11demian111 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εχετε δικο σας server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι αν έχετε, δωστε καμια ip να μπουκαρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arekkusu Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν ασχολείτε κανείς με το Minecraft αλλά δεν το έχει αυθεντικό και θέλει να μπει multiplayer ας μπει εδώ: http://xmbcraft.cabanova.com/ χρησιμοποιόντας το MinecraftSP, είναι ξένος server αλλά δεν έχει lag κλπ, επίσης για όποιον ενδιαφέρεται εχουμε δικό μας server για 2-5 άτομα αλλά είναι μόνο για building κυρίως! Αν θέλεται link για download απλά μπείτε στην συζήτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianakakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι αν έχετε, δωστε καμια ip να μπουκαρουμε Σε σχέση με τον server οποιος θέλει να μπει μου στέλνει μήνυμα γιατί δεν τον ανοίγω συνέχεια ,επίσης αν έχετε steam η κάτι τέτιο δώστε το μου να συννενοηθούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmdShepard85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αντε ρε φιλε, λιγο minecraft θελουμε και ξεχναμε και κρισεις και ολα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 λοιπον,γουσταρετε αυριο βραδυ να ανοιξει καποιος εναν server να παμε για σκαψιμο?:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianakakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 λοιπον,γουσταρετε αυριο βραδυ να ανοιξει καποιος εναν server να παμε για σκαψιμο?:Ρ Έχω ανοιχτό σεβερ για 3 ώρες όποιος θέλει μπαίνει 62.1.21.16:25566 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 δεν μπορω να μπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ναι δικό μας έχουμε..Θα ρωτήσω αν μπορώ να δω την IP μην γίνει χαμός και υπάρξουν καταστροφές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ok guys,ερωτηση.πώς βαζουμε mods ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν την δίνουμε την IP ...Θα ἐχουμε πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Minecraft Release Date Announced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qy882ILYJMM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλησπέρα! Τελικά εχει κανείς η μήπως ξέρει κανέναν dedicated καλό; ή να αρχίσουμε έναν δικό μας όποιος ψήνεται.. Θέλω να το ξαναπιάσω αλλα θα μου άρεσε περισσότερο ένας "παρθένος" σερβερ, απο έναν ήδη έτοιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παιζω καμια βδομαδα και εχω καει λεμε. αντε να δουμε και το 1,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα