Gerara_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το καταβασω από το official Site στον εξωτερικό σκληρό μου μπορω να το περάσω σε laptop (του ανηψιού); Κάνεις login ή το κανεις εγκατάσταση μια φορά σε ένα μόνο pc ;
giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν απαιτεί εγκατάσταση. Μονο του απλα κατεβάζει τα αρχεία του παιχνιδιού. Το τρέχεις σε οσες συσκευές θέλεις.
GeorgeGK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το έχεις αγοράσει έχεις λογαριασμό!Δεν το αγοράζεις για να μπορείς να το εγκαταστήσεις!Μπορείς να το πάρεις και από θείο και να βάλεις τον κανονικο σου λογαριασμό νομίζω!
Dee_Lee Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να το κατεβάσεις σε όλους τους υπολογιστές και μετά συνδέεσαι αφού το κατεβάσεις στον Launcher βάζοντας Username και Password. Δηλαδή θέλω να πω ότι μπορείς να κάνεις Login στον λογαριασμό σου από οποιονδήποτε υπολογιστή!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παιδια εγω εχω κατεβασει το κανονικο απο μια ιστοσελιδα που βρηκα αλλα χρειαζομαι premium account και εχω βρει πολλές ιστοσελίδες και όλες θελουν επαληθευση απο κινητό, ξερετε χρηματα λεει κατω με μικρα γραμματα, ξέρει κανείς κάτι;
infin1tyGR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παιδια εγω εχω κατεβασει το κανονικο απο μια ιστοσελιδα που βρηκα αλλα χρειαζομαι premium account και εχω βρει πολλές ιστοσελίδες και όλες θελουν επαληθευση απο κινητό, ξερετε χρηματα λεει κατω με μικρα γραμματα, ξέρει κανείς κάτι; Ναι, πρέπει να το αγοράσεις αν θες premium account.
Rib21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 <p>Παιδια εγω εχω κατεβασει το κανονικο απο μια ιστοσελιδα που βρηκα αλλα χρειαζομαι premium account και εχω βρει πολλές ιστοσελίδες και όλες θελουν επαληθευση απο κινητό, ξερετε χρηματα λεει κατω με μικρα γραμματα, ξέρει κανείς κάτι; </p> Λοιπόν επειδή παίζει να κατάλαβα τι λες μπαίνεις σε site με free premium υποτίθεται και σου βγάζει κέρδισε ένα iPhone και παπαρια κίτρινα!Λοιπόν άμα θες να το αγοράσεις θα δώσεις 20 ευρώ στο official site του minecraft και θα το αγοράσεις!!άμα δν θες να πληρώσεις ή κατεβάζεις demo ή θειος με κάποιους περιορισμούς!βσκ άμα θες κάτι παραπάνω πες άλλα καλύτερα πμ
Dee_Lee Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πού μπορώ να αγοράσω το Minecraft ΓΝΗΣΙΟ; Το σκέφτομαι εδώ και καιρό, να δώσω ένα εικοσάρικο (κάπου εκεί δεν πέφτει;!) και να αγοράσω το Minecraft.. Όμως πού μπορώ να το αγοράσω; minecraft.net -> Στέλνουν Ελλάδα; Θα ήθελα δηλαδή να έχω το δικό μου Username, με το δικό μου Skin, να μπορώ να ενημερώνω κατευθείαν το παιχνίδι μου, να μπαίνω σε Premium Servers, να κάνω ΔΙΚΟΥΣ μου Servers, να βάζω Mods κ.λ.π.. Παίζω εδώ και 1-2 χρόνια αλλά με Cracked Περιμένω λοιπόν να αγοράσω το γνήσιο και να μην με νοιάζει ουσιαστικά τίποτα.. Θενκς
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απο το minecraft.net αγοραζεις κανονικα. Δεν στελνουν τιποτα, ειναι ψηφιακο και οχι φυσικο αντιτυπο.
Dee_Lee Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Απο το minecraft.net αγοραζεις κανονικα. Δεν στελνουν τιποτα, ειναι ψηφιακο και οχι φυσικο αντιτυπο. Α οκ... Δηλαδή τους δίνω την Paysafe Card, παίρνουν τα λεφτά και μετά; Κατεβάζω το Minecraft και βάζω το Name μου;
SOADNICK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Α οκ... Δηλαδή τους δίνω την Paysafe Card, παίρνουν τα λεφτά και μετά; Κατεβάζω το Minecraft και βάζω το Name μου; Νομιζω ναι, καπως ετσι, δε το εχω το παιχνιδι αλλα απ οτι ξερω ετσι γινεται.
Dee_Lee Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω ναι, καπως ετσι, δε το εχω το παιχνιδι αλλα απ οτι ξερω ετσι γινεται. Οκ θενκς
Achillesn13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 servers και ερωτησεις για minecraft 1.8 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε servers για την εκδοση 1.8 και να εχουν survival με οχι πολλα ατομα κατω απο 80. επισης θα ηθελα να μου πειτε με ποιο κουμπι κανω ζουμ στο μινεκραφτ ευχαριστω
infin1tyGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 επισης θα ηθελα να μου πειτε με ποιο κουμπι κανω ζουμ στο μινεκραφτ Το Minecraft δεν έχει zoom, μόνο με mod γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα