Προς το περιεχόμενο

Minecraft

gianakakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.youtube.com/watch?v=XCqZ383bTPc&list=FLbLXuLDUDY-DoGH3Plf_Htg&index=1&feature=plpp_video

μετα στο σερβερ properties βαζεις την ip και αλλαζεις το online mode αναλογα απο που εχεις το παιχνιδι.

στο 1.53 λεει να κανεις κατι copy/paste στο λινκ δινει κατι λαθος,αντεγραψε αυτο που λεει στην οθονη στο εγγραφο κειμενου,στο essential ενα δεν χρειαζεται(δεν το εβαλα γιατι δεν το υπηρχε στο βιντεο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι φίλε μου, αλλά δεν το χρειάζεσαι αυτό, εφόσον θα παίζεις με φίλους σου θα πρέπει να τους πεις να σεβαστούν μερικά σημια στον σερβερ σου και να μην σκάβουν.

Παιδιά θα παρακαλούσα έναν από σας να μου αγόραζε, αν έχει τη δυνατότητα, να μου αγοράσει το more minecraft γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα. Πραγματικά αν μπορούσατε θα το εκτιμούσα παααααααρα πολύ γιατί απ όσο ξέρω το παιχνίδι δεν μπορείς να το αγοράσεις από μαγαζί. Αν θέλετε να με βοηθήσετε Σας παρακαλώ μέσα απ τη καρδιά μου να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα (πμ) γιατί έπαιξα λίγο από τον φίλο μου και ΚΑΛΆ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ

ΒΑΙΟΣ

ε?να στο πληρωσει αλλος εννοεις?

Προφανώς εννοεί ότι θα του δώσει τα χρήματα.

Βέβαια, πρέπει να μένει και στην ίδια πόλη με τον vaiosnov αυτός που θα το κάνει, αλλιώς που θα τον βρει να του δώσει τα χρήματα. Φαντάζομαι ότι μένει στην Αθήνα, καθώς οι Αθηναίοι είναι αυτοί που θεωρούν δεδομένο τον τόπο κατοικίας όλων των Ελλήνων.

Αν γίνεται' date=' ναι, θα το εκτιμούσα πραγματικά[/quote']

Και γιατι δε το παιρνεις απο τον "θειο"?

Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App

Για να βγαλεις πιστωτικη δεν σε χρεωνουν με συνδρομες κ τετοια νομιζω,πριν απο λιγο καιρο εβγαλε ο αδερφος μου κ μου ειπε χωρις συνδρομη,βαλτην βαλε τα 20 ευρω,αγορασε το και ετοιμος.

τον εκανα τον σερβερ,εβαλα οτι ηθελα μονο το spawn δεν το εκανα να μην καταστρεφεται(μπορει να το κανω στο μελλον αν κανω τον σερβερ public)τωρα τον εχω μονο μεταξυ φιλων,βρηκα κατι πολυ καλα βιντεακια στο youtube για τα plugins!!

ακυρο μολις εβαλα προστασια να μην καταστρεφονται καποια πραγματα!!να δωσω λινκ απο τα βιντεο που με βοηθησαν?

Οι σερβερ που δεν ειναι cracked δεν ειναι τοσο καλοι(grief και τετοια δεν εχουν ισορροπια) αλλα λιγοι δεν ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...