Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Video Game Sensation ‘Minecraft’ Coming To The Big Screen As Warner Bros Acquires Rights; ‘Lego’s’ Roy Lee And Jill Messick Producing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellinas12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Για σε όλουςΈχω ανεβάσει στο κανάλι μουμια νέα σειρά στο feed the beast agrarian skies που είναι skyblock εάν σας άρεσε αυτό το video κάντε ένα like και κάντε και ένα subscribe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silvergr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Παιδιά ξέρετε κανέναν ελληνικό server που να είναι χαλαρά -γειτονικά- τα πράγματα; Σε κάποιους γνωστούς που μπήκα μου φάνηκαν αφιλόξενοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dee_Lee Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για σε όλους Έχω ανεβάσει στο κανάλι μου μια νέα σειρά στο feed the beast agrarian skies που είναι skyblock εάν σας άρεσε αυτό το video κάντε ένα like και κάντε και ένα subscribe Ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dee_Lee Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παιδιά ξέρετε κανέναν ελληνικό server που να είναι χαλαρά -γειτονικά- τα πράγματα; Σε κάποιους γνωστούς που μπήκα μου φάνηκαν αφιλόξενοι.. Ελληνικό;Χμμμ..Εγώ ψάχνω στο Google:Minecraft Greek Servers και έχει κάτι πολύ ωραίους!Έχει και πολλούς!Εν τω μεταξύ,είναι και φιλόξενοι..Κάποιοι σου δίνουν Rank με το 1ο Vote!Αλλά είναι πολύ λίγοι.. ειμαι αρχαριος για αυτο σορρυ αν ρωτησω βλακεια γινεται να αγορασω το παιχνιδι με paysafe απο το περιπτερο ?και παλι σορρυ αν ρωταω βλακεεια Χαχαχα Από το περίπτερο θα ήταν ωραία..Θα πεταγόμουν λίγο να το πληρώσω και θα είχα μέσα σε 1 λεπτό Minecraft με τα όλα του και Premium.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sideras Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Γιατι μου βγαζει κουμπι play demo και οχι play οπως παλια? Και γιατι οταν παταω να παιξω εχει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteelLord Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 + με τρολλ αλλα mission failed το τρολλ λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanonymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Φιλοι μου εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι! (minecraft) Κατεβαζω για να παιξω το demo του παιχνιδιου αλλα οταν πατησω "play demo'' με βγαζει crash report, μου λεει να πατησω fix the problem και στη συνεχεια με βγαζει εδω: http://hopper.minecraft.net/help/pixel-format-not-accelerated/ τι πρεπει να κανω για να διορθωσω το προβλημα?? ευχαριστω για το χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τι πρεπει να κανω για να διορθωσω το προβλημα? Απ' ότι βλέπω σου ζητάει να κάνεις updates τους drivers της κάρτας γραφικών σου.Για δοκίμασε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanonymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 κατι κανω λαθος!... δεν αλλαζει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanonymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 paidia ολα ενταξει το εφτιαξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselos2000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κατεβάσω το minecraft δωρεαν..Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το αγοράζεις κι έπειτα η λήψη είναι δωρεάν. Όσες φορές θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 αξιζει το game γιατι δεν θα εχω και παρεα να το παιξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 <p>αξιζει το game γιατι δεν θα εχω και παρεα να το παιξω</p> Χωρίς παρέα ούτε καν!!!!βρες κάνα σέρβερ ελληνικό και θα βρεις εκεί πολλά άτομα να παίξεις όμως Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα