Heatspreader Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Όταν το ανοίξεις φεύγει κάποια ταινία ασφαλείας?
kostasrodos29 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δεν το άνοιξα εγώ αλλά ένα φιλαράκι τεχνικός .. Ορισμένα πράγματα στην μετατροπή τα πέρνεις από το μαύρο για να μπορεί να γίνει ακριβώς και τέλεια η μετατροπή όπως είναι η σιτα στο ακουστικό οπότε καταλαβαίνεις ότι και να τα ξανά βάλεις πάλι πίσω θα φαίνεται ότι έβαλε κάποιος το χεράκι του...;-)
DimitrisPas13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα,το δικό μου πριν κανά μήνα σταμάτησε να λειτουργεί....η εγγύηση έληξε πέρυσι τι μπορώ να κάνω?
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα,το δικό μου πριν κανά μήνα σταμάτησε να λειτουργεί....η εγγύηση έληξε πέρυσι τι μπορώ να κάνω? Φτιάχνει με καθαρισμό ή αλλαγή
DimitrisPas13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 την αλλαγή μπορώ να την κάνω μόνος μου?...αν ναι στείλε μου σε παρακαλώ το ανταλλακτικό(μαύρο)
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μπορείς αλλά θέλει προσοχή! Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να καθαρίσεις και το ίδιο αλλά δεν είναι ακριβό ανταλλακτικό οπότε άλλαξέ το απευθείας. Άσπρο ή μαύρο δεν έχει σημασία, το πλαστικό κομμάτι θα το κρατήσεις. Το ανταλλακτικό είναι αυτο:
mdr21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αν πιανουν τα χερια σου παραγγελνεις καινουριο "iphone 4 home button white/black" απο ebay (κανα 2$) και το αλλαζεις μονος σου. Στα 4αρια το homebutton ειναι το τελευταιο εξαρτημα που βγαινει, αφου κανεις το υπολοιπο κινητο κυριολεκτικα βιδες.Αν εχεις σχετικη εμπειρια και πιανουν τα χερια σου με τα ηλεκτρονικα , δεν ειναι κατι δυσκολο, αλλα δεν ειναι και ευκολο για καποιον "ασχετο". Οποτε τοτε το πας σε ανεξαρτητο σερβις και φανταζομαι θα χρεωνουν κανα 40αρι ΥΓ: για την αλλαγη χρειαζονται και εργαλεια ανοιγματος iphone , παλι απο ebay με 3-4$ 1
DimitrisPas13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 για να το πάω για επισκευή μου ζητάνε 50 ευρώ οπότε δεν θέλω να επεκταθώ τόσο πολύ....άμα ήταν έτσι θα το πέταγα για αυτό λέω άμα είναι να το φτιάξω μόνος μου....ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 για να το πάω για επισκευή μου ζητάνε 50 ευρώ οπότε δεν θέλω να επεκταθώ τόσο πολύ....άμα ήταν έτσι θα το πέταγα για αυτό λέω άμα είναι να το φτιάξω μόνος μου....ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά Πιστεύω ότι το ξέρεις αλλά αν όχι δες και τη λύση του εικονικού home button από το assistive touch. Αν επιχειρήσεις να το κάνεις μονος σου αργά και προσεκτικά μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά!
DimitrisPas13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 αυτό θα κάνω...τώρα έχω άλλο ένα προβληματάκι,το μικρόφωνο μερικές φορές δεν λειτουργεί...ενώ μιλάω ξαφνικά πάυει να λειτουργεί
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 αυτό θα κάνω...τώρα έχω άλλο ένα προβληματάκι,το μικρόφωνο μερικές φορές δεν λειτουργεί...ενώ μιλάω ξαφνικά πάυει να λειτουργεί Το έχουν τα 4αρια αυτό...δες αν σου λειτουργεί στην ηχογράφηση. Αν λειτουργεί εκεί είναι πρόβλημα στην πλακέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα