Προς το περιεχόμενο

Ολοι μαζί για ενα PC :D

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.. Λοιπόν παιδιά για να μη κουράζω θα μπώ κατευθείαν στο θέμα . Λόγω οικονομικών προβλημάτων έδωσα πριν 4 μήνες περίπου το desktop που είχα καμάρι για παιχνίδια και πήρα ένα απλό λάπτοπ να κάνω τη δουλειά μου θυσιάζοντας την αγάπη μου για τα games.. Έκανα τόσο καιρό υπομονή όμως σήμερα μου την βάρεσε και είπα να κάνω μια απλή καφρίλα.. Ζητώ λοιπόν απο οποιον με νοιώθει σαν GAMER , να βάλει τον οβολό του, για να στήσω ένα πύργο για να μπορώ να λιώνω όπως παλια .. Δεν ζητάω φυσικά χρήματα, αλλα οτι περισσεύει απο τον καθέναν , π.χ ένα κουτι , μια μνήμη , ένα σκληρό δίσκο , μια κάρτα απο αυτους που έχουν crossfire/sli ( χεχε ) , οτι μπορει να δώσει ο καθένας .. Είμαι ειλικρινής ή και θρασσύς αν θέλετε.. Πάνω απ όλα όμως είμαι GAMER :) .. Οσοι πιστοί λοιπόν ...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ώραία η οθονούλα που έχεις στην υπογραφή σου ! Την χρειάζεσαι ?? blink.gif

ε η βασική μου οθόνη είναι :P άμα πέσει η U2711 θα σου στείλω PM, 800ευρώ την είχα πάρει!

Δημοσ.

Μάλιστα ....Και εγώ έχω ψώρα με τα αυτοκίνητα ,όποιος έχει κάνα σασμάν, κάνα κιβώτιο ταχυτήτων ,καμιά ζάντα βρε αδερφέ ...pm me ...

Δημοσ.

φειλ

πάρε έμπνευση από εδώ να το κάνεις σωστά τουλάχιστον..

ας μετρήσουμε πόσες φορές είπε (αυτός μόνο) σε 2:25 λεπτά "one million dollars"

η απάντηση είναι

περίπου 11

Δημοσ.

ας μετρήσουμε πόσες φορές είπε (αυτός μόνο) σε 2:25 λεπτά "one million dollars"

η απάντηση είναι

περίπου 11

το τσίμπισε το μύριο όμως..

Ρε παιδιά κάτι άσχετο.Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω τις υπογραφές των άλλων;;

την δικιά μου δεν την βλέπεις?

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια θα τσιμπισω κανενα κομματι hardware?? Η θα τσιμπισω τιποτα αλλο.. κανενα ..μυδι ας πουμε?

Ωραιος ο φιλος με την καρτουλα .. θα σου pm , αν και περιμενω και αλλους με κατι πιο hardcore devil.png

• Moderators
Δημοσ.

Σοβαρα περιμενεις να σου χαρισουν τα παιδια του φορουμ τους δισκους, τα κουτια τους κτλ? confused.pngrolleyes.gif

Κι εγω πουλησα το καλο μου το PC και κρατησα το λαπτοπ θυσιαζοντας οχι για 4 μηνες, αλλα για παραπανω τα games, αλλα δε νομιζω να ζητησα να μου χαρισει κανεις parts 100-200 ευρω! shock.png

Δημοσ.

Ειλικρινα εγω θα εδινα οτι θα ειχα στα ντουλαπια και εμενε εκει αχρησημοποιητο η αν κατι περισσευε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...