ψωνησω ουτε ενα ρουχο για ενα χρονο, ουτε φακους επαφης , να μη παω πουθενα για να μη καψω βενζινη, να μη παιρνω κανεναν τηλ και να μη βαζω μοναδες στο κινητο μου κτλ .. και ετσι θα μπορω και να βοηθησω οσα παιδακια δεν μπορουν να αποκτησουν αυτο που θελω και εγω. Ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν λεω οτι ειμαι σπαταλος, αντιθετως! Απλως δεν με παιρνει να ικανοποιησω ενα απο τα δυο μου χομπυ-ευχαριστησεις, ( το 1 ειναι ευνοητο ) .. Και δεν επιασα κανεναν αποο τον λαιμο ουτε εθηξα καποιον να μου δωσει τιποτα. Απλα εγραψα εδω αυτο που σκεφτηκα με καθολου υφακι και χωρις να θελω να υποτιμησω ΚΑΝΕΝΑΝ ! Αυτα ειχα να πω , και ειλικρινα αφου το παρεξηγειτε τοσο πολυ οκ απιθυμω να σβηστει το παρον νημα για να μη θυχτει κανεις αλλος και τα ευαισθητα του συναισθηματα .
lexmark Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ε, ορίστε! Βρήκες τη λύση μόνος σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο τρελές οικονομίες! Με τις μισές για να μαζέψεις 1000€ θα είσαι μια χαρά. Με λίγα λόγια μην πηγαίνεις για καφέ κάθε μέρα, ας μην είσαι για αυτό τον χρόνο in στην μόδα, όταν πηγαίνεις κάπου με το αμάξι μην κάνεις ταρζανιές στον δρόμο (καις λιγότερη βενζίνη έτσι ), περιορισμός στα τηλέφωνά σου (δεν χρειάζεται να μιλάς 10 ώρες την ημέρα) και λίγη καλή οικονομία στο ρεύμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πέραν του αστείου, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δωρίσω (όπως και έχω κάνει με 2 pc σαν αυτά της υπογραφής μου, με 1GB ram σε 2 οικογένειες) αλλά, γιατί θα έπρεπε να τα δώσουμε σε σένα για να παίζεις τα παιχνιδάκια σου από τη στιγμή που υπάρχουν οικογένειες που δεν ξέρουν καν τι πάει να πει "προσωπικός υπολογιστής"; Ή, για να το πω όπως θα το έλεγα αν είχα ξυπνήσει στραβά, γιατί να σε βοηθήσουμε να καταλαγιάσεις τις δικές σου π(κ)αύλες ενώ άλλοι το έχουν περισσότερο ανάγκη;
El_Creco Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Λοιπον επειδη ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οπως εισαι περνεις το ΜΕΤΡΟ και κατεβαινεις στο σταθμο ΣΥΝΤΑΓΜΑ εκει βγαινεις απο την ΕΞΟΔΟ ΑΜΑΛΙΑΣ και πας καρφι στο γραφειο του πρωθυπουργου(Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) εκεινος θα σε στειλει στον καλυτερο οικονομολογο ολων των εποχων τον κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΟΥ.Ε αυτος θα εχει την λυση ΣΙΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Εδω καταφερε να βρει την λυση για να ξεχρεωσουμε 500εκατ.ΕΥΡΩ. Στα 1000-2000€ θα κολησει. Λοιπον περαν της πλακας φιλος βγαζεις μια πιστωτικη...μαζευεις 200-300 € και σε ενα-δυο μηνες περνεις ενα μηχανημα με 1100€ ευρω τουμπανο και κανεις την καυλα σου...300€προκαταβολη και τα υπολοιπα σε δοσεις. Απο τις ωρες ατελειωτου gaming δεν θα εχεις πληρωσει τον καφε,την καρτα για το κινητο,την βενζινη για το αμαξι,τις καποτες για την γκομενα γιατι σιγουρα θα σε παρατησει συνολο την μερα 3,50€+2+3+2=10,50χ20μερες θα σου πω εγω=210€ αρα σε κανα 6μηνο εχεις ξεπληρωσει τα παντα ολα. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ αμα εισαι τοσο gamer κατι θα σκεφτεις.Εγω αυτο εκανα και με παρατησε η γκομενα
benign Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγω αυτο εκανα και με παρατησε η γκομενα Και γλυτωσες ! Onty εγω παντως σου εκανα εξαιρετικη προταση,δεν ξερω αν την πηρε ο ματης σου?(Αντε να να πιεσω τον μαθητη μου να στα δωσει 100!Τρελλη ευκαιρια,μην το πεις ουτε του παπα.)
onty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Χμμμ.... βρε γκομενα βρισκω οποτε μου γουσταρει, υπολογιστη ειναι το θεμα πως θα φτιαξω! Οσο για τον Παπαρακωνσταντινου και τις συμβουλες του ... αστο καλυτερα.. μη χασω και το λαπτοπ που εχω.. Ναι δε λεω 100 Ε ειναι καλη ευκαιρια , ομως θα πρεπει μετα να βρω σε εξισου πολυ καλη τιμη καρτα γραφικων , τροφοδοτικο κτλ.. Οποτε παμε πασο προς το παρον. Σε ευχαριστω πολυ παντως !
Neo106 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εδω στην Ιαπωνια δεν εχουνε να φανε καποιοι ανθρωποι, δεν εχουν ρουχα και νερο κι εμεις βλεπω παμε τη μανιβελα συννεφο!
dimitris_pa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 παρε ενα τετοιο να παιζεις link και φθηνο αλλα και τρωει λιγο ρευμα.... φιλικα παντα!!!
onty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εδω στην Ιαπωνια δεν εχουνε να φανε καποιοι ανθρωποι, δεν εχουν ρουχα και νερο κι εμεις βλεπω παμε τη μανιβελα συννεφο! Ναι και καποιοι αλλοι τρωνε με χρυσα κουταλια που θες να καταληξεις? Εγω δεν εχω μανιβελα αν εσυ εχεις κοπανα λιγο την γκλαβα σου να παρει καμια στροφη. Ελα ρε Φανη εσυ με νιωθεις λιγο ειμαι σιγουρος
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά μήν κράζετε τουλάχιστον το παιδί λέει αυτό που θέλει δεν υποχρέωσε κανέναν να του κάνει δώρο τίποτα. Αν δέν θέλετε μήν απαντάτε κάν δέν είναι ανάγκη να λέει ο καθένας ότι θέλει, μέχρι και εγώ που είμαι ειδικός στο spamming δέν είπα τίποτα
Neo106 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ναι και καποιοι αλλοι τρωνε με χρυσα κουταλια που θες να καταληξεις? Εγω δεν εχω μανιβελα αν εσυ εχεις κοπανα λιγο την γκλαβα σου να παρει καμια στροφη. Ελα ρε Φανη εσυ με νιωθεις λιγο ειμαι σιγουρος Θελω να καταληξω στο οτι αντι να δειξουμε λιγη ευαισθησια σε πιο σημαντικα θεματα αναπτυσοντας τα αναλογα threads, εσυ ανοιγεις ενα και ζητας καποιοι να σου δωρισουν υπολογιστη για να παιζεις τα παιχνιδακια σου.Ακομα κι αν θεωρησει κανεις την παρακληση σου λογικη και ευλογη, περιμενεις να μαζεψεις 7-8 κοματια, για να φτιαξεις pc, που μαλιστα θα ειναι οχι μονο συμβατα μεταξυ τους αλλα και θα ειναι και αρκετα ισχυρο για να παιζεις παιχνιδια?Αν ζητουσες ενα ολοκληρωμενο παλιο pc-laptop, να το δανειστεις γιατι χρειαζεσαι απαραιτητα internet λογω επιχειρησης η κατι παρομοιο να το καταλαβω, αυτο θα ηταν και εφικτο.Αλλα εσυ ζητας απο τους συμφορουμιτες να σου καλυψουν οχι αναγκη αλλα πολυτελεια, γι αυτο να εισαι ετοιμος και να σε ειρωνευτουν και να σε κραξουν αφου εσυ το ζητησες.
onty Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Η ειρωνια και το πειραγμα ειναι αποδεκτα , λογω της ιδιαιτεροτητας του θεματος που εχω ανοιξει.Οι προσβολες ομως δεν ειναι ανεκτες σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση! Γιαυτο ξαναδιαβασε λιγο αυτο που ειπε το παλικαρι απο πανω, οτι δηλαδη δεν υπαρχει λογος να απαντησεις για να την πεις η να πουλησεις μουρη προβαλοντας τα ανθρωπινα σου συναισθηματα που ειναι ανωτερα των δικων μου. Οκ ρε φιλε , εισαι εσυ και η ατζελινα που νιαζοσαστε για τα παιδακια του κοσμου, Η Ατζελινα δεν εστειλε ομως να με κοροιδεψει , εσυ γιατι το εκανες?? Παμε παρακατω. (οσο για την μανιβελα σου προσεχε μην αυτοτραυματιστεις)
Neo106 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ας μου πει ενα μελος εστω οτι προσβαλλεται απο μια μανιβελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.