Mallibu Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Και να έχει κάποιος τη διάθεση νομίζω θα τον χαλάσει το γλοιώδες ύφος σου.
antbyron Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ειλικρινα εγω θα εδινα οτι θα ειχα στα ντουλαπια και εμενε εκει αχρησημοποιητο η αν κατι περισσευε.. Γι 'αυτό δεν έχεις γενικός(όχι γιατί τα έδωσες, αλλά λόγο του σκεπικού σου) anyway, http://www.youtube.com/watch?v=OBAsxLKC1Dk
nemesiskp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μου περισσευει μια 5870.Δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο,αλλα για αρχη ειναι μια χαρα.Το ψηνεις;
onty Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Φιλε μου το εκτιμω πολυ , θα περιμενω καποιος να προσφερθει για τροφοδοτικο 600W + bronze/gold και θα σου στειλω μηνυμα !
nemesiskp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Φιλε μου το εκτιμω πολυ , θα περιμενω καποιος να προσφερθει για τροφοδοτικο 600W + bronze/gold και θα σου στειλω μηνυμα ! Ασφαλως δεν το εννοουσα(σορρυ αν σε ξενερωσα).Δεν πιστευω παντως να βρεθει κανενας καλοθελητης και να σου δωσει hardware,που να του "περισσευει".Αλλα και να βρεθει,δεν προκειται ποτε να φτιαξεις ολοκληρο συστημα με αυτον το τροπο.
onty Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ασφαλως και καταλαβα οτι κανεις χαβαλε γιαυτο και το συνεχησα Ξερω ομως οτι η ελπιδα επιζει μεχρι το τελος
nemesiskp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το λαπτοπ που σε "κατεστρεψε" δεν παιζει να το πουλησεις,ωστε να κανεις μια αρχη;Εκτος αν το θες για την δουλεια σου.
onty Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το λαπτοπι ειναι αυτο της υπογραφης μου , 450Ε τιμιο μεχρι τωρα με βολευει , απαραιτητο για την δουλεια μου δυστυχως και ετσι δεν μπορω να το σουταρω. Πιστευω οτι καποιος θα βρεθει να του περισσευουν
benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Onty επειδη εισαι δικο μας παιδι,amd fanboy δηλαδη,ενας μαθητης μου που του ειχα στησει μηχανηματακι εγω,βαλθηκε να κανει αναβαθμιση.Οποτε αν μπορεσεις να βρεις 120 ευρω μπορω να σου εξασφαλισω τετραπυρηνο ξεκλειδωτο Black Edition και μητρικη της Asus πακετο,οπως στην υπογραφη μου σταθερο στα 3,8 GHz ακριβως σαν τα δικα μου.Του το ειχα στησει και κλοκαρει εγω.Το ποσο ειναι τσαμπα σχεδον.(Χωρις πλακα,θα τα αγοραζα εγω απο αυτον για σενα και θα στα δωριζα,αλλα εχασα στοιχημα που θα μου απεφερε 800 ευρω,απο 20 πονταρισμα,οταν σε ενα αγωνα αλλαξε στο 90 φευγα ενα εποτελεσμα. )
FasTaker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 damn αν ειχα δει πιο νωρις το συγκεκριμενο post θα σου ειχα δωσει τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559592 αλλα τωρα προλαβε αλλος. Θα κοιταξω να δω στο σπιτι μου αν εχω κατι απο μνημες σε DDR2.
onty Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιδια εκτιμω πολυ το ενδιαφερον ακομα και απο αυτους που κανουν χαβαλε και με δουλευουν. Ξερω οτι καταβαθος και αυτοι οταν τους μεινει κατι στο ραφι , εμενα θα σκεφτουν πρωτα να ενισχυσουν .
Nikosgiann Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 κοιτα εγω δεν σε θεωρω καφρο,οκ εριξες την προταση σου..(ειλικρινα εγω δεν το ειδα αρνητικα) εστω οτι συγκεντρωνοταν ενα τετοιο pc,γιατι να μην πηγαινε σε ενα παιδακι η μια οικογενεια με παιδια που δεν ειχαν ποτε τη δυντατοτητα για κατι τετοιο?
Vaggos02 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δηλαδή για να καταλάβω, gaming > αξιοπρέπεια; Και μετά μας φταίνε οι οι Γερμανοί και το ΔΝΤ. Σοβαρευτείτε όσο προλαβαίνετε!
sentoner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εστω οτι συγκεντρωνοταν ενα τετοιο pc,γιατι να μην πηγαινε σε ενα παιδακι η μια οικογενεια με παιδια που δεν ειχαν ποτε τη δυντατοτητα για κατι τετοιο? +1 Και στο κατω κατω δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο το να παιζεις games ωστε να μπουν ατομα στη διαδικασια δωρεας... Υπαρχουν 1 εκκατομυριο λογοι να ζητησεις κατι τετοιο,αλλα αυτος ειναι απο τους τελευταιους.Μπορεις να αντεξεις ακομα μερικους μηνες,δεν θα παθεις τιποτα.Μαζευε σιγα σιγα χρηματα και ψαχνε ευκαιριες.Εχω φιλους που ηταν σε παρομοια θεση με σενα,αλλα με καταλληλη διαχειρηση των χρηματων τους εφτιαξαν αξοιπρεπες pc και πολυ οικονομικα. Φιλικα παντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.