Προς το περιεχόμενο

Ολοι μαζί για ενα PC :D

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου το εκτιμω πολυ , θα περιμενω καποιος να προσφερθει για τροφοδοτικο 600W + bronze/gold και θα σου στειλω μηνυμα ! confused.png

Δημοσ.

Φιλε μου το εκτιμω πολυ , θα περιμενω καποιος να προσφερθει για τροφοδοτικο 600W + bronze/gold και θα σου στειλω μηνυμα ! confused.png

Ασφαλως δεν το εννοουσα(σορρυ αν σε ξενερωσα).Δεν πιστευω παντως να βρεθει κανενας καλοθελητης και να σου δωσει hardware,που να του "περισσευει".Αλλα και να βρεθει,δεν προκειται ποτε να φτιαξεις ολοκληρο συστημα με αυτον το τροπο.

Δημοσ.

Ασφαλως και καταλαβα οτι κανεις χαβαλε γιαυτο και το συνεχησα cool.png

Ξερω ομως οτι η ελπιδα επιζει μεχρι το τελος grin.png

Δημοσ.

Το λαπτοπ που σε "κατεστρεψε" δεν παιζει να το πουλησεις,ωστε να κανεις μια αρχη;Εκτος αν το θες για την δουλεια σου.

Δημοσ.

Το λαπτοπι ειναι αυτο της υπογραφης μου , 450Ε τιμιο μεχρι τωρα με βολευει , απαραιτητο για την δουλεια μου δυστυχως και ετσι δεν μπορω να το σουταρω. Πιστευω οτι καποιος θα βρεθει να του περισσευουν

Δημοσ.

Onty επειδη εισαι δικο μας παιδι,amd fanboy δηλαδη,ενας μαθητης μου που του ειχα στησει μηχανηματακι εγω,βαλθηκε να κανει αναβαθμιση.Οποτε αν μπορεσεις να βρεις 120 ευρω μπορω να σου εξασφαλισω τετραπυρηνο ξεκλειδωτο Black Edition και μητρικη της Asus πακετο,οπως στην υπογραφη μου σταθερο στα 3,8 GHz ακριβως σαν τα δικα μου.Του το ειχα στησει και κλοκαρει εγω.Το ποσο ειναι τσαμπα σχεδον.(Χωρις πλακα,θα τα αγοραζα εγω απο αυτον για σενα και θα στα δωριζα,αλλα εχασα στοιχημα που θα μου απεφερε 800 ευρω,απο 20 πονταρισμα,οταν σε ενα αγωνα αλλαξε στο 90 φευγα ενα εποτελεσμα. :mad: )

Δημοσ.

Παιδια εκτιμω πολυ το ενδιαφερον ακομα και απο αυτους που κανουν χαβαλε και με δουλευουν. Ξερω οτι καταβαθος και αυτοι οταν τους μεινει κατι στο ραφι , εμενα θα σκεφτουν πρωτα να ενισχυσουν grin.png .

Δημοσ.

κοιτα εγω δεν σε θεωρω καφρο,οκ εριξες την προταση σου..(ειλικρινα εγω δεν το ειδα αρνητικα)

εστω οτι συγκεντρωνοταν ενα τετοιο pc,γιατι να μην πηγαινε σε ενα παιδακι η μια οικογενεια με παιδια που δεν ειχαν ποτε τη δυντατοτητα για κατι τετοιο?

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, gaming > αξιοπρέπεια;

Και μετά μας φταίνε οι οι Γερμανοί και το ΔΝΤ.

Σοβαρευτείτε όσο προλαβαίνετε!

Δημοσ.

εστω οτι συγκεντρωνοταν ενα τετοιο pc,γιατι να μην πηγαινε σε ενα παιδακι η μια οικογενεια με παιδια που δεν ειχαν ποτε τη δυντατοτητα για κατι τετοιο?

+1

Και στο κατω κατω δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο το να παιζεις games ωστε να μπουν ατομα στη διαδικασια δωρεας...

Υπαρχουν 1 εκκατομυριο λογοι να ζητησεις κατι τετοιο,αλλα αυτος ειναι απο τους τελευταιους.Μπορεις να αντεξεις ακομα μερικους μηνες,δεν θα παθεις τιποτα.Μαζευε σιγα σιγα χρηματα και ψαχνε ευκαιριες.Εχω φιλους που ηταν σε παρομοια θεση με σενα,αλλα με καταλληλη διαχειρηση των χρηματων τους εφτιαξαν αξοιπρεπες pc και πολυ οικονομικα.

Φιλικα παντα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...