Προς το περιεχόμενο

Περί πειρατείας. Και πάλι.

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως έγραψα, αν πιστεύεις ότι ένα προϊόν είνα υπερτιμολογημένο δεν το αγοράζεις και τελείωσε.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στη κλοπή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως έγραψα, αν πιστεύεις ότι ένα προϊόν είνα υπερτιμολογημένο δεν το αγοράζεις και τελείωσε.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στη κλοπή.

Μα δε θα το αγωρασω.Αλλα αν μου το δωσει καποιος δωρεαν,εγω θα το παρω.Αυτο,ομως,δε με κανει κλεφτη!

Προσωπικα δε με ενοχλει ο ορος κλεφτης,απλα δε ταιριαζει σε μας,πιαστε το θειο,αυτος ειναι ο κλεφτης!

• Like 1

Μα δε θα το αγωρασω.Αλλα αν μου το δωσει καποιος δωρεαν,εγω θα το παρω.Αυτο,ομως,δε με κανει κλεφτη!

Προσωπικα δε με ενοχλει ο ορος κλεφτης,απλα δε ταιριαζει σε μας,πιαστε το θειο,αυτος ειναι ο κλεφτης!

Κλεπταποδόχος τότε :)

το οποίο δεν είναι προϊόν πρώτης ανάγκης...

Yeap, κι ο Robin Hood έκλεβε αλλά εκείνος είχε έναν καλύτερο λόγο.

Προσωπικά το «πρόβλημα» μου δεν είναι με το αν θα χει κανείς παράνομο λογισμικό. Το θέμα είναι να μη νομίζει ότι κάνει καμιά επανάσταση μ αυτόν τον τρόπο, ότι είναι ο έξυπνος κι οι άλλοι τα θύματα.

Μπορούμε και το κάνουμε. Είτε 1€ κοστίζει είτε 100€, το ίδιο είναι. Είτε η εταιρία κολοσσός είναι από πίσω είτε 3 άτομα, δε μας ενδιαφέρει.

Ρε παιδια ελεος πια με αυτην την χαζη δικαιολογηση της κλεψιας. Και'γω κατεβαζω ταινιες, μουσικη και παιχνιδια με το κιλο αλλα δεν το παιζω ουτε ρομπεν των δασων ουτε ταχα αγανακτισμενος καταναλωτης. Ενας μικροκλεφτης ειμαι και για το λογο οτι ειναι τοσο ευκολο και ακινδυνο να κατεβαζεις παρανομα, συνεχιζω και το κανω.

• Like 1

Κλεπταποδόχος τότε :)

Αυτο μαλιστα,αφου το γνωριζω,ισως να μου ταιριαζει περισσοτερο σαν τιτλος!;)

Πραγματικα,σκεφτικατε ποτε,γιατι ο θειος μπενει στη διαδικασια να τα σπασει και να μας τα δωσει δωρεαν?

Και ο θειος κλεφτης ειναι. Απλα στα δικα μας ματια επιτελει καποιου ειδος εργο αφου το μοιραζει σε ολους μας και του δινω συγχαρητηρια γι'αυτο. Αλλα αυτο δεν το κανει λιγοτερο κλεφτη. Και θα συνεχισω να τον στηριζω οταν τον μαζεψουν για πειρατεια αλλα θα ξερω κιολας οτι απο οπου και να το δω, θα ειμαι λαθος.

• Like 1

Ωραία, αφού λοιπόν έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγόραζε με τέτοια τιμή, αποφάσισε να το κατεβάσει. Χαμένος ποιος βγήκε απ αυτή την ιστορία; Κανένας μήπως; Και όσο εκνευριστικό είναι να δείχνεσαι που τα χεις όλα κατεβασμένα, άλλο τόσο είναι να το παίζεις ηθικός πολίτης που μισεί την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και οι υπόλοιποι θα καούν στην κόλαση μουχαχα. Επίσης το να λέτε για ΚΛΟΠΕΣ (ενώ μιλάμε για αντιγραφή, φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις την διαφορά) είναι λαϊκισμός επιπέδου Πρετεντέρη.

Yeap, κι ο Robin Hood έκλεβε αλλά εκείνος είχε έναν καλύτερο λόγο.

Προσωπικά το «πρόβλημα» μου δεν είναι με το αν θα χει κανείς παράνομο λογισμικό. Το θέμα είναι να μη νομίζει ότι κάνει καμιά επανάσταση μ αυτόν τον τρόπο, ότι είναι ο έξυπνος κι οι άλλοι τα θύματα.

Μπορούμε και το κάνουμε. Είτε 1€ κοστίζει είτε 100€, το ίδιο είναι. Είτε η εταιρία κολοσσός είναι από πίσω είτε 3 άτομα, δε μας ενδιαφέρει.

Δεν είναι αυτό το θέμα, οι περισσότεροι κατεβάζουν πειρατικά για το δικό τους συμφέρον, και όχι για να επαναστατήσουν.

• Like 1

Ρε παιδια ελεος πια με αυτην την χαζη δικαιολογηση της κλεψιας. Και'γω κατεβαζω ταινιες, μουσικη και παιχνιδια με το κιλο αλλα δεν το παιζω ουτε ρομπεν των δασων ουτε ταχα αγανακτισμενος καταναλωτης. Ενας μικροκλεφτης ειμαι και για το λογο οτι ειναι τοσο ευκολο και ακινδυνο να κατεβαζεις παρανομα, συνεχιζω και το κανω.

Ευκολο, ακινδυνο και φυσικα στο τελος δεν αφαιρεις απο κανεναν αλλο το δικο του προιον, για την ακριβεια εχετε στο τελος και οι 2 απο ενα.

Παρα αυτα η πληρης εξαλειψη της πειρατειας ειναι κατι το πανευκολο -αν το θελουν- αλλα σαφως και δεν το θελουν γιατι εξυπηρετει καλους σκοπους. Οπως καποιος ειπε χωρις την πειρατεια η MS θα ηταν ακομα στο MSdos και μακρια απο kings of the world που ειναι τωρα, η Sony δεν θα εκανε ποτε στο gaming την επιτυχια του χτες και του σημερα και πολλα ακομα.

Ωραία, αφού λοιπόν έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγόραζε με τέτοια τιμή, αποφάσισε να το κατεβάσει. Χαμένος ποιος βγήκε απ αυτή την ιστορία; Κανένας μήπως; Και όσο εκνευριστικό είναι να δείχνεσαι που τα χεις όλα κατεβασμένα, άλλο τόσο είναι να το παίζεις ηθικός πολίτης που μισεί την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και οι υπόλοιποι θα καούν στην κόλαση μουχαχα. Επίσης το να λέτε για ΚΛΟΠΕΣ (ενώ μιλάμε για αντιγραφή, φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις την διαφορά) είναι λαϊκισμός επιπέδου Πρετεντέρη.

Χαμενος βγηκε στο συνολο του ο καταναλωτης, διοτι αυτος που δεν το αγορασε αλλα αποφασισε να το κατεβασει, και διαφημιση εκανε στο συγκεκριμενο παιγνιδι (οταν τρελαινονται τα τορενταδικα και τα ραπιντ, δειχνουν οτι ειναι αν μη τι αλλο καλο παιγνιδι), και στην εταιρια δεν εδειξε την απεχθεια του ωστε να την αναγκασει να κατεβασει τις τιμες (διοτι οταν κατεβασουν 1000 θα αγορασουν 10, αν δεν κατεβασει κανενας και το παιγνιδι περασει στα ψιλα, δε θα αγορασουν ουτε οι 10).

Αρα χαμενοι βγηκαν αυτοι που σκοπο ειχαν να το αγορασουν, η αναγκαζονται γιατι δεν εχουν γνωστο το θειο, η εχουν κονσολα που δεν τους επιτρεπει αυτη την λειτουργια (οπως μεχρι προτινως το PS3).

ikagura, θα διαφωνησω, γιατι και το μελλον δεν μπορουμε να το ξερουμε κι ετσι απλα να λεμε οτι δε θα φταναμε εκει που φτασαμε, και η Apple εχει αποδειξει κατι τελειως διαφορετικο.

• Like 1

ποσες τηλεορασεις HD Θα ειχαν πουληθει χωρις πειρατεια στα .mkv

ποσα mp3 players θα ειχαν πουληθει σε αυτοκινητα,ηχοσυστηματα,ipod κτλ αν δεν υπηρχε το Napster και οι απογονοι του

ποσοι σκληροι δισκοι

ποσες καρτες γραφικων

δειτε το πιο απλα

ποσα αυτοκινητα πουλαγανε πριν 2 χρονια που η βενζινη(software) ειχε 1 ευρω και ποσα τωρα που εχει 1.7?

η τιμη των αυτοκινητων(hardware) ειναι ιδια.

ποιος βγαινει χαμενος περισσοτερο με αυτη τη τιμολογηση ?

ποσες τηλεορασεις HD Θα ειχαν πουληθει χωρις πειρατεια στα .mkv

ποσα mp3 players θα ειχαν πουληθει σε αυτοκινητα,ηχοσυστηματα,ipod κτλ αν δεν υπηρχε το Napster και οι απογονοι του

ποσοι σκληροι δισκοι

ποσες καρτες γραφικων

δειτε το πιο απλα

ποσα αυτοκινητα πουλαγανε πριν 2 χρονια που η βενζινη(software) ειχε 1 ευρω και ποσα τωρα που εχει 1.7?

η τιμη των αυτοκινητων(hardware) ειναι ιδια.

ποιος βγαινει χαμενος περισσοτερο με αυτη τη τιμολογηση ?

Ναι αλλα η εταιρια παραγωγης δεν εχει κερδος ουτε απο την πωληση τηλεορασης, ουτε απο την πωληση σκληρου δισκου η καρτας γραφικων.

Δεν είναι αυτό το θέμα, οι περισσότεροι κατεβάζουν πειρατικά για το δικό τους συμφέρον, και όχι για να επαναστατήσουν.

Σίγουρα, αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν υπάρχει λόγος να βρίσκουμε δικαιολογίες για να το κάνουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...